kızçelerim bayramdan önceki son hafta sonu oluyo temizlik neyin yapmıycanızmı siz?? nasıl olcak bişey diyin...
Ben bayram temizliği yapmıyorum. Evde olmuyoruz çünkü. Annemlere gidiyoruz.
Ben bayram temizliği yapmıyorum. Evde olmuyoruz çünkü. Annemlere gidiyoruz.
aynen... gelen giden yok ki ne temizliği...
normal haftalık temizliğimi yapıyorum sadece...
toparlıyorum 4 Eylül Cumartesi günü saat 14.00 'te (iftara yetişmek isteyenler olabilir) (Zeynep'in sınavı var)(esra az biraz temizlık yapsın ) kadıköy/üsküdar-eminönün vapur iskelesinde uygun mu.
kızlar ben belki gelemeyebilirim
cmt hem sınav var,hem arabayı bakıma götürmesi lazım ersinin,muayene zamanı geldi geçiyor,hemde o akşam bi arkadaşa iftara davetliyiz...
sınava gitmeyebilirim kalıcam cunku boşuna girmemin anlamı yok onca yol gidip. belki ayarlayabilirsem gelirim ama katılamama durumumda war
Aaaaaaaaa :kedi:
bAYRAMLIKLAR İÇİN YASEMİNCİM
en iysi bayramdan sonra bikaç hafta sonra toplanıp bana gelin.benim oğlum biraz toplu ben arabasız biryere gidemiyorum otobüslerde tutunamıyorum kimse de yer vermiyo çoğu zaman.eşim de öle izxin vermiyo .öle taaa eminönü falan buluşuyonus .zor olur ..evim biraz küçük ama olsun sizi oturtabilevek kadar yerim var.:teytey:
canım ya ben her buluşmaya bifiil katıldım gelebilcek gibi olsa gelmezmiyim,bilmiyomusun beni
kesin bişey diyemiyorum şu an ama son kalem düşene kadar gelmek için savaşıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?