2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynepcim hadi hayirlisi canim insallah anlasabilirsiniz sartlarda
Masallah Ipek hanima balikta yemis oh yarasin valla ben eceme verdim begenmedi cadi ne var ne yok kustu bende simdilik ara verdim zaten bisey yemiyo bu siralar

Dineva ben amerikana gidiyorum. Orada Hilda hanımla başladık ama şu anda Aylin hanımla devam ediyoruz. Fena değiller. ama bence çocuk doktoru olarak erkekler daha iyi...

selam teyzeoşlar a.s.
bizim bugün dişimiz patlak verdi hihoyyyt hihoyyyt
dün ablamın oğlu kaşla göz arasında ecrini bi ısırdı ne olduğubu anlamadık
yıktı ortalığı çok canı yandı morardı şişti azcık hemen buzla krem sürtük annemde kaldım korkudan gelemedim
babası görmesin diye hehehe
çok şükür ki geçti bişeyi kalmadı ecrinde intikam için dişlerini patlattı bugün galiba delikafadulden

selam güzel annişler biz geldik uzun bi aradan sonra artık aranızdayız :))))))))))

bende milupanın hem kahvaltı mamasını heöde kaşık mamasını almıştım kerem ikisinide yemedi kustu çocuğum ne varsa bebelac kullanırken gayet güzel yiyodu bende bana gelen kadına verdim ikisinide onların orda bebek varmış götürdü daha yeni almıştım ben gene bebelaca döndüm bidaha asla almam

teşekkürlerr
hiç de bi ucu değil valla.. öyle deme canımm..ay bir de sorucam sorucam seninki bu sene mi doğucak tahmini dogum ne zaman cok ilginç geldi de maaallah! kız mı erkek mi..
Allah seni iyi etsin :) ben de yenikentliyim
yeikent neresi yaa valla o kadar bilmiyorum..yeniköy var..?
haydi hayırlı olsn.. ben de bebelac dan memnunum 3 çeşit deişik zamanlarda değişik karışımlarla veriyorum süper.. de yerse..:)
tam bir saatti burak bey e çorba yedirmeye çalışıyorum..fenalık geldi...
canım benim doktorum zorlama zorlarsan daha da kaybederiz iştahı ilerde cok ugrasırsın dediğinden beri yemzse hemen cope..

İyi geceler , geçmişi anca okudum güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar ...
Bu hafta benim için çok yorucu geçiyor,alıştırma haftası olduğu için okul 10 da başlıyor eşime uymadığından mecburen ben götürüyorum, ama önümüzdeki hafta daha rahat edecem inş.Kerem'in okulu da haftaya başlıyor eşim sabah 8 de Kerem'le Eren'i okula bırakacak, öğleden sonra 4,30 da kızımla beraber gidip alacaz abilerimizi, çok yoruluyorum ama çokta heyecanlıyım küçük oğlum büyüdü okullu oldu darısı bebişlerimizin başına inş.....:Saruboceq:

Ben gidip yatayım bari yarın yine erken kalkacam....
kızlar bu arada zeynep ellerinin üzerinde iyice kaldırıyor kendini, biraz durup karnının üstüne yatıyor tekrar, geri geri sürükleniyor bizim cadı ..

herkese iyi geceleropuyorumnanaktan

günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri opuyorumnanaktan
bugün açılış benden olsun opuyorumnanaktan

bebelac dene canım. aptamilin rezil bi kokusu var. bebelacta ne koku ne bişey...
şu kolyeyi bende araştırayım,sağol canım.
Zeynepcim hadi hayirlisi canim insallah anlasabilirsiniz sartlarda
Masallah Ipek hanima balikta yemis oh yarasin valla ben eceme verdim begenmedi cadi ne var ne yok kustu bende simdilik ara verdim zaten bisey yemiyo bu siralar
düzelir bi kaç güne,peşpeşe 2 diş çıkardı kolaymı...
Kızlar Bİm e çok güzel toka setleri gelmiş 3 tl. İçinde 7 çeşit toka bir de taç var.
hangi saça hangi toka :umursamaz:
hadi hayırlı olsun incileriniz.
ufaklıklar bazen böyle yaramazlıklar yapıyorlar işte. dikkatli olmak lazım akannehir
selam güzel annişler biz geldik uzun bi aradan sonra artık aranızdayız :))))))))))
hoşgeldiniz,nerelerdesiniz yine?
aynen... bebelactan şaşmam...
bi bebelacçı daha kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım... darısı zeynoya opuyorumnanaktan
bizimkide aynı...
kendini kaldırıyor ileri geri sallıyor salıncak gibi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…