- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın saçlarımı boyatmaya gidicem araştırdım ve doktorada sordum emzirdiğim için bişey olurmu diye ama hiç bi zararı yokmuş
gölge yaptırcam :))
Herkese merhaba güzel annişler... Bİz geldik.. Evimizdeyiz. Anneannemizi ve dedemizi gördük geldik.. S,zleri çoook özledik... Çarşamba işe başlıyorum ben((( Annem gelip bakacak Esraya öff babam yalnız kalacak üzülüyorum. Kaynanaya da güvenemiyom çocuğu...
Ecemin banyosunu yaptirdim karnini doyurdum yatagina koydum uyumus bile kuzum
buraya bi geldim kimse kalmamis yaa huuuu nirdesinizzz....
sagolun kızlar...
walla aysegul bılmıyorum cmt cerraha gıdıcez kontrole ıns ıyı bıseyler der adam :gitme:
canım hosgeldın. baban bıraz fedakarlık yapıcak artık torunu ıcın napalım. anneannesı mısler gıbı bakar esra kuşa :lepi:
slm canlarım benim çok özledim siziii
kaç gündür misafirim vardı vallla
bugün dişciye gidiom
inş.sıpam durur yoksam yandım valla
offf ya öyle bi ilçede oturuom ki hastane bişiy yok
ile gitcem bi saat bi dön al sana iki saat yolda bitio
gitmişken bnde muayene olcam kadın doğuma
akıntım yoğun biraz..bide bebekin aylık kntrolü var
hepsi üst üste geldi offfffffffff
yavrum çok bunalacak bi oraya bi buraya.
bide dişcide bekle tam rezillik ya
bırakacağım kimse yokki
kızlar kabızlık için yaptığınız ve fayda gördüğünüz bişey varmı? mesela akpak gibi dut kurusunu kaynatıp suyunu verdim diyodu bi ara.
burak'ın bugün 3. günü,bugün müdahele etmesem, 5 güne kadar yapmıyo ve huzursuzlanıyo. gazını iyi çıkartıyor ama kabızlık problemi var. ne yapmalıyım?
kayısı falan kaynatıp suyundan versem olur mu acaba? üff küçücük daha, anne sütü haricinde bişey vermek istemiyorum ama düşününce ilaç veriyoruz, o neden olmasın diyorum..
Canım hangi aşıları oldunuz... Geçmiş olsun. Şifalar olsun Kuzuna...
Ben de D3 ü sabah veriyom canım aç tok farketmeden veriyom. Eczacı farketmez deişti.
ben metsil veriyorum kaşıkla, pek zorlanmıyorum verirken. sanırım burak ne versem alıyo,obur olcak :)
ben d3'ü 3 damla veriyorum, zeynep seninki neden 5? kızlar siz ne kadr veriyorsunuz.? valla ben hep akşam veriyodum, sonra baktım bi ara unutoyrum şimdi sabah vermye başladım. hatta bugün yine unuttum bak :)
Günaydın şekerler. Kaç gündür giremiyorum. Malum göbeğimizde kordondan geriye kalan bir parça yüzünden akıntı vardı onu yaktırmıştık geçen salı. Akıntı devam ediyordu Perşembe yine götürdüm tekrar yaktılar. Dün de yine kontrole gittik yakmadı ama bi parça daha kalmış dedi 2-3 güne düşmezse yine yakalım dedi. Ooof of bi düşseydi de kurtulsaydık. Cuma temizlik yaptık haftasonu da eşimle gezdik ettik derken bugüne kadar giremedim.
Geçmişi okudum da geldim ama çok olduğu için alıntı yapamadım şimdi de elere yazacağımı unuttum iyi mikaydirigubbakcemile3
Bizde multi-tabs vitamin (ACD) kullanıyrz, vitaminin kendi çubuğu olduğundan vermek kolayoluyor, şırınga gibi...
Ayşegül sende bu vitamini kullandysan bunun çubuğuyla şurubu içireblrsn...
Genel olarak izinler bittiğinden işe başlama telaşı ve sıkıntısı da başlamış... Biliyorum herkesin çalışmaya devam etmesi için bir sebebi var fakat yapabileceğiniz tüm fedakarlıkları yapmanızı tavsiye ederim. Çocuklarınıza ilk 6 yıl hiç değilse 2-3 yaşına kadar bakmaya çalışın...
Bakıcı da büyüyen ya da anane ve babannelern baktğı çocuklarda daha çok davranş bozukluğu görülüyor. Tabii herkes de olacak diye bişii yok; fakat çocuğu annesini görme, birlikte olma isteğinden de mahrum edilmemeli bu bi lüx olmamalı... Çocukların daha çok elbise ve oyuncaktan ziyade bir ömür tüm hayatlarını etkileyecek olan "güven" duygularını geliştirmeye ihtiyaçları var. Benimkisi acizane, deneyimlere dayalı bir tavsiye...
hanımlar merhaba bende şubat annesiyim. kızıma 10 şubatta kavuştum. yeni üye oldum beni de aranıza alırmısınız?
benim kızım çok zayıf kızlar. 2800 doğdu ve cmt. 4000 gr. geldi. sadece anne sütü veriyordum. dr. mama da ver dedi ama ben vermek istemiyorumçok üzüldüm dr. zayıf deyince
slm kızlar...
ecenaz aşı oldu bugün sabah...dayanamadım ben tutmaya annem tuttu ben dışarı çıktım( ağladı biras
şimdi uyudu azcık
calpol verdim
inş akşama ateş falan olmaz
cmrtesi dr. götürdük. kakası yeşil ve sümüksüydü.. dr. bakar bakmaz bu dizanteri olmuş dedi. tahlil yaptırdık mikrop çıkmadı. dr. her kakada çıkmayabilir biz yine de şurup verelim dedi ve fragly diye bir şurup verdi. 10 gün kullanın dedi. bebek bu yüzden de zayıflamış olabilir dedi. şimdi kakası sarıya döndü ama hala sümüksü...
ayın 10 unda kontrolümüz var hemde iki ayımız bitiyor. acaba o zamana kadarda kilo almamış olursa öyle mi mama versem.
cmrtesiden beri sütüm yetmiyor diye iyice psikolojim bozuldu.
kızlar kabızlık için yaptığınız ve fayda gördüğünüz bişey varmı? mesela akpak gibi dut kurusunu kaynatıp suyunu verdim diyodu bi ara.
burak'ın bugün 3. günü,bugün müdahele etmesem, 5 güne kadar yapmıyo ve huzursuzlanıyo. gazını iyi çıkartıyor ama kabızlık problemi var. ne yapmalıyım?
kayısı falan kaynatıp suyundan versem olur mu acaba? üff küçücük daha, anne sütü haricinde bişey vermek istemiyorum ama düşününce ilaç veriyoruz, o neden olmasın diyorum..
kızlar yarın saçlarımı boyatmaya gidicem araştırdım ve doktorada sordum emzirdiğim için bişey olurmu diye ama hiç bi zararı yokmuş
ooo hadı bakalım degısıklık ıyı gelır zemuszemus
Bence kayısıyı komposto yapıp sen iç sütünden ona geçsin birde kuru incir ye ben mutlaka bunları yapıyorum günde 1 kaşık saf zeytinyağı ver çok şükür biz kabızlık sorunu yaşamıyorum hem özellikle kuru incir acayip süt yapıyo aklınızda bulunsun...
bende boyatmak istiyorum ama yanımda birini olması lagzıl malum defne ne olacak..
selamlar,
hasta olan bebişlere geçmiş olsun. acil şifalar olsun.
Bizde de, Miray'ın burnu yine tıkandı. bu mevsimde de herkes nezle. ne kadar korumaya çalışırsan çalış bulaşıyor. eşimden bulaştı: o kadar da maske takmıştı halbuki.
nefes almakta güçlük çekince uyuyamıyorda çocuğum( sprey vermişti doktor, onu da hiç sevmiyor. umarım bir an evvel atlatır.
saf zeytinyağı bebeklere ağır gelmiyomu evde var iyi geliyosa bende içireyim
evet yalnız zor olur bi arkadaşınla falan gitsen
saf zeytinyağı bebeklere ağır gelmiyomu evde var iyi geliyosa bende içireyim
selamlar,
Bizde de, Miray'ın burnu yine tıkandı. bu mevsimde de herkes nezle. ne kadar korumaya çalışırsan çalış bulaşıyor. eşimden bulaştı: o kadar da maske takmıştı halbuki.
nefes almakta güçlük çekince uyuyamıyorda çocuğum( sprey vermişti doktor, onu da hiç sevmiyor. umarım bir an evvel atlatır.
benim kuaför yakındı emzirip evde ablama bıraktım uyutmuş biraz sonrada oyalamışlar ama kuaförü canından bezdirdim çabuk ol diyekaydirigubbakcemile3
tünaydınnnnnnnnn güzel annişler ve tatlı bebişleri umarım güzel bir gün olur hepimize
kaç gündür giremedim bir bakayım geçmişe neler olmuş bakalım :sm_confused:
walla bende 2 hf once kestrdım ama mutsuz degılım kıııı kaydirigubbakcemile3kız zeynep mutsuz kadınlar saçlarıyla oynarmış rengiyle modeliyle derler doğrumu acep hehe sırnaşık şeysırnaşık şey
hosgeldın bacımtünaydınnnnnnnnn güzel annişler ve tatlı bebişleri umarım güzel bir gün olur hepimize
kaç gündür giremedim bir bakayım geçmişe neler olmuş bakalım :sm_confused:
gecmıs olsun canım. bızımkınınde gecelerı ozellıkle tıkanıyor burnu. kalorıferlıyse ewın kalorıferlerın yanına suluk koy ewı her gun 1 saat havalandır. havasızlıktanda oluyor cogu zaman. damla kullanıyorum gecıyor.selamlar,
walla ben kaka problemımız ıcın ıcırdım bıseye yaramadı baktım ıse yaramıyo kestım bende.saf zeytinyağı bebeklere ağır gelmiyomu evde var iyi geliyosa bende içireyim
slm kızlar millet burda ohh ne güzel ama ben aranızda olamıcam.misafirm geliyo.gelmek üzere hatta.opuyorumnanaktan
bende boyatmak istiyorum ama yanımda birini olması lagzıl malum defne ne olacak..