2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar nasılsınız uyutum ozgeyı ınanmasınız 10 dakıka uyamadı uynadı guluyo bayılcam:1shok:

dineva ben amerikana gidiyorum. Orada hilda hanımla başladık ama şu anda aylin hanımla devam ediyoruz. Fena değiller. Ama bence çocuk doktoru olarak erkekler daha iyi...

bende kadın doktor sevmiyorum akşam gece tel. Açmıyorlar onlarda ev derdine düşüyorlar ama erkekler her daim müsait

Günaydın melekcim olsun uyumasın oyna annesi elbet uyur uykusu gelince benimki sabah peşimden bir ağladı içim yandı eridi anlatamam size kulağımda halen sesi

Tabi önce herkese günaydın
zeynep hadi işin rast gider inşallah benim kızda mardinde bebelac verdim yemedi ama milupanın kavanoz mamalarını silip süpürdü

Esma dün akşam yaptım ben devam sütüyle sabah baktım taş gibi olmuş valla ama kız yermi bilmem yoğurdu seçiyor illa inek sütüyle yapılmışını arıyor

Günaydın melekcim olsun uyumasın oyna annesi elbet uyur uykusu gelince benimki sabah peşimden bir ağladı içim yandı eridi anlatamam size kulağımda halen sesi

ONların geleceği için bırakıyoruz vicdan yapma çokda düşünme ben nevayı 2,5 aylıkken bırakmıştım şimdi ben evde oturunca sinir oluyor evde oturmak çok yayrsızmış insanın çalışması lazımmış 6 ay kafamı şişirdi tabi ben ev işide yapmıyorsum yiyip içip yatıyorsun diyordu bana işe başladımda rahatladı alışır yani sıkma canını

gunaydın kızlar nasılsınız uyutum ozgeyı ınanmasınız 10 dakıka uyamadı uynadı guluyo bayılcam:1shok:

günaydın melekcim nasılsın canım,zeynebinde gündüz uykusu en fazla 45 dk yada 1 saat, ama allahtan gece sadece emmeye kalkıyor uyanmıyor bile mıkırdanmaya başlayınca alıp emziriyorum uyanmasın diye altını bile değiştirmiyorum valla

canım iş görüşmen güzel geçer inş.
millupaın mamaları tatsız vede acı gibi ben bi ara kullandım gazlı bebekler için özel mamasını nasıl acı iğrençti ama mecbur kaldım sonra doktor bebelac a geçebilirsin dedi çok memnunum kahvaltısınada tahıllı mamadan katıyorum yiyo hem kof ette yapmıyor çocuğa ama gece mamasıyla normal mama arasında bir fark görmedim cnm

geçmiş olsun
yeni dişinizde hayırlı olsun kim gördü ilk hediyesini alsın aklinialirimsmile

maşalllah cnm sana 3 çocukla yorulucan tabi biz bitaneyle yoruluyoz

Günaydın kızlar , günaydın zeynepcim iş görüşmesine gidecekmişsin hayırlısı olsun ...

günaydın herkese....

günaydın larrr şikerlerimmm olumunekankayizsmile

Esma dün akşam yaptım ben devam sütüyle sabah baktım taş gibi olmuş valla ama kız yermi bilmem yoğurdu seçiyor illa inek sütüyle yapılmışını arıyor
ben yanlışmı yaptım tutmadı benim kesik yoğrut gibi oldu :)

Dineva bende 2,5 aylıkken bırakdım canım alıştık tabi ama çok özlüyorum yine herşey onların rahatı için yapacak birşey yok

Canım bayramdan 1 hafta önce götürdüm hatta konuştuk ya buluştuğumuzda 100 gr almış dedi sağlık ocağı 2 hafta da 700 gr almış demekki.bi ara hiç yemiyorduda bayramda besiye yatırdım özellikle gece uyandım biberonla mama verdim o uyurken boyumuz var diye kilo gözükmüyor ki kilo umrumda değil zaten sağlıklı olsun yeter.
ben ek tatlı var diye yani şeker var diye recel hiç katmadım.evde recel yapanınız varmı hazır reçel mi alıyordunuz bende kuru kaısı alıp receli ni mi yapsam bu mevsimde başka neyin reçeli olur ki kırmızı erik olabilir ama şekeri nasıl ayarlıycam?

Ben Duru doğduğundan beri herşeyi bebelac kullanıyoruz.Sma mamayı beğenmeyince dr da her mamanın içeriği aynı sadece tadı farklı hepsini dene bebek karar versin dedi.bizimki Bebelac beğendi.Sütlü-Prinçli si çok güzel özellikle gece yatarken biberondan bunu veriyorum hem doyurucu hemde tadı güzel.tahıllı -armut lu olanıda yaban oluyor ama içine pekmezle verebilirsiniz hem sabah çok tatlı olmamış olur hem tahıl ihtiyacınıda karşılar.

Dene havva tüm kaşık mamaları güzel şayet ben bile yiyorum :)

Dişe diş intikam alır senin cadı.bak hırsından 1 günde diş patlattı.

Sizde de varmıdır bebekte ilk dişi kim görürse en alttaki badisinin yakasından biraz yırtılırmış annem anlatmıştıda sebebini unuttum sonrada 1-2 gün içinde bebeğe iç çamaşırı alınır.

selam güzel annişler biz geldik uzun bi aradan sonra artık aranızdayız :))))))))))

sonunda şükür kavuşturana yolladın mı misafirlerini.

Eren'demi başladı hadi hayırlı olsun.

Allah zihin açıklığı versin tüm öğrencilerimize ve topiğimizin öğretmenlerine :)

Günaydın kızlar , günaydın zeynepcim iş görüşmesine gidecekmişsin hayırlısı olsun ...

bakıyorumda sende aktifleştin Özlem ohh iyi yaptın.

öyle valla çalışmassak tek maaş istanbul g,ibi yerde 2 çocuk nasıl geçiniriz üstüne özel okul mecbur

zor çok zor senin eşin öğretmendi burs şansınız yok muydu?yoksa özel okul için dışardan 2 kişi daha çalışır getirmeli zor zor çok zor.

haklısın burcucum goren ayyy ne cok uzun dıyo ozgeye kaynanamsa tuturmus cok toplu akrabayın cocugu cok emeklıyo yeırnde durmuyo kendı torununda ıyı ynlarına bakmıyo hep gelıp sınırımı zıplatıyo mıletı anlatıp benım cocugumun boyu 73 santım kılosu pek goze batmıyo boydan ben canımı sıkmıyom kadına ne oluyo anlamdım bende 5 bcuuck ayda dıs cıkardık bızde boyumuza bak falan dıye laf sokup yuzumu asınca anlıyo bozuldumu ona ne oluyo anlamadım

ben kayısı marmelatı , vişne reçeli ve çilek reçelli yuaptım hafta sonuda mürdüm eriğinden marmelat ypıcam revnanın bağırsaklarını iyi çalıştırıyor zorlanmıyor bide şeftali reçeli yapıcam

Zeynepcim hakkında hayırlısı olsun canım...
sağol canım...
bi derdi vardır belki canım. yine diş falan olmasın???
Tabi önce herkese günaydın
zeynep hadi işin rast gider inşallah benim kızda mardinde bebelac verdim yemedi ama milupanın kavanoz mamalarını silip süpürdü
sağol canım.
demek senınkı alıştı milupaya. bizimkide hep bebelac yediği için aptamili kabul etmedi.
bencede çok bi fark yok ama işte adı "gece" diye alıyoruz...
bende bugun alıcam tekrar bebelac. bızımkı armutlu sevıyor ama pirinçliyi deniyim bakalım içine pekmez de ekliyim bakalım nasıl olucak.
bu arada burcu ben senin dediğin gibi sabah kahvaltısını biberonla vermeye başladım. başkaa türlü yemiyor dogru duzgun cunku sabahları. bugun mesela 180 cc bebelac devam maması içine labne,pekmez,yarım yumurta sarısı,bebe bis koydum iyice ezdım verdim. biberon dediğinide azcık açtım cuk cuk içti walla. napiyim başka türlü yemiyor. normal yemeklerı kasıkla yıyor ama kahvaltıyı reddediyo.

kızlar ben kaçtım. ipeğe corba yapıcam,hazırlancam derken anca... kızı bıraktım alt katta babanesınde bende rahatça duşumu alayım...
akşam yetişirim size. öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…