Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam güzel anneler ve mis kokulu melekleri..
bugün benim için bebişlerinize bir kere daha sarılın, öpün, koklayın..
işe başladım :gitme: oğluşumu sabah anneannesine bıraktım. şimdiden özledim![]()
anam zor cocukla dısarı cıkmak yaw sempatiksalakcinnislm kızlar ya çıldırmak üzereyim çocuklar beni delirtecek sanırım.45gündür evdeyiz sıkıldık dedim karşı komşuya geçtm.ayyyy büyük oğlum tam zıvanadan çıktı evin 2 yaşındaki kızıyla resmen savaş halindeydi.küçük beyimizden oturduk gelene kadar vıyaklayıp durdu.yok anacım yooook bana dışarı çıkmak yasak.bitti artık.toplam 1saat oturdum ama çıldırdım öfffffbilmiyorumkismile
nasıl olsun bızde aynı ugrasıyoruz ıste..iyi canım hanfendiyle uğraşıyorum işte siz nasılsınız napıyo yaramazın
bende sizi özledim canım ya
büyüdü teyzesi agular yapıp gülüyo annesine
senin prenses nasıl sende öp özgeyi
kızlar bezlerde bi üst numaraya geçtiniz mi? merak ettim..
canım cok gecmıs olsun...Kızlar merhaba herkeze önceden bahsetmiştim bizim sarılık sorunu vardı bütün tahliller bugun sonuçlandı çok şükür bişey çıkmadı anned sütü sarılığı dediler okadar mutlu oldumki üstümden bi yük kalktı valla kilomuz herşeyimiz çok şükür iyi aşılarıda olduk bugün ama çok ağladı canım benim....
aaa cok sevındım memeye basladı demek hadı gozunuz aydın[Bayşegülcüm bende özledim sizi vallaya
ya sorma ne çektim 2 ay sonunda ben kazandım Allah'a şükür şimdi emiyo canım kızım
okuttum hocaya Allah razı olsun ya çok iyi geldi [/B]
kılosu cok normal ama boyundakı uzama az. boyu yalnıs bılıyo olmayasınız...hanımlar merhaba sizi burdan gelinimiz adına takip ediyorum ...
şubat annesi ama yabancı uyruklu türkçe bilmiyor ben nette çeviyorum ona ..
56 cm 3750 gr doğdu kızımız, bu gün dr gitmişler 58 cm olmuş ve 1 kilo almış bu gün tam 31 günlük ...
sizin çocukların boyu daha çok uzamış...
kilosu normalmi 1 kilo alması yani ...
ama ben en çok boyuna takıldım 4 -5 cm uzamış olanlar aranızda ...
birde gelin hala sağarak veriyr sütü emzirmiyormuş
buda sütün niteliğini bozar diye düşünüyorum öyle değil mi?
bana da cevap yazarsanız sevinirim
türkçe öğrenip şu siteye girmesini çok istiyorum ..
canım 3-4 gun kaka yapmaması normal dur hemen telaş yapma...kızlar naz dün akşamdan beri kaka yapmadı neden acaba akşam mama verdim gece 11 gibiydi uyudu, gece kalktığında beni emdi sabah falan da emdi bugün mama vermedim beni emdi, acaba doymadımı yada mama kabız mı yaptı çok meraktayım. ve beklemedeyim.
he ya bızımkınınde eller ayaklar durmuyo ustunu cok acıyo ya ohaoldumsmiledefnenin altını temizleyecektim.altakileri çıkattım üşümesin diye battaniye örttüm bacaklarına .ben gelene keder ayagıyla iteleyerek tmış battaniyeyi üzerinden.ya büyüdükçe çok şeker oluyor bunlar..
hiç durmuyo artık elleri ve ayakları fıkır fıkır artık.
kahve sevmem zaten ıcmıyorum ama cay acık ıcıyorum gunde 1-2 bardak...kızlar çay kahve tükeriyomusunuz yoksa emziriyonuz diye içmiyonuz mu..?
canım hadı hayırlı olsun... zor olmustur senın ıcın zamanla alısırsın hem anneannesı cok ıyı bakar oglusuna dımı amaselam güzel anneler ve mis kokulu melekleri..
işe başladım :gitme: oğluşumu sabah anneannesine bıraktım. şimdiden özledim![]()
canım cok normal yemıs ac olsa durmaz aglar mama ıster meme ıster takılma bu kadar...herkese günaydın hayırlı cumalar.dualarınız kabul olsun inşallah...
güzel bir hafta sonuna geçiş yapalım inşallah..
kızlar takmıyım dişyom aras gece 3 te 60cc mama yedi yattı ondan öncekini yine kustu..sabah kalktım damlalarını verdim devit 3 ferrosanal ama mama istemiyo yatıyo benim oğlan üstünü filan açtım öle mama yedi saat 9da 50cc uyuyo hala 11 de kalakar peki sizce za değilmi toplam saat gece 3 ten beri 110 cc yemiş ha sabah 2 dakkada göğsümüe mdi..çok mu pipirikliyim bunlar büyüdükçe daha mı az yiyolar tecrübeli anneler lütfen cvp....
kaydirigubbakcemile3 bak tombikeMerhabalar kızlaaaar,
Geçmişi okuyamadım zira okumaya kalkarsam oğlum uyanacak yine bişey yazamayacağım kaydirigubbakcemile3
10 günlük istanbul macerasından sonra çok şükür evimdeyim..Anammm çocuk yokken de sıkılıyordum annemlerde uzun süre kalmaya ama bebekle ne kadar zormuşşşş.fisfisfis
Allahımmm herkes ne kadar da çok şey biliyomuş çocuk bakımı,eğitimiyle ilgili..klava:Bu kadar güzel bakıyolar da çocuklara ben neden öğretmenlik hayatım boyunca görmedim bu mükemmel bakılmış çocukları:1shok: hayret doğrusukötükedihüso
İnsanın evi gibisi yooook vallahiii
Bende 3 numara bez kullanıyorum 3.paketteyim.Geçiriyordu kakasını çişini,bacaklarını sıkıyordu iz yapıyordu.Oh valla rahatladık.Bimdeki promosyondan aldım 4 paket.Huggies bez gerçekten bir numara özellikle erkek bebekler için
Dün doktora gittik..Burun tıkanıklığımızı bi türlü halledemedik.Verdiği damla galiba işe yaradı dokturumuzun..Sürekli hapşuruyor ve atıyor sümüğükaydirigubbakcemile3
Doktorumuz bize rejim verdi:roflol::roflol: 5.450 gr olmuş boyumuz 59. "Bebeğimizin şişman olmasını istemeyiz dimi" dedi :roflol: 3 saatte bi emcek en az iki saat dedi:roflol::içelim:
canımmmmafoldumben Allah sabır versin:çok üzgünüm:
sağol zeyl'cim.şimdilik iyi gidiyoruz bakalım. aradım annemi, iyi duruyormuş oğlum.
kızlar naz gece kaka yaptı şükür, çok sevindim..
şimdi uyukluyor meme vermeye devam ediyorum sütüm az ama sık vermeye çalışıyorum baktım gördüm doymuyor ağlıyor karnı aç, anca o zaman mama veriyorum öle böle idare edicez. 6 ayı bi devirsek te ek gıdalara başlasak ne iyi olcak :)
kızlar çay kahve tükeriyomusunuz yoksa emziriyonuz diye içmiyonuz mu..?
selam güzel anneler ve mis kokulu melekleri..
günaydınnnnnnnn..yine erkenciyiz biz........
günaydın,, hayırlı cumalar...
herkese günaydın hayırlı cumalar.dualarınız kabul olsun inşallah...
güzel bir hafta sonuna geçiş yapalım inşallah..
kızlar takmıyım dişyom aras gece 3 te 60cc mama yedi yattı ondan öncekini yine kustu..sabah kalktım damlalarını verdim devit 3 ferrosanal ama mama istemiyo yatıyo benim oğlan üstünü filan açtım öle mama yedi saat 9da 50cc uyuyo hala 11 de kalakar peki sizce za değilmi toplam saat gece 3 ten beri 110 cc yemiş ha sabah 2 dakkada göğsümüe mdi..çok mu pipirikliyim bunlar büyüdükçe daha mı az yiyolar tecrübeli anneler lütfen cvp....
kızlar kan damlası verdimi doktor bize verdi başladıkta kullanan varsa devit 3 le birmi veriyonuz ayrı ayrımı..
Merhabalar kızlaaaar,
Geçmişi okuyamadım zira okumaya kalkarsam oğlum uyanacak yine bişey yazamayacağım kaydirigubbakcemile3
10 günlük istanbul macerasından sonra çok şükür evimdeyim..Anammm çocuk yokken de sıkılıyordum annemlerde uzun süre kalmaya ama bebekle ne kadar zormuşşşş.fisfisfis
Allahımmm herkes ne kadar da çok şey biliyomuş çocuk bakımı,eğitimiyle ilgili..klava:Bu kadar güzel bakıyolar da çocuklara ben neden öğretmenlik hayatım boyunca görmedim bu mükemmel bakılmış çocukları:1shok: hayret doğrusukötükedihüso
Bende 3 numara bez kullanıyorum 3.paketteyim.Geçiriyordu kakasını çişini,bacaklarını sıkıyordu iz yapıyordu.Oh valla rahatladık.Bimdeki promosyondan aldım 4 paket.Huggies bez gerçekten bir numara özellikle erkek bebekler için
Dün doktora gittik..Burun tıkanıklığımızı bi türlü halledemedik.Verdiği damla galiba işe yaradı dokturumuzun..Sürekli hapşuruyor ve atıyor sümüğükaydirigubbakcemile3
Doktorumuz bize rejim verdi:roflol::roflol: 5.450 gr olmuş boyumuz 59. "Bebeğimizin şişman olmasını istemeyiz dimi" dedi :roflol: 3 saatte bi emcek en az iki saat dedi:roflol::içelim:
kızlar naz gece kaka yaptı şükür, çok sevindim..
şimdi uyukluyor meme vermeye devam ediyorum sütüm az ama sık vermeye çalışıyorum baktım gördüm doymuyor ağlıyor karnı aç, anca o zaman mama veriyorum öle böle idare edicez. 6 ayı bi devirsek te ek gıdalara başlasak ne iyi olcak :)
kızlar esım arabamızı satmıstı 4-5 ay once baktı olmuyo oyle bugun yıne alıyo... gercı bende calısmıyorum tek maasla zor olucak belkı ama durduramadım adamı sen yazın ıse baslayana dek ıdare ederız dedı boyle olmuyo hem sende cok sıkılıyosun en azından haftasonları bı cıkarız dedı aldı walla tutabılene aşkolsun...
aslında sevındım de gezmeklere gıdıcez boylece :))))))
ya dun mısafır gelcektı aksam caya o kadar sey yaptım gelmedıler nasıl sınırlendım anlatamam. cocukla ıkı ayagım bı pabuca gırdı kalktım bı dunya sey yaptım. aslında hıc yapmamak lazım bı daha kılımı kıpırdatmam cok sınırlendım cok !!!
aynen temızlık sapıgıyıdm sımdı saldım gıttı :sinifsinif:zeynepçim ben misafir kabul etme işini durdurdum, uyumadığı zaman mutfağa soğan kavurmaya bile gidemiyorum evimin odaları birbirinden bağımsız ayrılamıyorum yanından çok, hele bide 2 aylık bebekle misafir hiç kabul edemem. zaten temizlikte yapamıyorum doğru dürüst, off offf eskiden ne titizdim bi zerre toz görsem dayanamazdım ama şimdi eskisi gibi değilim.. yapamıyorum yavv yetişmek mümkün değil hepsine.
ewet cocuktan kısılmaz ama bızden kısıcaz bıraz olsun napalım o kadar zevkın bu kadar cefası olacak elbet. hem bende cıkarım ıpegı pusetıne koyar babanemlere falan gıderım oh sefam olsunzeyno bizde hamileyken arabayı aldık.adam iki çocukla bir yere çıkamayacagımızı anladı almak şart dedi.bizde çabuk bitsin diye taksit tutarı fazla .bende çalışmıyorum.ama ne yapalım.2 yıl sıkacagız dişimizi.çocuklardan zıkmazda anca bizden babayla benden çıkar taksitin acısıkaydirigubbakcemile3..olsun iyi olmuş hayırlı olsun.valla çok rahatlık.özellikle arabada emzirmek...:ecrin_bebek:....
bilgisayarını gülel güle kullan canım aman yarasın kuzuya sütler.. ben baştan beri mama veriyorum sütüm yetmiyo canımevet fatoşum daha sık görüşeceğiz artık. sabah süt sağıp bıraktım. bittiğinde annem arayacak,gidicem. zaten önceden de depolamıştım,acil durum için. bakalım nasıl olacak.
patronum yeni bilgisayar almış bana :) bu da bir nevi sevindirici haber :)
ben baya uzak kaldım sizden. senin oğlan mama mı yemiyor gece.tokdur ya,aç olsa yemezlermi hiç.
öle iii bakalımgünaydın, fatos az yememiş canım gece için normal bence. Yaren hadi kolay gelsin allah yardmcın olsun
öle canım insanın evi gig,bi yok.o çok bilenleri hiç sorma.ay kıyamam perizde yaparmışş olsun canım kilolu biri olarak kilolu olmasını tavsiye etmem..Merhabalar kızlaaaar,
ay canım benim kıyamam ben fitil değilde yaren zeytin yağı içiriyorum rahat yapıyo..sağol zehracım nazlı şeymacığın nasıl? var mı bi probleminiz. biz de ben işe başlamadan memlekete gidelim dedik, yine her zamanki gibi ben hasta oldum, üstüne bir de burak hasta oldu. 3-4 gün çok huysuzlandı.dün,bugün biraz iyi gibi.doktora götürdük, kabızlıktan,gazdan olabilir, fazla bişey yok gibi dedi, biraz da üşütmüşsünüz, grip olmuş dedi.kabızlığı için de fitil verdim ilk defa. belki ondan rahatladı cocuk. hiç beklemmicem artık.3.gün olunca direk fitil. yazık yavrum çok huysuzlanıyo.
aman maşallah dilini ısır..sağol zeyl'cim.şimdilik iyi gidiyoruz bakalım. aradım annemi, iyi duruyormuş oğlum.
hadi gözün aydın pok bekler olduk valla bende yapınca çok seviniyom.. evet gelse şu 6 ay allahın izniyle...kızlar naz gece kaka yaptı şükür, çok sevindim..
canım arabanız hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin araba ii oluyor ya arabasızlık zor..biizm gibi gezin anacım bizde yaz gelsin aras götürcek arabayla gezmeklere bizi.maddi durum açısın danda allah yardım etsin canım.benim eşimde işten çıktı kendileri dükkan açtılar kaynımla yılbaşından beri daha yeni yeni işleri tıoparlanıyo müşteri filan zor oluyo ama akllah rızıksızda bırakmıyo zorlanıyoz ama geçeçceek sen çalışırsan ipeğe kim bakacak şekercimmm.kızlar esım arabamızı satmıstı 4-5 ay once baktı olmuyo oyle bugun yıne alıyo... gercı bende calısmıyorum tek maasla zor olucak belkı ama durduramadım adamı sen yazın ıse baslayana dek ıdare ederız dedı boyle olmuyo hem sende cok sıkılıyosun en azından haftasonları bı cıkarız dedı aldı walla tutabılene aşkolsun...
aslında sevındım de gezmeklere gıdıcez boylece :))))))
ya dun mısafır gelcektı aksam caya o kadar sey yaptım gelmedıler nasıl sınırlendım anlatamam. cocukla ıkı ayagım bı pabuca gırdı kalktım bı dunya sey yaptım. aslında hıc yapmamak lazım bı daha kılımı kıpırdatmam cok sınırlendım cok !!!
zeynepçim ben misafir kabul etme işini durdurdum, uyumadığı zaman mutfağa soğan kavurmaya bile gidemiyorum evimin odaları birbirinden bağımsız ayrılamıyorum yanından çok, hele bide 2 aylık bebekle misafir hiç kabul edemem. zaten temizlikte yapamıyorum doğru dürüst, off offf eskiden ne titizdim bi zerre toz görsem dayanamazdım ama şimdi eskisi gibi değilim.. yapamıyorum yavv yetişmek mümkün değil hepsine.
sagol canım hepımıze kazasız belasız ınsallah...bilgisayarını gülel güle kullan canım aman yarasın kuzuya sütler.. ben baştan beri mama veriyorum sütüm yetmiyo canım
öle iii bakalım
öle canım insanın evi gig,bi yok.o çok bilenleri hiç sorma.ay kıyamam perizde yaparmışş olsun canım kilolu biri olarak kilolu olmasını tavsiye etmem..
ay canım benim kıyamam ben fitil değilde yaren zeytin yağı içiriyorum rahat yapıyo..
aman maşallah dilini ısır..
hadi gözün aydın pok bekler olduk valla bende yapınca çok seviniyom.. evet gelse şu 6 ay allahın izniyle...
canım arabanız hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin araba ii oluyor ya arabasızlık zor..biizm gibi gezin anacım bizde yaz gelsin aras götürcek arabayla gezmeklere bizi.maddi durum açısın danda allah yardım etsin canım.benim eşimde işten çıktı kendileri dükkan açtılar kaynımla yılbaşından beri daha yeni yeni işleri tıoparlanıyo müşteri filan zor oluyo ama akllah rızıksızda bırakmıyo zorlanıyoz ama geçeçceek sen çalışırsan ipeğe kim bakacak şekercimmm.
öle valla ah ah temizlik olayoını hatırlatmayın içim daralıyo fırsat nedr evi pok götürüyo af edersiniz azar azar yapmazsam aras uyurken evde kaybolcaz...
kızlar ne dicem ben dr browns un dar ağızlı biberonunu alcam ama diğer bol gelen biberonu unutur ve beni emmeye devam eder dimi yani bol ağızlı biberon olayını hafızasından silermi acaba
anladınız dimi sorumu :))