2010 subat annelerı bulusmaları :)

zeynep bende gelmeyi çok istiyorum bi aksilik çıkmazsa gelicem.Ne yapayım diye soramadım malum bilgisayara giremiyorum artık evde olmadığından.Gelirsem değişik bir salata yaparım ben de.Mesajını ve telefonunu aldım canım saol.

suan cok uzgunum zeytınburnu bana cok uzak kıslar anadolu yakasından gıdeceklerden aracı olan varmı bırlıkte gıtsek

suan cok uzgunum zeytınburnu bana cok uzak kıslar anadolu yakasından gıdeceklerden aracı olan varmı bırlıkte gıtsek
canım cok uzak gercekten
burcu var SUDURU nıcklı o karsıdan gelıcek ama aracla degıl kendı gelecek...

tamam canım mutlaka beklıyorum. denızatı sıtesı taksı duragının oraya gelınce caldır benı. kafana gore takıl artık ıstıyosan hıc yapma gel yeter onemlı olan beraber olmak degıl mı :)

Yiğit Alp le annesi kesin geliyo.. yani allahtan bir mani çıkmazsa.. zeynepcim görüşelim

kociş son anda bir aksilik çıkarmazsa bende geliyorum akşama misafirim var temizlik ve yemek yapıcam bugün giremeyebilirim giremezsem ben yarın seni ararım zeynep

tamam ben kek yaparım kek yapmada kemdime pek güvenemem ama yaparım nasıl olursa bahtımıza artık:))tuzlu birşey fazla yoksa yanına tuzlu birşeylerde yapabilirim

selda sabah floryaya kayınvalideme uğrayacağım yakınsan seni alırım yada sen sefaköy metrobüs durağına gelirsen yine seni alırım ordan sefaköyün içini pek bilmiyorum çünkü

pervıncım ben kekle tavuk gogsu yaparım sen tuzlu yap o zaman :)
sen gelıyosun bırde selda,esra,burcu,bahar(canbahar)
6 kişiyizzz

kızlar doktor falan derken pek gıremıyebılırım bugun. bıde eve bakmaya gelıcekler falan. cebım hepınızde war ararsınız olmadı.

hiçte kıskanmadık bir kere :dilcikar:

bizim yerimize de eğlenin bol bol muhabbet edersiniz artık :asigim:

ederiz Tuğbacığım boool bol tabi bebişler rahat verirse bide o var.

rindevu kaçta canlar.hadi iyi eglenirsiniz umarımm.bizede foto ekleyin.hadi bizde öptükkk sizleri...((

Kizlar iyi eylenceler hepinize
bol bol minciklayin bebisleri bizim yerimizede

Resim çekmeyi unutmayin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…