2010 subat annelerı bulusmaları :)

Şimdi iki kişi miyiz sadece?
Ben uyarım Burcucum gelirim kesin.
Esra yı da bırakacağım.Rahat rahat gezelim diye. Ama sayı az. sonra buluşalım derseniz de tarihe göre ayarlarım

ben alış veriş için zaten gideceğim biz buluşalım havvacığım.Gelebilende gelir.saat 14.00 te iskelede buluşalım o zaman.

cep numaramı sana özelden atayım senin bende var ama teyit edeyim.Yarın çalışmıyorum -Cumada yıllık iznimden kullanacağım evde olurum annemlerden girip bakarım ama yinede birşey olursa araşırız.

heyyyyyyyyyy bende geliyorum. daha erken de buluşabilirik akşam iftar muhabbetimiz devam ediyor bizim cunku :)
kaçta nerde :teytey:

heyyyyyyyyyy bende geliyorum. daha erken de buluşabilirik akşam iftar muhabbetimiz devam ediyor bizim cunku :)
kaçta nerde :teytey:

Esra da gelecek canım.

havvaya özelden yazdım ondan haber bekliyorum Esra'da saat 1 de yapsak diyor 11.30 da işten çıkacak Ceroş u emzirip gelecek.havva sanada saat 1 uyarsa Zeynep'ede uygun gibi 1 yapalım mı ?

ben yarın çalışmıyorum Cumartesi buluşuruz.değişik birşey olursa beni cepten ararsınız.

eğer muhammet tarık a ablam bakarsa ben de gelirim.oğlumu getirmeyeyim ben onu taşıyamam okadar yolu.
bakalım ablam bakar mı?:lepi:

eğer muhammet tarık a ablam bakarsa ben de gelirim.oğlumu getirmeyeyim ben onu taşıyamam okadar yolu.
bakalım ablam bakar mı?:lepi:

ayarlayabilirsen gel mutlaka.Saat 13.00 te Eminönündeki üsküdar-kadıköy vapur iskelesinin önünde büfe var orda.

Cumartesi her saat bana uyar kızlar...

kızlar Havva'da okey.Cumartesi saat 13.00 te eminönünde buluşuyoruz.

ben ablamı akndırmaya çalışım bakarsa gelmek istiyom.ben kimseyi tanımıyom kzılar bana biriniz tel verin ya..nerde bulim sizi karanfil mi takcazkaydirigubbakcemile2

ben ablamı akndırmaya çalışım bakarsa gelmek istiyom.ben kimseyi tanımıyom kzılar bana biriniz tel verin ya..nerde bulim sizi karanfil mi takcazkaydirigubbakcemile2

ben özelden yazarım telefon numaramı ve msn adresimi.
ne karanfili kız buluruz birbirimizi sempatiksalakcinni

Duruyu getirmiyo Burcu diye biliyorum. Bebişlerle kalabalıkta zor olur diye geetirmiyom ben Esra yı. Bayram öncesi her zamankinden de kalabalık olur Eminönü.

eeee bi tek ipek mi geliyor...
babasına mı bıraksam dicem ama yarın arabayı muayeneye bakıma götürücek.
kayınvalidem de bayram temizliği yapıcakmış haftasonu...
haydaaaaaaaa kafamçokkarıştı

kızlar bu arada aşşağı yukarı kaça kadar takılcaz.
malum biz ordan iftara geçicez. şunun için soruyorum ya ben eve geçicem ordan,ersin beni evden alıcak,yada eminönünden alıcak direk gidicez gidiceğimiz yere... ondan hani...

Valla Esra da getirmeyecek diye anladım ben Burcunun yazılarından. Ama sen getir ipeği ya. Taşıman da falan yardım ederiz ne olcak ki.

kızlar ben gelemiyom.eşim izinvermiyo.bikerede izin istemişoldum şimdi yarın hersaat yoklar nerdesin diye.artık bidahaki buluşmaya katılırım inş.yada diyorumya toplanıp bana gelin bigünya

Valla Esra da getirmeyecek diye anladım ben Burcunun yazılarından. Ama sen getir ipeği ya. Taşıman da falan yardım ederiz ne olcak ki.
bi ipek mi olucak yani...
bende mi bırakıcak biyer baksam acaba.
kızlar ben gelemiyom.eşim izinvermiyo.bikerede izin istemişoldum şimdi yarın hersaat yoklar nerdesin diye.artık bidahaki buluşmaya katılırım inş.yada diyorumya toplanıp bana gelin bigünya
neyse sağlık olsun...
bi dahakine inş.

kızlar foto ekleyinde bakalım hadi...ne aldınız nasıl geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…