dineva ben amerikana gidiyorum. Orada hilda hanımla başladık ama şu anda aylin hanımla devam ediyoruz. Fena değiller. Ama bence çocuk doktoru olarak erkekler daha iyi...
Günaydın melekcim olsun uyumasın oyna annesi elbet uyur uykusu gelince benimki sabah peşimden bir ağladı içim yandı eridi anlatamam size kulağımda halen sesi
günaydın selmacım hoşgeldin canım
gunaydın kızlar nasılsınız uyutum ozgeyı ınanmasınız 10 dakıka uyamadı uynadı guluyo bayılcam:1shok:
Tabi önce herkese günaydın
zeynep hadi işin rast gider inşallah benim kızda mardinde bebelac verdim yemedi ama milupanın kavanoz mamalarını silip süpürdü
canım iş görüşmen güzel geçer inş.yarın 14.30 da şişlide bi yerle daha görüşücem. umarım şartları iyidir bakalım...
bugun ipeğe öğlen balık yedirdim. levrek yedi fırında. gayet yalana yalana yedi valla.
ben yogurduna pekmez koyuyorum,ekmek ufalıyorum,ceviz-kayısı koyuyorum herşeyi vermeye başladım artık.
dün akşam kabak yemeği vardı onu blendırdan geçirip yedirdim mesela.
bu arada kızlar bişey sorucam size.
aptamil muzlu-pirinçli (gece) muhallebi var. ben onu azcık daha sulandırıp biberona koyuyorum,yatmadan veriyorum.
ama rezalet bi kokusu var. ekşi süt gibi kokuyor. yeni açtım paketi,ağzı kapalı muhafaza ediyorum. su ile hazırlanıyor zaten. biberon temiz her gün temizliyorum. bozuk ta değil niye öyle berbat kokuyor anlamadım.
attım zaten sıfır paketi.
bebelac gece aldım onu vermeye başlicam tekrar. aptamilden hiç memnun kalmadım. devam sütü de gece tahılıda bebelactan memnunum ben...
geçmiş olsunselam teyzeoşlar a.s.
bizim bugün dişimiz patlak verdi hihoyyyt hihoyyyt
dün ablamın oğlu kaşla göz arasında ecrini bi ısırdı ne olduğubu anlamadık
yıktı ortalığı çok canı yandı morardı şişti azcık hemen buzla krem sürtük annemde kaldım korkudan gelemedim
babası görmesin diye hehehe
çok şükür ki geçti bişeyi kalmadı ecrinde intikam için dişlerini patlattı bugün galiba delikafadulden
İyi geceler , geçmişi anca okudum güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar ...
Bu hafta benim için çok yorucu geçiyor,alıştırma haftası olduğu için okul 10 da başlıyor eşime uymadığından mecburen ben götürüyorum, ama önümüzdeki hafta daha rahat edecem inş.Kerem'in okulu da haftaya başlıyor eşim sabah 8 de Kerem'le Eren'i okula bırakacak, öğleden sonra 4,30 da kızımla beraber gidip alacaz abilerimizi, çok yoruluyorum ama çokta heyecanlıyım küçük oğlum büyüdü okullu oldu darısı bebişlerimizin başına inş.....:Saruboceq:
Günaydın kızlar , günaydın zeynepcim iş görüşmesine gidecekmişsin hayırlısı olsun ...
günaydın herkese....
günaydın larrr şikerlerimmm olumunekankayizsmilegunaydın kızlar nasılsınız uyutum ozgeyı ınanmasınız 10 dakıka uyamadı uynadı guluyo bayılcam:1shok:
ben yanlışmı yaptım tutmadı benim kesik yoğrut gibi oldu :)Esma dün akşam yaptım ben devam sütüyle sabah baktım taş gibi olmuş valla ama kız yermi bilmem yoğurdu seçiyor illa inek sütüyle yapılmışını arıyor
esma sıcak mayalanmışsındır ondan
Dineva bende 2,5 aylıkken bırakdım canım alıştık tabi ama çok özlüyorum yine herşey onların rahatı için yapacak birşey yok
çok geçmiş olsun canım...
onlar hasta olucağına biz olalım... yavrum kısa zamanda toparlar inşallah.
duru'da da mı kansızlık çıktı
nedir bu illet böyle ya...
çok güzel kilo almış zorlama cocugu be. bide yemiyor diyosun kahvaltıyla duruyo diyosun. Allah seni napmasın kız. bu mu yemeyen cocuk? ben karalar baglıyım o zaman daha 8 kıloyu göremedik alsanaalsanasmile
yumurtayıda bızım doktor haftada 3-4 kere ver demişti. her gun aynı şeyleri yedirme baymasın demişti.
bende bi gün labne-pekmez-yumurta koyuyorum
ertesi gün reçel-kayısı-ceviz-muz falan
kafama göre kombine ediyorum. 2 gün aynı şeyi yemiyor. zaten az yiyor iyice soğumasın diye.
...
Zeynepçim hakkında hayırlısı olsun. İnşallah iyi bir haberle gelirsin görüşmeden. Aptamil sütlü tahıllı gece almıştım dediğin gibi kokusu kötü. Esra da yemiyo zaten. Attım ben de bozuk diye. Dur bi de Bebelac deneyeyim
selam teyzeoşlar a.s.
bizim bugün dişimiz patlak verdi hihoyyyt hihoyyyt
dün ablamın oğlu kaşla göz arasında ecrini bi ısırdı ne olduğubu anlamadık
yıktı ortalığı çok canı yandı morardı şişti azcık hemen buzla krem sürtük annemde kaldım korkudan gelemedim
babası görmesin diye hehehe
çok şükür ki geçti bişeyi kalmadı ecrinde intikam için dişlerini patlattı bugün galiba delikafadulden
selam güzel annişler biz geldik uzun bi aradan sonra artık aranızdayız :))))))))))
İyi geceler , geçmişi anca okudum güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar ...
Bu hafta benim için çok yorucu geçiyor,alıştırma haftası olduğu için okul 10 da başlıyor eşime uymadığından mecburen ben götürüyorum, ama önümüzdeki hafta daha rahat edecem inş.Kerem'in okulu da haftaya başlıyor eşim sabah 8 de Kerem'le Eren'i okula bırakacak, öğleden sonra 4,30 da kızımla beraber gidip alacaz abilerimizi, çok yoruluyorum ama çokta heyecanlıyım küçük oğlum büyüdü okullu oldu darısı bebişlerimizin başına inş.....:Saruboceq:
Günaydın kızlar , günaydın zeynepcim iş görüşmesine gidecekmişsin hayırlısı olsun ...
öyle valla çalışmassak tek maaş istanbul g,ibi yerde 2 çocuk nasıl geçiniriz üstüne özel okul mecbur
sağol canım...Zeynepcim hakkında hayırlısı olsun canım...
bi derdi vardır belki canım. yine diş falan olmasın???gunaydın kızlar nasılsınız uyutum ozgeyı ınanmasınız 10 dakıka uyamadı uynadı guluyo bayılcam:1shok:
sağol canım.Tabi önce herkese günaydın
zeynep hadi işin rast gider inşallah benim kızda mardinde bebelac verdim yemedi ama milupanın kavanoz mamalarını silip süpürdü
bencede çok bi fark yok ama işte adı "gece" diye alıyoruz...canım iş görüşmen güzel geçer inş.
millupaın mamaları tatsız vede acı gibi ben bi ara kullandım gazlı bebekler için özel mamasını nasıl acı iğrençti ama mecbur kaldım sonra doktor bebelac a geçebilirsin dedi çok memnunum kahvaltısınada tahıllı mamadan katıyorum yiyo hem kof ette yapmıyor çocuğa ama gece mamasıyla normal mama arasında bir fark görmedim cnm
geçmiş olsun
yeni dişinizde hayırlı olsun kim gördü ilk hediyesini alsın aklinialirimsmile
maşalllah cnm sana 3 çocukla yorulucan tabi biz bitaneyle yoruluyoz
günaydın larrr şikerlerimmm olumunekankayizsmile
ben yanlışmı yaptım tutmadı benim kesik yoğrut gibi oldu :)
bende bugun alıcam tekrar bebelac. bızımkı armutlu sevıyor ama pirinçliyi deniyim bakalım içine pekmez de ekliyim bakalım nasıl olucak.Canım bayramdan 1 hafta önce götürdüm hatta konuştuk ya buluştuğumuzda 100 gr almış dedi sağlık ocağı 2 hafta da 700 gr almış demekki.bi ara hiç yemiyorduda bayramda besiye yatırdım özellikle gece uyandım biberonla mama verdim o uyurken boyumuz var diye kilo gözükmüyor ki kilo umrumda değil zaten sağlıklı olsun yeter.
ben ek tatlı var diye yani şeker var diye recel hiç katmadım.evde recel yapanınız varmı hazır reçel mi alıyordunuz bende kuru kaısı alıp receli ni mi yapsam bu mevsimde başka neyin reçeli olur ki kırmızı erik olabilir ama şekeri nasıl ayarlıycam?
Ben Duru doğduğundan beri herşeyi bebelac kullanıyoruz.Sma mamayı beğenmeyince dr da her mamanın içeriği aynı sadece tadı farklı hepsini dene bebek karar versin dedi.bizimki Bebelac beğendi.Sütlü-Prinçli si çok güzel özellikle gece yatarken biberondan bunu veriyorum hem doyurucu hemde tadı güzel.tahıllı -armut lu olanıda yaban oluyor ama içine pekmezle verebilirsiniz hem sabah çok tatlı olmamış olur hem tahıl ihtiyacınıda karşılar.
Dene havva tüm kaşık mamaları güzel şayet ben bile yiyorum :)
Dişe diş intikam alır senin cadı.bak hırsından 1 günde diş patlattı.
Sizde de varmıdır bebekte ilk dişi kim görürse en alttaki badisinin yakasından biraz yırtılırmış annem anlatmıştıda sebebini unuttum sonrada 1-2 gün içinde bebeğe iç çamaşırı alınır.
sonunda şükür kavuşturana yolladın mı misafirlerini.
Eren'demi başladı hadi hayırlı olsun.
Allah zihin açıklığı versin tüm öğrencilerimize ve topiğimizin öğretmenlerine :)
bakıyorumda sende aktifleştin Özlem ohh iyi yaptın.
zor çok zor senin eşin öğretmendi burs şansınız yok muydu?yoksa özel okul için dışardan 2 kişi daha çalışır getirmeli zor zor çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?