reyhancım hayırlı olsun dişleriniz. Sapasağlam, inci gibi kalsınlar hep inşallah
Yalnız kolye olayı ilginçmiş...Bi arayım bakayım burda var mı
Zeynepçim hakkında hayırlısı olsun. İnşallah iyi bir haberle gelirsin görüşmeden. Aptamil sütlü tahıllı gece almıştım dediğin gibi kokusu kötü. Esra da yemiyo zaten. Attım ben de bozuk diye. Dur bi de Bebelac deneyeyim
teşekkürlerrselam arkadaşlar
didemcim hoş geldin canım oh tatil ii geçmiş...
burcu maşallah duruma inşallah klansızlığıda atlatır hemenceceik
reyhan hadi maşallah 2.incinizde çıkmış
ayşegül dişi çıkacak kuzumun ondan arasta aynıydı
serap gitisn kilolar bacım
escops dişleriniz hayırlı olsun canım
nurcum çok geçmiş olsun kıyamam ya ilk bayramı hastalanmış kuzu
zehra s ye üzüldüm allah sabır versin
özlem görüşemiyoz nasılsın canım
esma sen nasılsın kuşum unuttuğum yoktur umarım....
melek özge çok güzel çıkmış maşallah kuşuma
hiç de bi ucu değil valla.. öyle deme canımm..ay bir de sorucam sorucam seninki bu sene mi doğucak tahmini dogum ne zaman cok ilginç geldi de maaallah! kız mı erkek mi..Yahyakaptanın te izmitin bi ucu kızzz neresi yakınlaelaelaelaelae
Ya bende yabancısıyım izmitin keşke olsa güvenilir,tanıdık birileri
Valla içim parçalandı canım senin haline ama bncede bir an önce alıştırmaya bak oğlunu ne biliyim bırak birilerine mesela..
Valla ben sana diyom da benim de alıştırmam lazım doğum neyin yapcam başkaları bakıcak oğluma:senağlama ramazanda bigün anneme bırakıp iftara gidim dedim elli kez aradım kadını
yeikent neresi yaa valla o kadar bilmiyorum..yeniköy var..?Allah seni iyi etsin :) ben de yenikentliyim
haydi hayırlı olsn.. ben de bebelac dan memnunum 3 çeşit deişik zamanlarda değişik karışımlarla veriyorum süper.. de yerse..:)çok geçmiş olsun canım...
onlar hasta olucağına biz olalım... yavrum kısa zamanda toparlar inşallah.
duru'da da mı kansızlık çıktı
nedir bu illet böyle ya...
çok güzel kilo almış zorlama cocugu be. bide yemiyor diyosun kahvaltıyla duruyo diyosun. Allah seni napmasın kız. bu mu yemeyen cocuk? ben karalar baglıyım o zaman daha 8 kıloyu göremedik alsanaalsanasmile
yumurtayıda bızım doktor haftada 3-4 kere ver demişti. her gun aynı şeyleri yedirme baymasın demişti.
bende bi gün labne-pekmez-yumurta koyuyorum
ertesi gün reçel-kayısı-ceviz-muz falan
kafama göre kombine ediyorum. 2 gün aynı şeyi yemiyor. zaten az yiyor iyice soğumasın diye.
hey maşallah...
bende 9 aylık yürümüşüm ama bakalım ipoş napıcak...
maşallah eceme hızlı gidiyor...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hangi zeynep?
ben istanbul cerrahi de ali bey e gidiyorum canım.
aynen havva aynen...
kolumu kaldırıcak halim yok
halsizim,yorgunum,sürekli uykum var. vitamine başlamayı düşünüyorum bende. bide şimdi rejim muhabbetine az yiyorum iyice halsizleştim 2 gündür...
yarın 14.30 da şişlide bi yerle daha görüşücem. umarım şartları iyidir bakalım...
bugun ipeğe öğlen balık yedirdim. levrek yedi fırında. gayet yalana yalana yedi valla.
ben yogurduna pekmez koyuyorum,ekmek ufalıyorum,ceviz-kayısı koyuyorum herşeyi vermeye başladım artık.
dün akşam kabak yemeği vardı onu blendırdan geçirip yedirdim mesela.
bu arada kızlar bişey sorucam size.
aptamil muzlu-pirinçli (gece) muhallebi var. ben onu azcık daha sulandırıp biberona koyuyorum,yatmadan veriyorum.
ama rezalet bi kokusu var. ekşi süt gibi kokuyor. yeni açtım paketi,ağzı kapalı muhafaza ediyorum. su ile hazırlanıyor zaten. biberon temiz her gün temizliyorum. bozuk ta değil niye öyle berbat kokuyor anlamadım.
attım zaten sıfır paketi.
bebelac gece aldım onu vermeye başlicam tekrar. aptamilden hiç memnun kalmadım. devam sütü de gece tahılıda bebelactan memnunum ben...
canım benim doktorum zorlama zorlarsan daha da kaybederiz iştahı ilerde cok ugrasırsın dediğinden beri yemzse hemen cope..tam bir saatti burak bey e çorba yedirmeye çalışıyorum..fenalık geldi...
bebelac dene canım. aptamilin rezil bi kokusu var. bebelacta ne koku ne bişey...Zeynepçim hakkında hayırlısı olsun. İnşallah iyi bir haberle gelirsin görüşmeden. Aptamil sütlü tahıllı gece almıştım dediğin gibi kokusu kötü. Esra da yemiyo zaten. Attım ben de bozuk diye. Dur bi de Bebelac deneyeyim
şu kolyeyi bende araştırayım,sağol canım.Saolun kizlar tesekkür ederiz valla pes pese çikti iki disimiz ama baya bi agri çekti kuzum
Bugün ciciannem :)) Eceme bi kolye almis kehribar tasindan bebekler için özel satiliyomus dis agrilarini aliyomus hatta bunu eczanelerde bile satiyolarmis bende bi arastirdim burda kullanan anneler çok memnunlarmis insallah bizede iyi gelirde rahatlar minik kusum
düzelir bi kaç güne,peşpeşe 2 diş çıkardı kolaymı...Zeynepcim hadi hayirlisi canim insallah anlasabilirsiniz sartlarda
Masallah Ipek hanima balikta yemis oh yarasin valla ben eceme verdim begenmedi cadi ne var ne yok kustu bende simdilik ara verdim zaten bisey yemiyo bu siralar
hangi saça hangi toka :umursamaz:Kızlar Bİm e çok güzel toka setleri gelmiş 3 tl. İçinde 7 çeşit toka bir de taç var.
hadi hayırlı olsun incileriniz.selam teyzeoşlar a.s.
bizim bugün dişimiz patlak verdi hihoyyyt hihoyyyt
dün ablamın oğlu kaşla göz arasında ecrini bi ısırdı ne olduğubu anlamadık
yıktı ortalığı çok canı yandı morardı şişti azcık hemen buzla krem sürtük annemde kaldım korkudan gelemedim
babası görmesin diye hehehe
çok şükür ki geçti bişeyi kalmadı ecrinde intikam için dişlerini patlattı bugün galiba delikafadulden
hoşgeldiniz,nerelerdesiniz yine?selam güzel annişler biz geldik uzun bi aradan sonra artık aranızdayız :))))))))))
aynen... bebelactan şaşmam...bende milupanın hem kahvaltı mamasını heöde kaşık mamasını almıştım kerem ikisinide yemedi kustu çocuğum ne varsa bebelac kullanırken gayet güzel yiyodu bende bana gelen kadına verdim ikisinide onların orda bebek varmış götürdü daha yeni almıştım ben gene bebelaca döndüm bidaha asla almam
bi bebelacçı daha kaydirigubbakcemile2teşekkürlerr
hiç de bi ucu değil valla.. öyle deme canımm..ay bir de sorucam sorucam seninki bu sene mi doğucak tahmini dogum ne zaman cok ilginç geldi de maaallah! kız mı erkek mi..
yeikent neresi yaa valla o kadar bilmiyorum..yeniköy var..?
haydi hayırlı olsn.. ben de bebelac dan memnunum 3 çeşit deişik zamanlarda değişik karışımlarla veriyorum süper.. de yerse..:)
canım benim doktorum zorlama zorlarsan daha da kaybederiz iştahı ilerde cok ugrasırsın dediğinden beri yemzse hemen cope..
hadi bakalım... darısı zeynoya opuyorumnanaktanİyi geceler , geçmişi anca okudum güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar ...
Bu hafta benim için çok yorucu geçiyor,alıştırma haftası olduğu için okul 10 da başlıyor eşime uymadığından mecburen ben götürüyorum, ama önümüzdeki hafta daha rahat edecem inş.Kerem'in okulu da haftaya başlıyor eşim sabah 8 de Kerem'le Eren'i okula bırakacak, öğleden sonra 4,30 da kızımla beraber gidip alacaz abilerimizi, çok yoruluyorum ama çokta heyecanlıyım küçük oğlum büyüdü okullu oldu darısı bebişlerimizin başına inş.....:Saruboceq:
bizimkide aynı...Ben gidip yatayım bari yarın yine erken kalkacam....
kızlar bu arada zeynep ellerinin üzerinde iyice kaldırıyor kendini, biraz durup karnının üstüne yatıyor tekrar, geri geri sürükleniyor bizim cadı ..
herkese iyi geceleropuyorumnanaktan
Günaydın kızlar , günaydın zeynepcim iş görüşmesine gidecekmişsin hayırlısı olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?