2010 subat annelerı bulusmaları :)

selam kızlar banada ctesi uyar. zeynepede uyarsa biz birlikte geliriz. yoksa ben bu oglanı tutamıyorum hiç kucagımda valla mahvolurum gelirken.

zeynepcim valla bitek eşim var yardım edecek. yapıcaz bi sekilde napalım.... yeterki mutlu olacağımız butcemize göre bi ev bulabilelim. şu an tek duam bu.

Inşallah bende gelebilirim ben ilk gün deneiycem sütüm azalmazsa tutucam
hadı bakalım...

anladım canım kolay gelsin o zaman şimdiden size...
ben onumuzdekı 2 hf sonu yokum ama ondan sonra ıstedıgınız zaman emrınıze amadeyim

neler neler olmuş forumlarda.kimsenin haber verdiği yok tabiii...ya beni attınız mı siz burdan...aaa herkes buluşmalara gitmiş .

kızlar selam. buluşma günü belli oldumu? eger bayramdan sonra olursa banada gelebilirsiniz. Yerleşmiş olurum. Bayramdan öncede yaparsanız benim haftasonlarım dolu olacak sanırım gelemicem yinede banada bilgi verin belki ayarlarım belli olmaz.

Ben 4 ağustos diyorum canım aybaşından sonraki. Malum para lazım :kedi:

Evet evet bende o hafta çalışmıyorum.o zaman ,

4 Eylül Cumartesi Havuzlu han-Eminönü'nde İLK BAYRAMLIK alışverişlerimizi yapalım.hadi kızlar talepin ve katılımın artması dileğiyle olumunekankayizsmile

Özlem zeynep nereye kaçtın,

bayramdan önce eminönü yapalım diyoruz arayı fazla açmadanda bende buluşacağızzzz araya girmeeee aaa gelin artık

tamam sende buluşalım bisey demiyom :)
ne zaman belli oldumu?
haftaya eminönüne ben gelemem ama diş bugdayı yapacak annemler. Buluşma bayramdan sonramı?

Bayramdan sonraki haftalarda bende buluşma yapalım artık ileri attıkça havalar soğudu olacak bu seferde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…