2010 subat annelerı bulusmaları :)

ay çok kıskandım ama annişleri değil tamam mı ben bebişleri görmek istiyorum hım:umursamaz: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar şaka bi yana yanınızda olmayı çok isterdim bol muhabbetler vbizide unutmayın bol foto bekliyoruz....

kızlarrrrr süper bi gündüüüüü :)
esra,selda,burcu,pervin geldiler.
yani ceren bebek,yiğit bebek,duru bebek,hira bebek ve ipek bebek vardı :)
anam bırı susuyo bırı aglıyo bırı yatıyo bırı kalkıyo tam makaraydı halımız gorulmeye degerdı :)
resımlerı pc ye atıp buraya da yuklıcem. dıger kızlarda cektı onlarda eklıcekler tez vakıt

evet harika bir gündü tabi biri susup biri ağlıyordu ama hepsi birden ağladığıda oluyordu koro gibi

zeynepçim misafirperverliğin samimiyetin güleryüzün için çok teşekkürler

esra burcu selda zeynep iyiki tanıdım sizi sanki uzun zamandır görüştüğüm arkadaşlarım gibi hissettim çok samimi ve çok güzel bir gündü valla iyiki buluşmuşuz

kızlar çok üzgünüm gelemedim.sabah kalktığımda iyi hissetmiyordum kendimi,güvenemedim yollara çıkmaya.kimbilir ne güzel gün geçirdiniz,aklım hep sizdeydi.Bir daha ki sefere inşallah nasip olur buluşmak sizinle.

Pervincim Kesinlikle katılıyorum sana en kısa zamanda tekrar görüşelim..
Süper Fotolar var elimde... En kısa zamanda ekleyeceğim..
Bu arada buluşma ile ilgili yorumumu şubat anneleri topiğine yazdım buraya da kopyalayım bari..

ıyi Geceler Kızlar..
Evet Bugün buluştuk kendi adıma söyleyim hayatımın en unutulmaz günlerinden birini yaşadım.. Gerçekten herşey çok güzeldi.. 6 anne altı bebek 12 kişiydik. Hayatım boyunca bu kadar çok meleği bir arada hiç görmemiştim.. Katılanlara (Esra Burcu Pervin ) Teşekkür etmek istiyorum.. Burada olmakla ne kadar iyi birşey yaptığımı bu gün birkez daha anladım..

Sevgili Ev sahibemiz Zeynep ve ıpek Hanıma Güleryüzü ve Misafir Perverliğinden Dolayı Ayrıca Teşekkkür ediyorum..
Hepinizi Çok seviyorum..

kızlar fotoları pıcassa uzerınden yukluyorum lınkını atıcam bıtınce ordan didiklersiniz :)
hatunlar dıger fotolarıda beklıyoruk hadiiiiiiiiiii selda pervin esra burcu :)

baharcım sağlık olsun bi dahakine inşallah.
selda ve pervin rica ederim kızlar benim içinde çok güzel bi gündü en kısa zamanda tekrarlayalım :)

hehehe süper bi bi buluşma olmuş valla kızlar yavrular harika
ceren, duru zeynep,yiğitalp,ipek böcüğüm zeynep hira ne tatlılık öyle Allah'ım nazarlardan saklasın onları
kızlar sizi pek yoksunuz resimlerde göremedim resim yükleyin görelim doya doya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…