2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

kızlar mandalina veriyomusunuz bebişlere...
benm en sevdiğim meyvedir mandalina..
ırsi galiba utkuda çok sever..
markette meyve reyonunda tek istediği meyvedir..
anaaa şimdi burak ta seviyo..
ağzına tutuyorum yalanıyo iyiden iyiye yiyo..
adam bize mandalina yetiştiremiyo garibim..
diyorum yakında çuvalla alırsın akşama kadar bitirriz.

kızar nohut fasulye veriyomusunuz bebişler
bn haşlandıkdan sonra kabuğundan ayırıp veriyom ağzına

selam napıyosunuz
ıyız canım sen ne ediyin

veriyom kız
kendını de verıyom suyunuda sıkıp ıcırıyorum.

taze kabağım var onu yapayım barim...
kıymayla yanınada ulgur pilavı..

selam napıyosunuz

bnde çok severim
oğluşada veriyom
bazen yiyo bazen yemiyo

heee erişteli olan anladım...biz şöyle yapıyoz..mercimeği pişirip sonra bulgur katıyoz...pilav oluyo.burak kucağımda kısa yazıyom..

Mercimeği öndecen pişir buzluğa at.bulgur pilavı pişirincede içine koyarsın al sana mercimekli bulgur pilavı.Mercimek pişince bulgur atarsan bulgurda karamazmı

Zeynep ben sade vereyim mercimek yemeği tarifi benim uyuz kocam mercimekte yemez sadece bu yemekte yapınca çok hoşuna gidiyormuş.

sıvı yağda soğanları kavur içine salça at hatta birazda kırmızı pul biber at su ekle.küp küp doğradığın patatesleri at ben bazen salçada patatesleride kavuruyorum.5 dk sonra evde varsa erişte makarna at bir avuçta bulgur suyu makarna ve bulgur çekiyor.sulu yemek gibi olacak.en sonra ayrı pişirdiğin yeşil mercimeği ekle.(kara su çıkıyor diye ben hep önceden haşlar buzluğa atarım.

bu yemek benim kurtarıcımdır.ben soğanın da buzluğa attığım için 10 dk da hazır yemek olmuş oluyor.ve tek yenecek bi yemek doyurucu çünkü bende çok severim.aslında bu evelik denilen bi ot var onunla yapılır ve içine erişte yerine elde kesilen erişte atılır tadına doyum olmaz.

bende veriyorum dilimin üzerindeki zarı soyup veriyoruz 1 lopte yutuyor.

yok ben hiç vermedim kendilerini.1-2 kere nohut yemeği suyuna pilav bandırıp vermiştim.

ama dün unuttum karnıbahar verdim ve gaz yaptı.

Bende severim canım kociş pek sevmez . Oğluşa veriyorum suyunu emiyor gerisini dışarıya atıyor akıllı bıdık . Oh yarasın bebişlerimize yesinlerde büyüsünler

Bende ayrıca değilde haşlandıktan sonra senin gibi kabuğundan soyup elimle veriyorum
Zaten kendine özel yapılan şeyi yemez paşa sen ne yersen onada vercen öyle yerohaoldumsmile

taze kabağım var onu yapayım barim...
kıymayla yanınada ulgur pilavı..

oh daha ne olsun şimdiden afiyet olsun canım cokacimcoook

benim meyve yemeyen cadı kızımda çok sevdi mandalinayı çok şükür
bide dün kerevizle tanıştırdım pek sevdizemuszemus aman maşallah diyim hep böle dedikten sonra yemiyo nazar ediyom çocuğu

hoşbuldum kızlar alara uyudu bi bakayım dedim maşallah çok hareketli bugün burası sevindim baya durulduydu kendine gelmiş topicimiz
:lepi:hihoyyyt:teytey::dance:a.s.

Alıntı yapmıştım nere gitti be bilmiyorumkismile
Burcu senin tarifte çok doyurucu bir yemeğe benziyor daha önce hiç duymamıştım aklımda bulunsun sağol bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…