2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız kaYNANAM gıbı konustun kaydirigubbakcemile3
gecen gun bırı gelmıstı sutun nasıl dıye sordu bende eh ıste azar azar ıdare edıyoruz dedım. esımde atladı ordan sen ona eh ıste dıyosan yanııı dedı bı utandım saklıyomusum durumuna dustum resmen. tabı sonra esıme bı kızdım yoldum adamı kaydirigubbakcemile3

ne bilsin adam kiz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he bide sütün nasıl, yetiyormu diye soranlara da pek gıcık olurum bence o sorulmaz az sa bile anne üzülür, çoksa da nazar değer. dimi yav

he bide sütün nasıl, yetiyormu diye soranlara da pek gıcık olurum bence o sorulmaz az sa bile anne üzülür, çoksa da nazar değer. dimi yav

bende sinir oluyorum yok yetmiyor günde 1 kez mama veriyorum diyorum neden diyorlar bide sanane be sananeeeeeeeeeee ayy hep aynı soru döngüsü.:oklava:

bende bende :oklava:birde uyuyor mu diye soruyorlar onada gıcığım bende uyumuyor çok huysuz diyorum hep uykusu düzensiz diyorum işte bana ne:dilcikar:

heh bıde uyuyormu gazı warmı kakasını yapıyomu soruları war. sonrada ammaaann her bebek aynı hepsının şusu war busu war denıyor. sorma kardesım o zaman sorma !!!

ben suyu bazen veriyorum canım çok hıçkırıyor hıçkırığı geçmeyince boğazı acır diye veriyorum hastaneden çıkmadan hemşireye sormuştum su verelim mi diye emdikten sonra bir çay kaşığı verebilirsin ama kaynamış dinlenmiş su olsun demişti bildiğim kadarıyla mama verilince suda verilmesi gerekiyormuş yerimseniben

bende sinir oluyorum yok yetmiyor günde 1 kez mama veriyorum diyorum neden diyorlar bide sanane be sananeeeeeeeeeee ayy hep aynı soru döngüsü.:oklava:

aynen.. bende yetmiyor diyorum, bu sefer öyle deyince kendim üzülüyorum. aslında kafaya takmamak laım herkes bol sütlü mü sanki. ama zorla kafaya taktırıyor şu elalemin soruları. napacağımı şaşırdım.

:
walla emdı gazı cıktı gerı uyudu bu nası sey anlamadım 2 gundur pek bı uyuyo masallah kuzuma...

aysegul verım tarıfını canım.

malzemeler
1 lt süt
3 kahve fıncanı un
1 paket vanılya
yarım paket margarın
1 bardak toz şeker

yağı erıtıp yawas yawas unu kat. hafıfce oldurup sutunu ve sekerını ekle. muhallebı kıvamına gelene kadar pısır. pıstıkten sonra vanılyasını kat ve mıkserde 10-15 dk cırp. borcama dök.

üzerine sos için
2 kaşık kakao
2 kaşık buğday nişastası
1 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su

hepsini tencereye koyup pişir. kıvamı koyu gelırse su ıle ıstedıgın gıbı kıvamlandırabılırsın.

sos az gelebılır olculerı 2 katı koyabılırsın ben oyle yapıyorum. kalanını da keke falan dokebılırsın sade kek uzerınde guzel oluyor. sos hafıften sogudugu zaman tatlının uzerıne dok. dolapta 3-4 saat bekledıkten sonra afıyetle guzelce ye :)

sagol tatalım aldım tarifi.valla işe yararsa dua edcem sana..

kızlar sütü bol olanlar sölemeyin belli olmaz nazar olursunuz mazallahh burda kimsenin birbirinin sütünde gözü yok ama bebeklerimize bizim bile nazarımız değdiğine göre ötesini siz düşünün.. bol olsa bile az deyin.. süt yapıcı şeyleri söylemeliyiz zaten de.. ne bilim.. sonuçta çokk kıymetli bişey o, bi kaçarsa çok üzülürüz.. haksızmıyım fisfisfis

he he benimde kaynan hiç uyumuyo de.öyle sabahlıyoruz de nazar olur çocuga diyo.bende salak gibi hep dogruyu diyom.akıllı uslu diyombtamam bundan sonda demeyeym bari..

kız kaYNANAM gıbı konustun kaydirigubbakcemile3
gecen gun bırı gelmıstı sutun nasıl dıye sordu bende eh ıste azar azar ıdare edıyoruz dedım. esımde atladı ordan sen ona eh ıste dıyosan yanııı dedı bı utandım saklıyomusum durumuna dustum resmen. tabı sonra esıme bı kızdım yoldum adamı kaydirigubbakcemile3

evet ya şu kocaları başta tembihlemek lagzım.bi yerde bazen adamı söylemisin diye alttam çimdik atıyom.ne çimdikliyom beni demesinmi.:roflol:...:roflol:...:roflol:....utandımki nasıl.aynen eve gidince söylemedigim kalmadı adama..Çok üzgünüm çoook.....

kızlar bebeklere su veriyormusunuz ?ben mama su ile yapılıyoır ya onun haricinde vermiyorum su falan.

hayır ben zeynoda mam vriyordum.benim doktorum anne sütü haricinde ne verilirse verilsin ki mama dahil muhakkak suyu ihtiyacı vardır dedi..kızlar bunu okuyunşutarafagitti.....

ayy sütüm çekti ben de yapıcam bu tatlıdan,aldım tarifi. sağol zeynep

ben yaptım bile ama üstünün çikolatasını yapmadım.çikolata yüzünde kızarıklık yapıyor benim kzıın sade sade yerim ben.soğumasını bekliyorum.bide bu var hamileyken canım çekti- doğurduk sütüm çekti sonrada bebekler büyüyünce çoçuğun canı istemiş deriz yiyin gariiiii.

anammm bi gittim geldim kimse kalmamış kuzular uyandı anlaşılan.

ben yaptım bile ama üstünün çikolatasını yapmadım.çikolata yüzünde kızarıklık yapıyor benim kzıın sade sade yerim ben.soğumasını bekliyorum.bide bu var hamileyken canım çekti- doğurduk sütüm çekti sonrada bebekler büyüyünce çoçuğun canı istemiş deriz yiyin gariiiii.

anammm bi gittim geldim kimse kalmamış kuzular uyandı anlaşılan.

maşallah hızlı garı çıktın.ye bakem sonucunu bize bildirsempatiksalakcinni.....sütün akcepmi bilek..:lepi:...

aman iyi bari okuyak..hulya gıı ne ediyon.taa başka yazmıştım ama neyseee...

slm kızlar nasılsınız hepicinizin sütü bol olsun inş.
zeynep tarifi aldım yarınki misafirlere yapıcam
ya kızlar ya yarın yemekli misafirim gelio va canım çok sıkkın
arkadaşın 5 yıldır bebeki olmuo
off çok üzülüom ya bn onun yanında nası emzircem bebeği
üzülücek biliom onu kırmaktan korkuom çok

görmemişim kusura bakma,ne yazmıştın :)

iyiyim valla işteyim ama aklım evde,kulağım telefonda,gözüm saatte :) bugün ilk gün. oğlumu özledim :delphin:

slm kızlar nasılsınız hepicinizin sütü bol olsun inş.
zeynep tarifi aldım yarınki misafirlere yapıcam
ya kızlar ya yarın yemekli misafirim gelio va canım çok sıkkın
arkadaşın 5 yıldır bebeki olmuo
off çok üzülüom ya bn onun yanında nası emzircem bebeği
üzülücek biliom onu kırmaktan korkuom çok

iyiyiz canım sen nasılsın.
arkadaşının adına üzüldüm inşallah en kısa zamanda oda bir bebek sahibi olur.
korkma canım o senin bebeğinin olduğunu bilerek geliyor zaten evine senin bebişini emzirmen sevmen gayet normal.arkadaşının kucağınada ver bebeğini oda sevsin hasretini biraz dindirir belkide.sen kendini mutsuz hissetme sakın.

Back
X