2010 subat annelerı bulusmaları :)

ana kuzuları bunlar çok tatlılar ya

ersa o gün sormayı unuttum cerenin trençkotuna bayıldımmm hediye demiştin nerden almışlar biliyormusun harika birşeydi

süper bir gün harika bir anı bayıldımm ya kıskanmamak mümkün değil bizim yerimizede toplanıp kaynatıverin bi zahmet :)) hep ne varsa istanbulda var diyorum doğru diyorum walaa

esra koptum bızımkıler aynı yere bakıyor ceren nereye bakıyor oyle :))))))

baby tv'ye tabiki:)))

ana kuzuları bunlar çok tatlılar ya

ersa o gün sormayı unuttum cerenin trençkotuna bayıldımmm hediye demiştin nerden almışlar biliyormusun harika birşeydi

walla canım eve gidince bi bakim markasına .. walla hiç aklıma gelmemişti.. yarın yazarım sana:))

süper bir gün harika bir anı bayıldımm ya kıskanmamak mümkün değil bizim yerimizede toplanıp kaynatıverin bi zahmet :)) hep ne varsa istanbulda var diyorum doğru diyorum walaa

Ay maşallah bu bebişlere de annelerine dee süpersiniz süper maşalah maşallah

sağolun kızlar keşke sizlerlede buluşma imkanımız olsa ... tüm topik ne güzel olurdu...

zeynep ceroşun önlüğünü almamışım ben.. ya sende kaldı yada kızlardan birinin çantasına karıştı...

kızlar bu tatlılıkları 9 ay taşımaya değmez mi ya..Baksana şu güzelliklere.Allah nazarlardan korusun hepsini.

Bir kadının hayatının dönüm noktası evlenmek değil,anne olmak gerçekten.

Selam kızlar duru nun anası olarak artık bu nice i kullanıcam böyle olması gerekti diyip geçiyorum.resimler evet süper bendede aynıları var ama daha az tabii benim zilli durmadığı için resim bile çekemedim yıktı ortalığı.
Zeynepciğim pisafirperverliğin ve güler yüzün için kızlara aynen katılıyorum teşekkür ederiz canım.
Duru'nun elinde eldiven var çünkü tırnaklarını kesiyorum ama bi yolunu bulup yırtıyor suratını o günden sonra artık takmıyorum ama tabii emerken hep çıkartırdım dokunsun diye artık hiç takmıyorum canı acıyınca yapmaması gerektiğini anlar herhalde.

voles resimler süper ötesi koptum :)))))...

canbahar kesinlikle haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…