2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ıyım ozlemcım ne olsun ozgele ugrasıyom bı cadıkı ah sımdı mamasını yecek ozge hanım cınar nasıl kabızmıs ınsallah hemen gecer dılerım

Bende yoğurdunu milupanın devam sütüyle yapmaya karar verdim bu ay besiye çekicem kızı karar verdim böyle olmuyor belki faydası olur hep zayıf ablasının gelişimine baktım neva hem yemiyordu sürekli kusuyor olmasına rağman 70, ayında 8,4 kilo boyuda 73 cm miş bu kız geri kaldı sinir oldum sözüm ona canavar gibide yiyiyor maşallah

dıeva benım kızımda oyle ama cok hareketlıler ya ondandır canını sıkma bende obur hafta gıdıcem bakalım evdekı tartıla hep tartıyom hafdada bır haftada ne kadar almıs goruyom tartımızda 20 yıl oncekı su kancalı ev tartısı ehehehehe

evet canım ben normalde yenikentte oturuyordum evlenınce yenıdogana gelın gıttım ama sımdı annemler ve kayınvaldem yenıkentte oturuyor cocugada orda bakıyorlar seneyede ben yenıkentte tasınıyorum evımızın bıtmeısnı beklyıoruz

Çınarı ben hülya hanıma akademi hastanesine göturuyorum pınar var sumifer oda yenkentte oturuyor onun ogluda cınarla 1 hafta var araları oda hülya hanıma götürüyor şimdilik memnunuz tek sıkıntı çok tıbbi terimler kullanıyor onun haricinde bir sıkıntı yok

şekerim iyiiym sen nasılsın nerelerdesin yahu

ay yavrum maşallah
yürüyünce görürsün dio büyük kadınlar :S

kızlar bguun marketen pınar sutun ılk adım sutunu aldım 6.12 ay vıtamınlı ıste demırlı falan dıyo ozgeye cıcı bebe ekmeyıle yapcam falan
ben bayadır alıyorum o sütlerden yoğurt mayalıyorum irmikli mama yapıyorum

kız devam sütüyle denedim ben tutmadı yoğurt

ben kafaya takmıştım bu seferde test yapmasa başka dr a gidecektim yaptırdım rahatladım ve malesef beklediğim sonuçta çıktı.olsun sonuçta tedavisi var ben 1 ayda toparlarım kuzumu :).

valla ben keçi sütü ile yaplaya devam edicem çok iyiymiş tamam inek sütünde bakteri olabiliyormuş ama keçi sütü anne sütüne en yakın süt ve kalsiyum bakımından daha zengin.kay sütün partorizesi var büyük marketlerde.

selam arkadaşlar
didemcim hoş geldin canım oh tatil ii geçmiş...
burcu maşallah duruma inşallah klansızlığıda atlatır hemenceceik

atlatır atlatır canım sağol .Aras iyice ayaklanmış senin kilolar cabucak gider bak hareketli olması sanada yarar Fatoş.

Ay bizde neden diş yok yaaaaa:bbo:
Kızlar termos biberon kullanan var mı aranızda

ben biberonda terbozta kullanıyorum da ikisinin birarada olduğu birşey mi senin dediğin.

Allah seni iyi etsin :) ben de yenikentliyim

kıs siz kapı komşusu çıkacaksınız yakında.

elinde az az ez ver ayşegül geç kalıyorsun bak yutamaz deme.olaki yutamaz ise parmak atar çıkartırsın bende yutamaz dedim ama yuttu ver sakınma bu kadar ki senin 2 daha cesaretli ol birşeycik olmaz yutsunda boğazının deliği büyüsün zillinin.

hg melekcım naber nasılsın kocaeliler çoğaldı galiba birden zemuszemus

bak bu sık sık aklıma geliyor ankara dan hiç yok izmir 2 kişi İstanbul fena değil ama özellikle Kocaeli ve Bursa'nın maşallahı var.

Aaa ayşegül niye öyle oldu canım sen aslında erkende başlamıştın ek gıdaya..İştahsızlıktan mı yemiyor senin cimcime
çok işhaksız bbeek(

haklısın burcu.yarın yumurtaya bi deneyeymi bakalımm..

bende çıkayım kardeşim geldi.o girsin nete bayy.

evet kaysüt varda eşim köyden getirtiriz belki müşterilerim var dedi ona güveniyorum..yoksa kaysüt alcam bende..
he valla burcu doğru dedin antepten de tek ben varım....

çok işhaksız bbeek(

haklısın burcu.yarın yumurtaya bi deneyeymi bakalımm..

bende çıkayım kardeşim geldi.o girsin nete bayy.

yumurta ilk deneme için değişik bir tat ama evde yaptığın yemeği ver direk elinle ez ver elden yemekten hoşlanıyorlar yada hiç yemeğin mi yok patates hasla az tereyağ 1 cimcik tuz ver bak nasıl yiyor zilli ne püresi habire püremi yiyecek yutsun aaaaaaaaaaa Defne Burcu geliyor bak .

Annem Duru yu öyle kandırıyor da :)

evet kaysüt varda eşim köyden getirtiriz belki müşterilerim var dedi ona güveniyorum..yoksa kaysüt alcam bende..
he valla burcu doğru dedin antepten de tek ben varım....

he yani antep bile var ankara yokkk reklam yapamamışlar ank k k

slmmm canlarımmmmmm ... neasılsınız? ıste bende ara araa gırmezye calısıyorum. ama tabı bı bakıp kavcıyorum. ay türkıyede klavyede degısık yanlıs yazabılırım. 2010 bebıslerının slaytları ne oldu? canbahara klzlar benden özel msj atın. benım msn onda var banada gönderımn anacımmm....

ESMA ne oldu kıs özlem duyguların mı kıpraş tı :)

buluşun valla iyi geliyor
cnm en son 8 aylık hamileykenmi ne buluşmuştuk bebişler 8 aylık oldu nerdeyse
kimseden ses çıkmıyo yaa
kızlar kültür parka gidelim hepimiz bişiyler getirelim yayılalım yeşillğe bebişleride yayalım oynarlar olmamııı

slm cnm iyiiz sen nassın

slm hanımlar...
nasılsınız.. biz anneannedeyiz hala pazar döneceğiz evimize..geçmişe bakamıyorum anacım çok birikmiş bi yaramazlık yoktur umarım..

bana bişi deyin ya bi aklı verin ömür hiç birşey yemiyor 15 gündür sadece anne sütü alıyor desem yeridir yani.. az önce yoğurt yedirdim inanın ki 3 kaşık

Selam kızlar...
Evdeyim nihayet.
Kaç gündür eve pestilim çıkmış olarak geliyorum. Çok çabuk yorulmaya başlaadım ben ya. Hem kafam hem bedenim çok yorgun. Daha okullar açılmadı üstelik. Evin hali ise içler acısı. Vitamin hapına mı başlasam. Vitamin eksikliğinin belirtisi galiba. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Toparlanmak için dört günüm var. Pazartesi okullar açılıyo.Çocukların karşısına böyle çıkmak istemiyorum.
Unutkanlık da cabası. Öyle unutkanım ki...
İki gündür Esrama çorba bile yapamıyorum. Dışardan yiyoruz sürekli. Off nasıl olcak bilmem bu böyle. Hemen silkinip toparlamam lazım kendimi. Şimdi tavuk suyuna çorba yapacağım bize. Esra ya da ayıracağım.
Bütün hasta bebişlere geçmiş olsun. Burcu tuz olayına sevindim valla. Esranın yiyeceklerine de koyayım bakayım.Belki Esra da yer böylelikle.

çok geçmiş olsun canım...
onlar hasta olucağına biz olalım... yavrum kısa zamanda toparlar inşallah.
duru'da da mı kansızlık çıktı
nedir bu illet böyle ya...
çok güzel kilo almış zorlama cocugu be. bide yemiyor diyosun kahvaltıyla duruyo diyosun. Allah seni napmasın kız. bu mu yemeyen cocuk? ben karalar baglıyım o zaman daha 8 kıloyu göremedik alsanaalsanasmile
yumurtayıda bızım doktor haftada 3-4 kere ver demişti. her gun aynı şeyleri yedirme baymasın demişti.
bende bi gün labne-pekmez-yumurta koyuyorum
ertesi gün reçel-kayısı-ceviz-muz falan
kafama göre kombine ediyorum. 2 gün aynı şeyi yemiyor. zaten az yiyor iyice soğumasın diye.
hey maşallah...
bende 9 aylık yürümüşüm ama bakalım ipoş napıcak...
maşallah eceme hızlı gidiyor...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hangi zeynep?
ben istanbul cerrahi de ali bey e gidiyorum canım.
aynen havva aynen...
kolumu kaldırıcak halim yok
halsizim,yorgunum,sürekli uykum var. vitamine başlamayı düşünüyorum bende. bide şimdi rejim muhabbetine az yiyorum iyice halsizleştim 2 gündür...

yarın 14.30 da şişlide bi yerle daha görüşücem. umarım şartları iyidir bakalım...
bugun ipeğe öğlen balık yedirdim. levrek yedi fırında. gayet yalana yalana yedi valla.
ben yogurduna pekmez koyuyorum,ekmek ufalıyorum,ceviz-kayısı koyuyorum herşeyi vermeye başladım artık.
dün akşam kabak yemeği vardı onu blendırdan geçirip yedirdim mesela.

bu arada kızlar bişey sorucam size.
aptamil muzlu-pirinçli (gece) muhallebi var. ben onu azcık daha sulandırıp biberona koyuyorum,yatmadan veriyorum.
ama rezalet bi kokusu var. ekşi süt gibi kokuyor. yeni açtım paketi,ağzı kapalı muhafaza ediyorum. su ile hazırlanıyor zaten. biberon temiz her gün temizliyorum. bozuk ta değil niye öyle berbat kokuyor anlamadım.
attım zaten sıfır paketi.
bebelac gece aldım onu vermeye başlicam tekrar. aptamilden hiç memnun kalmadım. devam sütü de gece tahılıda bebelactan memnunum ben...

Zeynepçim hakkında hayırlısı olsun. İnşallah iyi bir haberle gelirsin görüşmeden. Aptamil sütlü tahıllı gece almıştım dediğin gibi kokusu kötü. Esra da yemiyo zaten. Attım ben de bozuk diye. Dur bi de Bebelac deneyeyim

incileriniz hayırlı olsun toparlar tombişim annesi sen meraklanma

Saolun kizlar tesekkür ederiz valla pes pese çikti iki disimiz ama baya bi agri çekti kuzum
Bugün ciciannem :)) Eceme bi kolye almis kehribar tasindan bebekler için özel satiliyomus dis agrilarini aliyomus hatta bunu eczanelerde bile satiyolarmis bende bi arastirdim burda kullanan anneler çok memnunlarmis insallah bizede iyi gelirde rahatlar minik kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…