ayağından mıbenim kaynanamda ayğından bağlarda gidermiş eve...
nası bi vicdan anlamıyom
bide kayınvalidem faha 46 yaşında
yani
çok eskide değğil öyle
hai anneannem yapsa neyse o bile yapmamış
zaten bn oğluma haşhaş değil uyku haı versem yine uyumaz uykusu yojsa
hani askerde yaparlar mevzu bahsi geçer kara şimşek diye.yeşil mercimeği yemek olarak sulumu yapıyosunuz canım..
nasıl oluyo o..
biz pilavını yaparız sadece..
Hem bizde yapıyoz Allahıma bin şükür.
Şu çalışan annelere bak hayal edebiliyorum eve geldiklerinde yorgunda olsalar bebikleri kucaklarında,bişe öğretcem,güldürcem eğlendircem diye didiniyolar.sonra onlar yatınca koştur koştur iş yap,yarına hazırlan..Bu tempoya dayanabilcekler miydi acabaaaaa
Sinir oldum şimdilmaz:
kızlar sağolun altına karar verdim kocişe demicem sengözlerimebaksanab
çok tatlıı böcük yaagamyoncuiremsu
Deme kız deme 3-5 kuruş kenarda gizlin olsun.valla her kadına şart.yine belki onun için kullanacaksın ama elini attığında biryerlerde 3-5 kuruş olmamlı.
ayağından mı
nasıl yani ciddi misin,ciddi ciddi ayağından mı bağlıyormuş? yani yapıcak yorum bulamıyorum...
hani askerde yaparlar mevzu bahsi geçer kara şimşek diye.
normal yeşil mercimek yemeği ya,az sulu yogun kıvamda. içinde de az erişte var...
bi de "ben 5 tane büyüttüm aman bilmem ne,eskiden böylemiymiş" muhabbeti yapıyolar ya...
öyle 10 tane de buyuturum ben ne var kötükedihüso
ayağından mı
nasıl yani ciddi misin,ciddi ciddi ayağından mı bağlıyormuş? yani yapıcak yorum bulamıyorum...
hani askerde yaparlar mevzu bahsi geçer kara şimşek diye.
normal yeşil mercimek yemeği ya,az sulu yogun kıvamda. içinde de az erişte var...
bi de "ben 5 tane büyüttüm aman bilmem ne,eskiden böylemiymiş" muhabbeti yapıyolar ya...
öyle 10 tane de buyuturum ben ne var kötükedihüso
heee erişteli olan anladım...biz şöyle yapıyoz..mercimeği pişirip sonra bulgur katıyoz...pilav oluyo.burak kucağımda kısa yazıyom..
zeynepcim cok güzel bir parti olmuş.YORUM YAZMAYA CALIŞTIM AMA BECEREMEDİM.BENİM SIPA RAHAT VERMİO KIZLAR BEN KACIOM SİZE İYİ SOHBETLER.
çorbayı ısıtırken k.k de gzersem olacağı buydu zaten
kaynaya kaynaya bi hoş olmuşakannehir
delikafaduldenyerimsenibenvereliniortak
Ay Allahım ne kadar densiz insanlar var verecekler elime yolacam hepsini :mymeka:
Aman onlardan gelecek yardım Allahtan gelsin .Ya bu insanlar neden bu kadar bencil .Kimse kimseye yardım etmek istemiyor .Bu kadar mı zor ya .Sinirlerim ayağa geldi ne diyeceğimi şaşırdım inankiklava:
Dayısı almış hevesle oğluma blok.Biz daha geçemedik bloklara yalıyo sadecedelikafaduldençok renkli geldiğinden galibakaydirigubbakcemile3
sen sıcakkanlı gacısın edınırsın yenı arkadaslar hıc meraklanma
srpp annelik yanında olmak yada olmamak değildir. baska biseydir. sana oyle söyleyenlere bunu söyle bence.....
zeynepcim tamam yapalım organizasyon arada görüştürelim bu bücürleri biz. bizde iki laf eder rahatlarız.
özlem bizim sıpada kuleye sinir oluyor. yapıyorum tak bozuyor. normalde bakmıyor o oyuncağa. ben kule yapınca kıymetli oluyor. bu aralar kitap dergi onlara takti. nerde görse atlıyor üstlerine. oyuncaklarınada pek bakmıyor. ben artık oyuncak almicam sanırım. ama yürütec alıcam cünkü artık durduramyorum. biraz daha özgürlük versem iyi olacak doruk'a....
aysegül seninkilerde benim annemden farklı değilmiş. annem bakamayacağından değil. kesinlikle bakar. ama kötü niyet bence.... biz anneme hic sen bakarsın demedik. hep eşimin bakması üzerine yaptık planlarımızı ona bozuluyor. hatta neymis eger o bakacaksa biz doruk u ptesi bırakcakmısız cuma alacakmısız. delirdin herhalde sen dedim en son ben... neyse yaaa benim annem baska bir konu. onu yazışarak anlatmam mümkün degil.
bu arada bizde 9 ay olduk teyzeleri......
hiç yani ilklerini göremiycez çoğu şeyini belkide ama sorumluluk sahibiyiz yani akşamdan herşeyini hazırlıyorum kıyafetini yiyeceklerini kahvaltısını yaptırıyorum götürüyorum akşamları alıp geliyorum günde 40 km yol yapıyorum daha nasıl en iyisini yapabilirim diye düşünüyorum. onları düşünüyoruz sırf
hergün içim acıyor bırakırken ama ne yapayım
AZ YAZINNN
3 sayfam kaldı saat 9 dan beri geçmişş okuyorum yeterrrrrrrrrrr
Edinirsin sen canım burdan anladığım kadarıyla çok sıcak kanlı , samimi .içten bir insansın.Yalnız kalacağını sanmam guclubacismile
kötükedihüso Evet gelmesinler zaten yaparlarsada başına kakarlar yardım ettik diye
Maşallah Doruk paşaya daha nice aylarınıda yaşlarınıda görürsün inş.
:roflol::roflollumunekankayizsmile
AĞLAYASIM GELDİ YA VİCDAN YAPTIM :çok üzgünüm:
1 SENE SIK DİŞİNİ OLMASI AYŞEGÜL NE YAPCAN
sıkın dısınızı 1 sene bence canım.
bızım mutfaktan daha kucuk bı mutfak olamaz bence. hemde yayla gıbı bı mutfaktan buraya sıgdım. sende sıgarsın bacım. az sık dısını borclar bıtsın rahat bıyere cıkarsınız.
Merhaba kızlar nasılsınız?? Çook uzun zamandır giremiyorum.. O kadar yoğun geçiyor ki günler..Geçmişi de okuyamadım. İşe başlamama az kaldı Ömerle aramız o kadar süperleştii ki. Nasıl başlayacağım diye kara kara düşünyorum ve de gece gunduz bebeğimi emziriyoruz emerek uyuyor ne yapacağım diye düşünüyourm gerçi katı gıdalara dogru durust gecemedik..Belki bir adım olur ama nasıl olacak bilmiyorum oncelikle tracy hogg metodu ile emerek uyumayı bitireyim sonra rutini kurar beslenmeyi plana baglarım kadın da bakarken rahat eder diyorum.. Sorun çıkmamalı..Ama nasıl olacak içim gidiyor işyerim yakın ama işten tuvalete bile gidemediğimi düşünürseniz hiç gelemeyeceğimi anlamış olursunuz.. bizde öğle arası bile 15 dak. yemek fazla kalırsan goze batarsın..Bilemiyorum toz pislik içinde çalışmaya tekrar nasıl alışacağım en kötüsü de işe bebeğimsiz döneceğim kalbimi evde bırakacağım ve o başkasıyla vakit geçirecek..büyüyecek.. onu sevecek..beni unutacak??
bilmiyorum..
tracy metoduunu deneyip tavsiye eden var mı? Sabiha Paktuna aksine sanki yazdıkları ama bazı yerler tutarlı..Bebeğimi ağlatmadan yataga koyup uyutmak istiyorum mumkunmu yaa?? Orada yazan hareketli ebbek benim oğlum 5 dk. ayrılamazsın yanından.. Geçen gece de yatağa alıp emzirdiğimden yanından kalkıp eşimi uyandırmaya gittiğimde düştü!! Artık yatagunda emmeden uyusun istiyorum oyuzden..
Belki bir fikir verebilirsiniz yukarıdaki konulardan herangi birinde..
blogumda da yorum yapabilirsiniz.. oaradan daha kolay takip edebiliyorum buarada sayfalar arasında kayboluyor..
Bu arada diş bugdayını ben de yapmmıştım. Zevkli oluyor..Tavsiye ederim..
Blog:
E K C
Birazdan bakıcıyı arayacağım ve yarın eve gelmesini isteyeceğim bir görüşme işte.. dua edin herşey iyi olsun oğlum için hayırlısı olsun..
Optuk sizi
Üzülme canım ya ne yapacaksın 1 sene dişinizi sıkarsınız artık. Küçük olması iyi olmamış ama hakkınızda hayırlısı olsun .
burak için gece yatmadan yesin diye pirinç unu yapmtştım...
şimdi kucağıma aldım bi deniym yicekmi dedim..
iri ve dik göğüslere baka baka 1 kase yedi oğlan
reklam baya işime yaradı:kedi:
:lepi: :lepi: hadi gözün aydın.
lojman harici evlerin fiyatları nasılsım hani lojman 150 ama digerleri 250 falan sa sıkarsın biraz daha iyi bir yerde oturursun.ayda 100 tl az tutum yapar ordan çıkartırsın hangisi hayırlıysa o olsun.
motor çok zordu yaa.
son 3 yılın en zor motor sınavı bana denk geldi.bahtsız bedevi meselefi işte.trafik ve ilkyardım geçerimde motordan sanmıyorum.Olsun bir daha girerim napıyım bu kadar oldu.
eh işte canım.
ben koridorumu halifleks kaplattım yeni hemde ama yapıştır ma değil 2 yıl kullanır kaldırırım soğuğu bayağı kesti ama.
benimkide arardı ben doğum iznindeyken annelere git bak git 10 dk sonra arıyacağım diye evde birşey olur diye korkuyordur.sen seviyon kayınvalideni git kız evde habire iş yap orayı burayı toplamaktan dinlenemezsinde.
Kız sen istanbulun neresindensin pek bi heveslisin ist gelmeye.
bende yapmak istiyorum ama buğday kalmamış 2 aktarada baktım bu sene buğday da sıkıntı varmış.valla hiç şaşırmadım.bi hamile kaldık gribinden-aşısından 40 bin tane moda çıktı şimdide buğday yokk.
Serap ben senin o komşunu yolarım valla.
ağzı olan konuşuyor işte zevzek deseydin.
yok canım süt sağma maceraları ve iş dışında yaptığın hi bişey sayılmıyo yanında değilsin ya ooh
rahatız sanıyorlar ben bugün 3 kere görüntülü aradım oğlumu 3 günden sonra ayrılmak çok zoruma gidiyo:gitme:
canım 1 sene sıkarsınız dişinizi geçici olarak sonra çıkarsınız artık
şindi araba daha çok lazım olacak size oralarda
kız nettin çocuğasempatiksalakcinni
zeynepb canım aynı şeyleri
daha 3 güm öce bnde yaşadım
çok berbat bi durum bu..belki çok klasik olacak ama
zamanşa geçiyor bu durm
azıcık sabret olurmuolumunekankayizsmile
ayşegül gözünaydın canım yeni yeriniz hayırlı olsun
serap kızınla 3 gün doyo doyo geçir hemi
düşen bebişlere çok geçmişolsun
düşe kalka büyüyoşlar işte böle
burcu geçersin motordan be. azcık çalış. öyle çok zor değil. ben 93 almıştım motordan
trafikle ilkyardımdan 97 ydi sanırım
direksiyondan da 80
ama ben öss ye çalışır gibi motor çalışmıştım dünya test çözdüm benım kadar cıddıye alan yoktu heralde. hırs eetmiştim resmen...
oğlumla konuşma diyoloğumuz
o oyun oynuyor bn mutfaktayım
ben= oğluuuuuuuum....
o=hııı
ben=oğlum geeeeeeeeeel
o=heee
sonra yanına geliyom
oğluum diyom
o tekrar hııı diyo
napan diyom hııı diyo
iyimisin diyom
kahkaha atıyo
bu herseferinde aynı
yıkılıyom gülmekten
çay demeyin yav dayanamam kalkıymde bende demleyim...
sağol canım geçersem daha bi hayırlı olacak.
2010 diğer sınavları onlıne çözdüm 90 ve üstü aldım ama bu sefer valla zordu araba bozulsa valla yapmam ki ben yardım çağırırım yada bacak uzatırım sempatiksalakcinni ne motoru yaaaa.
yok kız 2010 testlerini çözdüm sadece başkada yok 2 kerede kitap okudumda pek anladığımıda söyleyemem.
bende kptum bende.
kız ayşegül keçi sütünü bol bol içersiniz artıkın..
maraş keçi dolu...dondurmayla keçi sütü keçi peyniri..
ohhhhh...
sefan olsun....
kızlar çok komik bişiy oldu şimdi ya
mutfağa gittim çorba kaynamış ya
soğusun diye başka bi kaba aldım
o sırada sinek de uçuyo çorbanın etrafında
sineğe ne diyorum biliyomusunuz
cıs yaaa amaaaankaydirigubbakcemile3
ay bu çoçuklar delii etti bizi deli
Haşhaşı dayarsan uyur tabi..Eskiler napıyomuş beşiğe beliyolarmış çocuğu başına bi abla salla babam salla.Beşikten çıkınca zaten direk sokağa.Çocuk bakan seven eğiten mi varmış yaparla tabi iş.
Haklısınız kızlar valla ne bilem bana mı öyle geldi uyumayınca bir iş yapamıyorum. Wcye bile gidemiyorum zırıl zırıl ağlıyor diyorum . Ona istinaden söyledi ne yapayım avaz avaz ağlasın mı yani .Bazen öyle diyorum ağlamaktan çatlasanda almayacağım diye ama kıyamıyorum onun gözyaşlarına haliyle iş güç kalıyor :1no2:oyle cocuga babam da bakar daha neler kafamçokkarıştı
o kendine baksın :dilcikar:aaa benm kaynana söyler hep..mesut u der yatırır giderdim der..
gelirdim daha uyuyo..
akıllı bebekti der..
kanımca bana çocuklar sana çekmş demeye getiriyosempatiksalakcinni
onu daq yaparız. e onun yanına bı de yemek ıstemez. hem mercımek,hem bulgur yemek zati... ayran yada cacık yeter...heee erişteli olan anladım...biz şöyle yapıyoz..mercimeği pişirip sonra bulgur katıyoz...pilav oluyo.burak kucağımda kısa yazıyom..
alsanaalsanasmile buda kendisine gelsin..ay evt bide anlatır her seferinde
marifet gibi...
ben severım ya,cocuklugumun favori yemeğidir :)zeynebin yaptığı gibi bizde yaparız
çorba yemek arası bişy olıyo
gorusuruz...zeynepcim cok güzel bir parti olmuş.YORUM YAZMAYA CALIŞTIM AMA BECEREMEDİM.BENİM SIPA RAHAT VERMİO KIZLAR BEN KACIOM SİZE İYİ SOHBETLER.
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmileçorbayı ısıtırken k.k de gzersem olacağı buydu zaten
kaynaya kaynaya bi hoş olmuşakannehir
kaydirigubbakcemile3 alemsin kızkızlar çok komik bişiy oldu şimdi ya
ay ay herkes burnda defneyiuyutayım gelcem.uyursa tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?