2010 Ocak Bebeklerinin Odalar

Esracığım odanız çooook güsellopuyorumnanaktaniyi günlerde kullanın canım.zemuszemuszemuszemus

ooo kızlar masallah masallah ne guze seyler yapmişssiniz oyle
ben de oda derdine dustugumden burdakini ihmal etmişim.hepimiz iyi gunlerde kullanalım insallah.ne kadar guzel telaşlar.insallah isteyen herkes bu duyguyu yasar.

bu arada nelere dikkat ediyorsunuz ya da edeceksiniz odayı hazırlarken??
ben mesela halı almamaya karar verdim.makinada yıkayabilecegim turden bir kilim gibi bisey koymayı istiyorum.hijyen acısından.
ayrica ısığın ayarlanabilir olmasını(reostalı) istiyorum ki gece az ışık acarak uyandirmim.gece gunduz kavramı cok onemliymiş

sağol jasmincim.

esracım oda bir harika olmuş. bayıldım. güle güle kullanın.

delf smhsmh odalarınız harika hayırlı olsun

sağol kaduscum

canım bence güzel. kşeke alırken müdahale etseydin. ama eminim kızına çok yakışacak bu oda

ecrincim ayrisin beşiği bir harika bayıldım valla.

sağol yalelcim

esracım oda bir harika olmuşşşşşşş. bayıldım. güle güle kullanın inşallah.

esracım odanız ço güzel güle güle kullan bebişin huzurla uyusun içinde...ne kadara aldınız? biz de haftasonu gidip bakmayı düşünüyoruz da...
ecrin ayrisin beişiği de çok güzel çok şık güle güle kullan canım
sedacım o fotoda renk uyumu olmadığı için öyle duruyor mobilyalar güzel eminim sen o odayı mükemmel bi hale getireceksin

semiha'cım
esra'larım(35esra35-anneolmakistiyorum)
sdsmt'cim
oğluşlarınızın odaları çok güzel,güle güle sağlıkla büyüsünlar içlerinde inşallah
ecrin'cimAyris'in beşiği çok güzel sağlıkla kullansın inşallah.

kızlar odalar harika ben de daha sadece beşik ve şifonyerini aldım. giyim kuşama hiç girmedim. sağolsun anneannesi babaannesi halası hatta üniversitedeki dayısı bile harıl harıl bişeyler alıyorlar heyecandan mı nedir. üniversiteye kadar kıyafete para vermeycek gibi :))

bu arada kızlar beşik içine yatak araştırması yapıyoruz da fikri olanlar varsa yardımcı olabilir mi

çok güzel canım sağlıkla büyüt yavrunu güle güle kullanmayı nasip etsin allah

35 esra güle güle kullanın odanız çok güzelmiş çekmeceler dolaplar kıyafetlerle dolunca insanın gözüne daha sıcak geliyo tabi tabi girip girip koklar oynar durursun çok şık gerçekten bu arada sende yıkadınmı cicilerinizi yıkadıysan neyle??

kızlar ben bebğime oda yapmadım sadece dolap ve yaatak aldım. 2 yaşıan geldiğinde ayrı oda yapmayı düşünüyorum. geçen yatağı falan için uygunmu diye açıp bi yapalım dedik. nasıl olmuş.

yerim ben onun inekli yastığınıkaydirigubbakcemile3çok güzel olmuş canım oğlunun yatağı,sağlıkla,huzurla uyusun içinde inşallah

swetim güle güle kullanın cok güzel olmus
cibinlikte hos olmus
ben hala yaptırmadım yaff

sweet oğluşunun yatağı çok güzel olmuş, cibinliği de çok güzel
İnşallah sağıklı günlerde kullanır opuyorumnanaktan

sweetb. gayet guzel olmus, park yataginin derinligide cok iyimiş.
cibinlik ayri guzel.guzel guzel uyusun minik bebeğin:)))

çok güzel olmuş bebişinin beşiği sağlıklı iyi günlerde yatsın inşlh.bende park yatak alacağim ancak bir türlü karar veremiyorum hangisini alsam diye senin bu park yatağin ölçüleri ne acaba içinin yataği şu nette satılan park yatak için olan sünger yataklardan mı ya birde uyku setini nerden aldın ben bulamıyorum.cevaplarsan sevinirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…