kızlar ben bebğime oda yapmadım sadece dolap ve yaatak aldım. 2 yaşıan geldiğinde ayrı oda yapmayı düşünüyorum. geçen yatağı falan için uygunmu diye açıp bi yapalım dedik. nasıl olmuş.
kızlar ben bebğime oda yapmadım sadece dolap ve yaatak aldım. 2 yaşıan geldiğinde ayrı oda yapmayı düşünüyorum. geçen yatağı falan için uygunmu diye açıp bi yapalım dedik. nasıl olmuş.
sedoş kızın iyi, sağlıklı günlerde kullansın odasını opuyorumnanaktan
Rengi kötü falan demiştin ama kötü gözükmüyo, çok güzel bence, cıvıl cıvıl kaydirigubbakcemile2
İyice bi yerleştir o zaman yine resim isteriz
Sen hem beşik hem de büyük yatak mı aldın
kızlar çoğunuz odanızın işini bitirmişsiniz çok cici olmuş....
ben daha hiç bişey yapmadım getirip yerleştirdikleri gibi duruyor :kedi:
bi kaç parçanın yerini değiştircem uyku setini bile sermedim daha....
aldıklarımız yatak odasında duruyor yıkanıp yerleşecek daha duvar stickerlarıyla perdesi gelecek :kedi: oohooo çoookkk işim var daha benim
fotoğraf makinasını bulamadım cep telefonuyla bu kadar çekebildim
sağol canım bende sermedim örtüleri falan yıkamadımda daha hiç bişey bayramdan sonra düşünüyorum yıkayıp yerleştirmeyi hem zamanda azalmış oluyor fazla tozlanıp kirlenmezde.. hep birlikte hepimizin cici odalarında bebişlerimizle güzel günlerimiz olsun inşallah..:1hug:sedacım çok beğendim çok cici olmş herşey bittiğinde yerleştiğinde seninde daha çok içine sinecektir
bende daha yatak örtüsünü falan sermedim kirlenmesin diye öylesine yerleştirdim herşeyini hiçbişeyi yıkamadımda bayramdan sonra evde olduğum zamanlarda yapıcam:))
güle güle sağlıkla huzurla mutlulukla kullanın inşallah hep güzel günlkeriniz olsun
gündüz uyanık olsun gece uyusun inşallah kaydirigubbakcemile3canım gülerek kullan çok cici olmuş bak resimde duvarlar pembe diye öyle gözükmüş çok şirin sen uyku setini felan serince tüller haılar çok güzel olur .fıstık mışıl mışıl uyur inşallah
teşekkür ederiz meltem teyzesisdsmt
Ilk gönderdigin fotodan daha güzel olmus senin yaptin oda.Güzel günlerde yatsin bebisin yatagida güzelmis.
sedacım çok tatlı olmuş bence
hele bide tamamen bitsin ohh
oyuncaklarınız ne cici
siz halı alacakmısınız canım
çok şükür bizim odada yarın akşama gelecekmiş
inşallah güzel yapmışlardır
sweet cim bayıldım inanki
zevkli hatunum benim
cibinlik almayı düşünmüyodum ama sende çok beğendim bendemi alsamki cibinlikler ne kadar :uhm:
ecrin prenses yatağı canım maşallah maşallah
teşekkürler öğretmenim :))) beğendiğinize sevindim.. ördeklerden birini yollayabilirim istersen :)seda gayet hos olmus.o web fotografindaki renk cumbusu ile alakasi yok:)))
ayrica gozlerimi o ordeklerden alamadim cokkkkkkk guzeller:)))
kızlar çoğunuz odanızın işini bitirmişsiniz çok cici olmuş....
ben daha hiç bişey yapmadım getirip yerleştirdikleri gibi duruyor :kedi:
bi kaç parçanın yerini değiştircem uyku setini bile sermedim daha....
aldıklarımız yatak odasında duruyor yıkanıp yerleşecek daha duvar stickerlarıyla perdesi gelecek :kedi: oohooo çoookkk işim var daha benim:utangacfotoğraf makinasını bulamadım cep telefonuyla bu kadar çekebildim
canım çok güzel olmuşşşş ben bayıldım. gule gule büyüsün içinde bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?