2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

sağolun kızlar. dün mahvoldum valal resim ekleyene kadr. gece kafa durdu galiba.daha bikaç aya bu topiğimiz çok tatlı ve renkli olacak bence.valal cinsiyeti öğreneyim durabileceğimi zannetmiyorum.

Allah sağlık versin bebişlerimize de güzel güzel giysinler bu cicileri.
kızlar yukarda ördek gibi bişi vardı o banyo lifi bim d e1-5 lira. çok yumuşak.

kızlar ne güzel ciciler almışsınız öyle güle güle iyi günlerde giydirirsiniz inşallah.ben daha hiç bişey almadım hem cinsiyet belli değil hemde daha erken olduğunu düşünüyorum ama bir kaç tane ara renklerde yelek,ceket ve patik ördüm.birde ilk hediyemiz bir tane battaniye oldu.:dance:

ya evet ben geçen lc-waikiki de çpraplara bakıyodum.erkek ve kız çorapları farklıydı. kızlarda çiçekli pembeler kırmızılar erkekllerde mavili arabalı hayvanlı çoraplar. alamdım. yani kız erkek çorapları çok belli oluyodu alamadım hani beyaz sarı yeşil renklerde falan alınabilir.

ooooooo senin babane süper. neleri düşünmüş yaptırmış. bizimkilerde tık yok. sadece ben düşünüyorum bebişimi.

günaydın kızlarr sevcancım senin babaanne hakikatten süpermiş ellerine kollarına sağlık:)

ben dün oda işini tamamen hallettim ne kadar düşünürsen o kadar uzuyor çünkü ağustos ortası veya sonu gibi alıcaz eylüle bırakmadan sanırım

ikea karyola 245 TL

ikea dolap 217 TL

ikea alt açma 186 TL

açık raflı dolap 136 TL

emzirme koltuğu 121 TL

halı 19,95TL

kirli torbası 12,95 TL

askılar 8 tanesi 4,95 TL

bakın bakalım kızlar beğencekmisiniz belki sizinde dikkatinizi çeker ihtiyacınız olur:))

sevcanım örme patikler harika olmus

anne oluyorum besik cok sade ve bu sadeliğe rağmen fiyatı pahalı bide sallanmıyor galiba bu :uhm:
ben doğtasta besik beğendim birde alt açmasını odayı ölçücem sığarsa onları alıcam aslında oda sallamıyor galiba
yatak odama alacağım için ölçüp biçmem lazım

sevcanım babaannenin ellerine sağlık
bebişine ne ciciler yapmış öyle
benimde kayınvalidemin yaptığı sandıkta bişeyler var
bide penye tarzı şeyler var onlar 5 para etmez ama
bebişler güle güle kullansın inşallah :Saruboceq:

anneolmak istiyorum mothercare dede o beşiklere benzer var
orayada bak istersen
gerçi sen böylelikle takım yapmaya çalışıyosun

bende bebişimi bişeyler almak istiyorum artık ama daha cinsiyet belli olmadığı için almıyorum... kızlar düşünsenize 1 ay sonra bu topiğimizi her satır rengarenk olacak opuyorumnanaktan

anneolmakistiyorum
ben beğendim alıcağın şeyleri
beyaz mobilya çok hoşuma gidiyo, çok güzel duruyo bence
bende bebeğimin beşiğini beyaz alıcam ama büyüyen beşiklerden alıcam
halı ve askılarda çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…