2010 subat annelerı bulusmaları :)

kızçelerim bayramdan önceki son hafta sonu oluyo temizlik neyin yapmıycanızmı siz?? nasıl olcak bişey diyin...

kızçelerim bayramdan önceki son hafta sonu oluyo temizlik neyin yapmıycanızmı siz?? nasıl olcak bişey diyin...

Ya Perşembe -Cuma akşamından başlarım.yada Pazar günü hallederim.sona kalanlarıda arife de yaparım artık.valla ben kaçırmayı düşünmüyorum.

Esra annene bırakır yaparsın temizliğini.

Ben bayram temizliği yapmıyorum. Evde olmuyoruz çünkü. Annemlere gidiyoruz.

aynen... gelen giden yok ki ne temizliği...
normal haftalık temizliğimi yapıyorum sadece...

Bende evde olmuyorum ama yine bi haftalığın birazdaha derinleştirilmiş temizliğini yaparım.onuda Duru ile 6-7 saat Duru'suz 1-1,30 saatte yaparım anneme verdim mi tamamdır.

toparlıyorum 4 Eylül Cumartesi günü saat 14.00 'te (iftara yetişmek isteyenler olabilir) (Zeynep'in sınavı var)(esra az biraz temizlık yapsın ) kadıköy/üsküdar-eminönün vapur iskelesinde uygun mu.

kızlar ben belki gelemeyebilirim
cmt hem sınav var,hem arabayı bakıma götürmesi lazım ersinin,muayene zamanı geldi geçiyor,hemde o akşam bi arkadaşa iftara davetliyiz...
sınava gitmeyebilirim kalıcam cunku boşuna girmemin anlamı yok onca yol gidip. belki ayarlayabilirsem gelirim ama katılamama durumumda war

Aaaaaaaaa :kedi:

bende kim kıvıracak diye bekliyordum Havva'dan bekledim Zeynep vurdu.

2-3 saat canım ya belki o kadar bile sürmeyecek.amaç birbirimizi görmek uafaktanda alış veriş.

aslında ben de gelmek istiyorum neden ramazanda yaptınız ki?oruçlu oruçlu taaa avrupa yakasına hele de muhammet tarıkla gelmek ölüm gibi...eşim asla izin vermez.offffffffff

Havva sen kesin gelecek misin.

Zeynep gelemiyecek gibi -Esradan pervinden Seldadan ses çıkmadı.

kesin gelip gelemeyeceğinizi söyleyin kızlar ki ben yarın süt iznimi kullanacağım eğer cumartesi olmazsa ben yarın gidip halledeyim hem cumartesi kalabağınada girmem.son ün gelemiyoruz derseniz banada zor olur açıkcası.

canım ya ben her buluşmaya bifiil katıldım gelebilcek gibi olsa gelmezmiyim,bilmiyomusun beni
kesin bişey diyemiyorum şu an ama son kalem düşene kadar gelmek için savaşıcam :)

bAYRAMLIKLAR İÇİN YASEMİNCİM

en iysi bayramdan sonra bikaç hafta sonra toplanıp bana gelin.benim oğlum biraz toplu ben arabasız biryere gidemiyorum otobüslerde tutunamıyorum kimse de yer vermiyo çoğu zaman.eşim de öle izxin vermiyo .öle taaa eminönü falan buluşuyonus .zor olur ..evim biraz küçük ama olsun sizi oturtabilevek kadar yerim var.:teytey:

teşekkürler teklifin için ama daha sonra inşallah şuan için bayramdan önce halletmem gereken bayramlık ve sonbahar için uzun kollu üst ve eşofman oalyım var.Malum çalışıyorum ve her zaman fırsat olmuyor.

canım ya ben her buluşmaya bifiil katıldım gelebilcek gibi olsa gelmezmiyim,bilmiyomusun beni
kesin bişey diyemiyorum şu an ama son kalem düşene kadar gelmek için savaşıcam :)

Biliyorum Zeynepciğim gelebilecek olsan gelirsin.

ama benim yarın iznim var sen gelemiyince havva da sonraya atalım falan dermi acaba.yada başka gün dermi diye soruyorum.löyle bi ihtimal var ise ben yarın gidip halladeyim.

aksi taktirde seve seve cumartesi kalabalaığını çekerek gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…