- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
..
canım benim çook zordur eminim düşünmek bile istemiyorum..allah yardımcın olsun valla zor işler ölüm çok acı zaten bu bide anne olunca allahım ama bak iki kuzun var onlarında sana ihtiyacı annenin sana verdiklerini sende o kzuulara vercen canım ağlama üzme kendini ne güzel rüyanda hasret gideriyosun doya doya onuda göremezsen canım sen annenle ilgili bişi yazınca içim çok kötü oluyor ya...
sagol fatoşum teşekkürler...
selam kızlar... bugun 2 posta sınawa gırdım. sınaw arasında ablama gıttık sınavdan sonra dısarda gezdık bıraz sımdıde ewe geldık arkadas gelıyo esıyle fılm ızlıcez ıpek kız ızın verırse kaydirigubbakcemile3 sosyal bı gun gecırdım mutluyum
ah aysegulcum ah bende 5.5 sene once kaybettım annemı agustosta 6 sene olucak. mezarına cok sık gıdemıyorum cok etkılenıyorum bılırım nasıl zor oldugunu nasıl ozlendıgını. Allah hepsını cennetıne almıstır ınsallah zamanı geldıgınde tekrar bulusucaz ben ınanıyorum buna.
sınavın nasıl geçti.umarım iyi olura kurtulursun..
ben annemin mezarı yakın olsaydı haftalık giderdim sanırım.aksine mezare gtmiek beni mutlu ediyo sanki onu görmüş gibi oluyorum.neyse artık agustosta görecegim inşallah..
Canim benim Annenin yerini hiç birsey doldurmuyo biliyorum kiyamam üzülme emiŞeniz
sagol aykız.iyim ..
ocak anneleri 4 kilo olunca prima 3e geçmişler
benim kız 4600 ama hala 2 kullanyrum
acaba küçük mü gelir?
üstünde 6 kiloya kadr olduğu yazıyo
benimkide 5 kilo.ama babamız çok almış bezi bir paketim daha var.oda bitsin.3 numaraya geçecegim..
günaydınn kızlar
nasılsınız herkes iyidir umarım
ayşegül üzdün beni, hem annemi hem beni ağlattın okurken.. zeynep sende.. Allah yardımcınız olsun, mekanlar cennet olsun inşallah..Allah geride olanlara kolaylıklar versin.. Bidaha anneden bahsetmicem, çok pişman oldum..
naz akşam banyo yaptı 11de uyudu, 9 da uyuyakalsa bile düzgün bi uykuya dalması için illa saat 11 i bekliyo ne tuhaf 11 olmadan uyumuyo. sizinkilerin varmı belli uyku saatleri
oyy kuzum ya.hiç olurmu tabikide anlatacaksın.sen bana bakma yine bu aralar annemle ilgili yogunum.tam sende öyle yazınca canım istedi işte.şimdi bide ablamla kardeşim gitti mezar ziyaretinibişti üzüldüm ben gidemiyşorum diye.tabi alatacaksın.bende annen ellerinden öperim.oda üzülmesin..
]
slm arkadaşlar benim bebeğimde 35 günlük doğumdan buyana ilk defa girme fırsatı buldum beni de aranıza alırsanız çok sevinirim uyku durumlarını okudumda benimki düzensiz bigün hiç uyumuyo gece uyuyo bigün gece uyumuyo gündüz uyuyo açıkçası epeyce bunalttı Allah benim durumumda olanlara sabır versin ama herşey biyana güzel bi yorgunluk di mi
hoşgeldin canım.buyur sende gel..
slm kızlar ya kendımı cok mutsuz hıssedıyorum
aldım başımı gıdıyorum hıç memnun degılım goruntumden
kılo verecegıme kılo aldım hiç bişeye sıgamıyorum
bırazda dıyet forumlarına bakınıcam bakalım mıllet napıyo
offffffffffffff
ohoo aynı bende öyleyim.vermeyi bırak süt olsun diye yiyorum malum oda kilo yapıyo.benimde üstüme bişiy olmuyo.bende üzgünüm..
kızlar günaydın
acil!!!!
bebeklerinizin kaka durumu nasıl
ecenaz 2 gündür resmen sümük dışkısı yapıyo
ve çok sık yapıyo
sabah 8 den beri 3 kere yaptı
rengi çok yeşil değil ama yine korkuyorum
sümüksü oldugu zaman genelde gaita tahlili istiyorlur canım mikrobik bişiy vamı diye.geçmiş olsun...
kızlar biberon alıcam oğluma sütümü sağıp vermek için bide rezene içirmek için.
dr browns düşünüyorum 60lık mı 150lik mi alsam.
dar ağızlı alıcam sonradan biberon başlığı değiştirilip geniş ağızlı takılıp kullanılıyormu.bide şişesi cam mı.
siz ne marka kullanıyosunuz.
ya bende biberon almak istiyorum ama eşim istemiyo emmeyi unutur diyo.offf valla bilmiorum ki..
kızlar benım oglum hıc plastık seylerı almıyor agzına hemen kusuyor emzık fılan alıstıramadım
bırde rezene ıcıyordum ogluma ıcırmıyordum yınede agır geldı cok uykuya dustu emmeyı azalttı ve o kadar az kılo aldı kı hemen bıraktım ıcmey sımdı ıyı cok sukur ama gunduzlerı kucakta uyumak ıstıyor gecede kucaga alınca aglıyor nasıl emzıreceksem almadan
bırde saga sola donmeye basladı kaynanam cok erken donmemesı lazım doktora sor bı sorun olmasın dedı kafamı karıstırdı
sızınkılerden donen var mı yardımcı olun nolur
bısey daha soayım yesıl kakagoren var mı aranızda bır kac kere yaptı doktor bıdaha yparsa getır tahlıl yapalı m dedı 15 gundur hıc gomedım ama yınede korkuyorum
maalesef benimkide hiç bişey almıyo agzına.bende üzülüorum..benim kız çok rahat saga sola dönüyo...
kızlar doktorumla konustum sumuksu kaka ıcın. kaka mıkroskobısı testı yaptırmamı ıstedı. az bıle olsa mıkrobık bı durum olabılır dedı.
evet doguru canım.geçmiş olsun bu arada..
hımm bizede bu testin yolu göründü demekki saol zeynepcim..
slm ayşegül
çok sevindim kalça usg niz iyi çıkmış maşallah
gidenlerde güle güle hayırla gitsinler inş
sagol gülşahım.şükür atlattık bitti..
ya benimki daha öyle yön falan değiştirmiyo, sadece kafasını sallıyo bolca. eli kolu çok hareketli ama vücudunu döndürmedi hiç.
ayşegülcüm Allah sağlıkta kavuştursun..
zeynep geçmiş olsun canım ya, kaka yolu gözlemeyi ben de bilirim,burak da 5 gün yapmadığı oluyor, ıkına ıkına bi hal oluyo. geçen artık fitil verdim. gerçi senin ki farklı ama küçük bile olsa üzülüyo işte insan. Allah kolaylık versin canım.
sagol hülyam amin..
ben kalça usg'si çektirmedim, erkek bebeklere gerek yok değil mi?
yok olurmu öyle şey her bebege yapılıyo..
ohh çok şükür canım atlattın bunuda.bizde cuma günü gidicez aşımızı olmaya.
var canım neden olmasınki. bizim dr'umuz yağız 1 haftalıkken çekti kalça usg'sini temiz çıktı çok şükür.
hadi inşallah canım.sizde atlatın sag salim.teşekkürler..