2010 subat annelerı bulusmaları :)

ayy ağzımın suyu aktı heee
harika harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mşllh bebiklere çok şekerler anneleride öyle tabi

yaa amada aman ne bu ne güzel melekler böyle..maşallah .nede güzel eglenmişsiniz belli...iyi ettiniz bizde sizin adınıza sevindik..

ya benim face yok..keşke burayada koysaydın...

esra ve ceren

burcu ve duru

selda ve yiğit

pervin ve hira

zeynep hirayı agulatmaya çalışıyor:))

ceren bebek

zeynep ipek hira ve pervin

yiğitin salıncak keyfi

hira ve ipek iki zilli televizyon izliyor

ben ve etrafı dikkatle izleyen hira

zeynep duru

yiğitalp

ipek böcüğü

zeynep hira

selda burcu zeynep ve herkesin fotoğraf makineleri

esra ve ceren

eveeeetttt kızlar benden bukadar

kızlar ya buraya yükleyemedim bendekileri face booka ekliyorum.. oradan bakın litfeeennn:)

tek kelimeyle hepsi harika ay çok şekerler ya yiyivercem hepsini güzel yüzleri gibi bahtlarıda açık olsun...çok güzel bi gün olduğu her kareden belli....seldacım hemen bakayım onlarada..

ay ne kadar harika resimler var bebişlerde anneleride birbirinden güzel çıkmış hepinize kocaman maşallah

maşallah bütün bebişlere ve annelerinede tabiki,, bütün resimler çok güzel bayıldım valla ...

Resimler harika hepsi birbirinden güzel
baktikca orda olmus kadar olduk boshayallersmile

ay fotolar çok güzel olmuş bendeki resimleri yarın ekliycem ama kızlar ya sabah aceleyle çıktım evden ceroşu anne bırakmak için makinayı evde unutmuşum akşam çantama atar yarında eklerim...

bu arada resimlerde görünenden daha çok eğlendik cidden çok güzel bi gündü... buluşmaya yüzsüzlüğümle vesile olduğum için kendime:)) evini açtığı içinde zeynep'e ve iştiraklarından dolayıda burcu, selda ve pervin'e çok teşekkür ederim... bende iyiki sizi tanımışım kızlar... kalıcı dostlara sahibim şükür ki... canımsınız sizi çok seviyorum...

bızde seniii opuyorumnanaktan

Kızlarrrrrrrrr harikasınız süpersiniz kuzucuklar herşeyden güzel çok güzel bir buluşma olduğu resimlerden anlaşılıyor yerim ben o kuzularrrrrrrrrııııııııııııııııııııııı

oooooooooyyyyyyyy anaaam vala süper ötesi görüküyonuz... allahım neydi benim günahım inat bi kocam var..... ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…