2010 Ocak Bebeklerinin Odalar

bebişlerinizin odaları çok güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizde bug
ün almaya gidecez beşik ve dolap inş.

canım yatak çok güselllopuyorumnanaktan

valla benim içine girip yatasım geldikaydirigubbakcemile3

güle güle kullan canım

ay bayıldım ya çok güzel omuş canım oğlun sağlıkla gülücüklerle yatsın içindea.s.

kızlar çoğunuz odanızın işini bitirmişsiniz çok cici olmuş....
ben daha hiç bişey yapmadım getirip yerleştirdikleri gibi duruyor :kedi:
bi kaç parçanın yerini değiştircem uyku setini bile sermedim daha....
aldıklarımız yatak odasında duruyor yıkanıp yerleşecek daha duvar stickerlarıyla perdesi gelecek :kedi: oohooo çoookkk işim var daha benim

fotoğraf makinasını bulamadım cep telefonuyla bu kadar çekebildim

sedoş kızın iyi, sağlıklı günlerde kullansın odasını opuyorumnanaktan
Rengi kötü falan demiştin ama kötü gözükmüyo, çok güzel bence, cıvıl cıvıl kaydirigubbakcemile2
İyice bi yerleştir o zaman yine resim isteriz
Sen hem beşik hem de büyük yatak mı aldın

sedoş çok güzel olmuş bence prensesin güle güle kullansın canım
huzurla uyusun içinde

bitmiş halinin resmini koyarım bu hiç bişey yapmadığım hali.. evet canım birde büyük yatak aldım bende orda yatmayı düşünüyorum kocişi terk edicem delikafadulden şaka bi yana annem falan geldiğinde bebeği yanıma alırım o orda yatar.. öncedende o odada yatak falan vardı çıkarttım hepsini bebek mobilyası gelcek diye

sedacım çok beğendim çok cici olmş herşey bittiğinde yerleştiğinde seninde daha çok içine sinecektir
bende daha yatak örtüsünü falan sermedim kirlenmesin diye öylesine yerleştirdim herşeyini hiçbişeyi yıkamadımda bayramdan sonra evde olduğum zamanlarda yapıcam:))

güle güle sağlıkla huzurla mutlulukla kullanın inşallah hep güzel günlkeriniz olsun

canım gülerek kullan çok cici olmuş bak resimde duvarlar pembe diye öyle gözükmüş çok şirin sen uyku setini felan serince tüller haılar çok güzel olur .fıstık mışıl mışıl uyur inşallah

sdsmt
Ilk gönderdigin fotodan daha güzel olmus senin yaptin oda.Güzel günlerde yatsin bebisin yatagida güzelmis.

sedacım çok tatlı olmuş bence
hele bide tamamen bitsin ohh
oyuncaklarınız ne cici
siz halı alacakmısınız canım

çok şükür bizim odada yarın akşama gelecekmiş
inşallah güzel yapmışlardır

sweet cim bayıldım inanki
zevkli hatunum benim
cibinlik almayı düşünmüyodum ama sende çok beğendim bendemi alsamki cibinlikler ne kadar :uhm:

ecrin prenses yatağı canım maşallah maşallah

seda gayet hos olmus.o web fotografindaki renk cumbusu ile alakasi yok:)))
ayrica gozlerimi o ordeklerden alamadim cokkkkkkk guzeller:)))

sağol canım bende sermedim örtüleri falan yıkamadımda daha hiç bişey bayramdan sonra düşünüyorum yıkayıp yerleştirmeyi hem zamanda azalmış oluyor fazla tozlanıp kirlenmezde.. hep birlikte hepimizin cici odalarında bebişlerimizle güzel günlerimiz olsun inşallah..:1hug:
gündüz uyanık olsun gece uyusun inşallah kaydirigubbakcemile3
sdsmt
Ilk gönderdigin fotodan daha güzel olmus senin yaptin oda.Güzel günlerde yatsin bebisin yatagida güzelmis.
teşekkür ederiz meltem teyzesi

halı değilde makinada falan yıkanabilir altı kaymaz halı türü bişeyler düşündüm...
seda gayet hos olmus.o web fotografindaki renk cumbusu ile alakasi yok:)))
ayrica gozlerimi o ordeklerden alamadim cokkkkkkk guzeller:)))
teşekkürler öğretmenim :))) beğendiğinize sevindim.. ördeklerden birini yollayabilirim istersen :)

sedacım odanızı güle güle kullanın canım. bence kafana taktığın gibi kötü durmamış,hatta sizin odada daha güzel durmuş...

yalnız uyku setimizde bir yanlışlık olmuş babamız yanlış uyku setini almış bizde bir daha sesimizi çıkartmadık süpriz yapıp alıp gelmiş ne diyim adama :)

babamızın aldığı uyku seti :)

buda benim beğendiğim ama olsun ikiside güzel :):):) tweety li falan :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…