2010 subat annelerı bulusmaları :)

zeynep buluşmayı öbür hafta yapamayızmı yaaaa
15 inde benim çok önemli bir işim var iptal etmem mümkün değil... nolur erteleyelim bir hafta daha....

ohhhh sefanız olsun. çok eeğlenceli olur eminim. biz 3 kişi buluştuğumuz halde 3 bebiş baya komik ve güzeldi :) kreş gibiydi..6-7 bebek nasıl olur çok merak ediyorum :)
keşke biz de gelebilsek
nedimem buraya gel kuzum sen de. ne kadar mesafe var ki.. evimin kapısı sonuna kadar açık sizee..

Ya ben kocişi ikna edemiyom ya (( Tuttu keçi inadı...Neyse ben de uygun bi zamanda sizi davet ederim tabi gelmek isterseniz.

Ya ben kocişi ikna edemiyom ya (( Tuttu keçi inadı...Neyse ben de uygun bi zamanda sizi davet ederim tabi gelmek isterseniz.

Üzme kendini boşver gelsen güzel olurdu ama gelemiyorsanda sağlık olsun başka bir zaman tanışırız.:teselli:

havva canım ya ne olur son ana kadar ikna etmeye çalış... esra teyzesi esrayı görmek istiyo de:)) gerekiyosa eşinde gelsin tanışalım beni eşim getiricek belki onlarda arkadaş olurlar:)) daha sonrada eşlerle büyük bi buluşma ayarlarız ne güzel olur..

gercekten ne de guzel olur aılecek gorusmek :lepi:

canımmm benımmm zaten benım kayınvalıdemler kayserıdeler bız esımın ısınden dolayı burdayız onbes gunde bır gelıyoruz ama bırgun kalıp gıttıgımız ıcın cıkamıyorum ınsallah cıkarsam bende gelırım sızın yanınıza datlummm yaaa nası mutlu oldum valla gozlerım doldu Allah razı olsun bıtanem senağlamaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…