bir buluşma da ben de yaparız artık heralde ancak o zaman tanışabilecez sizinle.
Cumaryesi buluşalım diyenler kaleye mum diksinnnnkaydirigubbakcemile2
kızlar ya burcu yarın calısıyormus. sadece havva zeynep ve ben yarına okey dedık...
havva cım su bulusmayı haftaya yapsak ta pervın,burcu,selda,esra ya da ulassak onlarda gelseler ne dersın?
Çarşanba günü zeynep'e buluşma ayarla dedim pat bu cumartesi oluvermiş.ben bu hafta çalışıyorum kızlar haftaya atarsanız bende varım .Cumartesi yada Pazar hiç farketmez bana gelin isterim ama Havva gelemiyecek gibi ise Havva'da buluşalım eşin izin vermiyordu ya o bakımdanklava:.
Ben göztepede oturuyorum tek anadolu yakası benim galiba sizede zor olacak farkındayım.Havva müsaitsen haftaya sende buluşalım.
Diğer topiğe de yazdım canım haftaya olsun. Maksat katıulımı arttırmak ben her türlü uyarım.
Eşimin izin vermemesi değil canım. ben ulaşımda sıkıntı yaşıyorum o beni bırakıyo gitmek istediğim yerlere.(Eğer bilmediğim yerlerden biriyse) İkna etmesi de zor oluyo bazen. İzinlik olay yok yani
Burcucum o zamn sen de buluşalım haftaya. Çünkü benim dr. kontrolüm olabilir haftaya. Dr. dan sana geçerim canım. Kısmet olursa
burcu bızım hf hem normal doktor kontrolumuz hemde popo kontrolumuz war...
gercı ıkısıde sabahtan zaten bulusma ogleden sonra olucak.
mecıdıyekoyden 1-2 kısı toplar getırırım ama bana yolu detaylı tarıf edecen :)
tarif kolay iç canım aslında Seldada gelse annesi bana yakın oturuyor oda yolu biliyor emme ulaşamadım ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?