2010 Ocak Bebeklerinin Odalar

yerim ben onun inekli yastığınıkaydirigubbakcemile3çok güzel olmuş canım oğlunun yatağı,sağlıkla,huzurla uyusun içinde inşallah

swetim güle güle kullanın cok güzel olmus
cibinlikte hos olmus
ben hala yaptırmadım yaff

sweet oğluşunun yatağı çok güzel olmuş, cibinliği de çok güzel
İnşallah sağıklı günlerde kullanır opuyorumnanaktan

sweetb. gayet guzel olmus, park yataginin derinligide cok iyimiş.
cibinlik ayri guzel.guzel guzel uyusun minik bebeğin:)))

][/QUOçok güzel canım iyi günlerde sağlıkla yatsın kuzucuğun yatağında

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler. çok sağolun iyi dilekleriniz için. denizsizada canım . benim park yatağım diğer standartalara göre biraz büyük
70x110. yatağı da sünger yatak ama ortepedik olanalrı varmış onları visko elastikmi diyolar oından galiba. bi 30 liraya olanlar var. benimkisi 60 liraya.uyku setini de özdilekten almıştım canım.

saol cnm cvb verdiğin için yataği bende öle alayım o zman diğer yaylı yataklardan alsam ağir gelir gibime geliyor.park yataği zaten bende bu söylediğin boyutlarda almayı düşünüyordum bebek dönemiyor dar geliyor diğerleri falan diye duymuştum.sanırım park yatak stork marka hangi modeli acaba ayrıca ne kadara aldınız?

garden stork da modelini bilmiyorum. hepsiburadadan almıştım. idare ederd iyim saan. dah güzelelri vardır. bence görüp al. orda moovy diye bi marka vardı turkuaz rengi hepsiburadada ikisi aarsında kalmıştım onu so ra dışarda gördüm onu dah çok beğendim. ben 150 liaaraya almıştıum galiba.

evt cnm bende başka bir sitede görmüştüm dediğin o markayı gercekten güzele benziyor.cvbların için tekrar saol.

arkadaşim birşey daha sorabilirmiyim bu viscolex yatağida mı netten aldın ayrıca kaç cm aldın?

yok canım onu mağazadan aldım. 70E 110 o da. sanırım park yatak biraz daha büyük olabilir ozmaan. dimi. ikisi aynı ölçüde olmuyo galkiba.

sweet baby çok güzel canım gülerek kullan cibinlkde güzel olmuş

sweetcim, güle güle kullanın yatağınızı :))) hihoyyyt çok güzel olmuş, marifetli ve zevkli bi hatunsun, şeker çalışmalarından biliyorum

güle güle kullanın sweet, o inekli yastığa bittim ben :)
sağlıkla uyusun içinde kuzun inşallah.

swetim güle güle kullanın cok güzel olmus
cibinlikte hos olmus
ben hala yaptırmadım yaff

annem, benim duvaklarımdan yapacakmış cibinlik.
nikahımda kullandığım duvağım çok uzundu, kenarları falan süpper dantellerle süslüydü metrelerce... onu oda takımının yatağına yapacakmış..
düğün yemeğimizde taktığım duvak kısaydı ama yine de belimin altındaydı... aynı dantellerle süslüydü.. onu da yatak odamızdaki beşik için ayarlayacakmış..

aklınızda olsun, duvakları değerlendirebilirsiniz..

merhaba canım bende senin begendiğin oda takımını begenmiştim. Ben denizlide yaşıyorum. izmirde nerde littecolors magazası var, yani siz nereden aldınız . cunku ben denizli bi magazada sordugumda nakit 2100 olabilecegi soylendi en son. eger senin aldığın fiyata alabilirsem izmire gelip ordanda alabilirim. bir an once beni bilgilendirirsen cok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

sağolun kızşlar. odasını yanımızdan ayırdığımız zaman yapıca zinşallah. bbek beşiği şeklinde değilde yatak şeklinde yapıcaz.

merhaba canım. little colors karabağlarda. biliyorsundur mutlaka.havalimanına giderken mobilyacıların olduğu cadde. biz 1700 tl 10 taksite aldık. geçen haftada getirdiler. kalitesi inanılmaz. tavsiye ederim canım.

sweetcim ben çok beğendim. oda gibi olmuş ne guzel. mışıl mışıl uyusun içinde bebişinn.

merhaba canım. little colors karabağlarda. biliyorsundur mutlaka.havalimanına giderken mobilyacıların olduğu cadde. biz 1700 tl 10 taksite aldık. geçen haftada getirdiler. kalitesi inanılmaz. tavsiye ederim canım.

çok sağol canım, hafta içi bu gün ayırıp bunun için izmire gidicem.İnşallah sayende begendiğim ama fiyatı yüzünden biraz düşündüğüm bu ürünü alıcam melegime

kızlar odalarınız birbirinden güzel allahtan dileğim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…