yerim ben onun inekli yastığınıkaydirigubbakcemile3çok güzel olmuş canım oğlunun yatağı,sağlıkla,huzurla uyusun içinde inşallah
swetim güle güle kullanın cok güzel olmus
cibinlikte hos olmus
ben hala yaptırmadım yaff
sweet oğluşunun yatağı çok güzel olmuş, cibinliği de çok güzel
İnşallah sağıklı günlerde kullanır opuyorumnanaktan
sweetb. gayet guzel olmus, park yataginin derinligide cok iyimiş.
cibinlik ayri guzel.guzel guzel uyusun minik bebeğin:)))
çok güzel olmuş bebişinin beşiği sağlıklı iyi günlerde yatsın inşlh.bende park yatak alacağim ancak bir türlü karar veremiyorum hangisini alsam diye senin bu park yatağin ölçüleri ne acaba içinin yataği şu nette satılan park yatak için olan sünger yataklardan mı ya birde uyku setini nerden aldın ben bulamıyorum.cevaplarsan sevinirim canım.
][/QUOçok güzel canım iyi günlerde sağlıkla yatsın kuzucuğun yatağında
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler. çok sağolun iyi dilekleriniz için. denizsizada canım . benim park yatağım diğer standartalara göre biraz büyük
70x110. yatağı da sünger yatak ama ortepedik olanalrı varmış onları visko elastikmi diyolar oından galiba. bi 30 liraya olanlar var. benimkisi 60 liraya.uyku setini de özdilekten almıştım canım.
saol cnm cvb verdiğin için yataği bende öle alayım o zman diğer yaylı yataklardan alsam ağir gelir gibime geliyor.park yataği zaten bende bu söylediğin boyutlarda almayı düşünüyordum bebek dönemiyor dar geliyor diğerleri falan diye duymuştum.sanırım park yatak stork marka hangi modeli acaba ayrıca ne kadara aldınız?
garden stork da modelini bilmiyorum. hepsiburadadan almıştım. idare ederd iyim saan. dah güzelelri vardır. bence görüp al. orda moovy diye bi marka vardı turkuaz rengi hepsiburadada ikisi aarsında kalmıştım onu so ra dışarda gördüm onu dah çok beğendim. ben 150 liaaraya almıştıum galiba.
garden stork da modelini bilmiyorum. hepsiburadadan almıştım. idare ederd iyim saan. dah güzelelri vardır. bence görüp al. orda moovy diye bi marka vardı turkuaz rengi hepsiburadada ikisi aarsında kalmıştım onu so ra dışarda gördüm onu dah çok beğendim. ben 150 liaaraya almıştıum galiba.
kızlar ben bebğime oda yapmadım sadece dolap ve yaatak aldım. 2 yaşıan geldiğinde ayrı oda yapmayı düşünüyorum. geçen yatağı falan için uygunmu diye açıp bi yapalım dedik. nasıl olmuş.
swetim güle güle kullanın cok güzel olmus
cibinlikte hos olmus
ben hala yaptırmadım yaff
canım çok teşekkürler.
çok sağol canım.bende çok beğendim.
canım 1700 tl 10 taksite aldık.
sağol canım. bende öpüyorum
sağol canım evt eve gelince de çekeceğim fotoları.
sağol canım. bende sadeliği çok seviyorum.
sağol ecrincim
sağol gönülcüm
çok sağol canım
sağol canımcım
merhaba canım bende senin begendiğin oda takımını begenmiştim. Ben denizlide yaşıyorum. izmirde nerde littecolors magazası var, yani siz nereden aldınız . cunku ben denizli bi magazada sordugumda nakit 2100 olabilecegi soylendi en son. eger senin aldığın fiyata alabilirsem izmire gelip ordanda alabilirim. bir an once beni bilgilendirirsen cok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
merhaba canım. little colors karabağlarda. biliyorsundur mutlaka.havalimanına giderken mobilyacıların olduğu cadde. biz 1700 tl 10 taksite aldık. geçen haftada getirdiler. kalitesi inanılmaz. tavsiye ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?