oğlumla konuşma diyoloğumuz
o oyun oynuyor bn mutfaktayım
ben= oğluuuuuuuum....
o=hııı
ben=oğlum geeeeeeeeeel
o=heee
sonra yanına geliyom
oğluum diyom
o tekrar hııı diyo
napan diyom hııı diyo
iyimisin diyom
kahkaha atıyo
bu herseferinde aynı
yıkılıyom gülmekten
sen nerde oturuyosun kız..
pek beğenmiyosun sanırım...
hangi şehir hangi ilçe..
niye ordasın iş içinmi?
hadi cvp ver bakalım..
kaydirigubbakcemile3oğlumla konuşma diyoloğumuz
ben= oğluuuuuuuum....
o=hııı
ben=oğlum geeeeeeeeeel
o=heee
sonra yanına geliyom
oğluum diyom
o tekrar hııı diyo
napan diyom hııı diyo
iyimisin diyom
kahkaha atıyo
bu herseferinde aynı
yıkılıyom gülmekten
sabır canım aynen. sabır...en güeli ekmek-peynir-domates özümüz takılalım.ben evde tek kalsam varya maaz allah bi deri bi kemik kalırım.asla tek birşey yiyemiyorum.
İpek konusunda özellikle birşey yazmadım canım tesbih çek sabır de valla başta dürlü yola gelemezsin.
bankada hazır para oluca ben yiyorum hemen elim gider az sıkışsam ne uğraşıyorum der çekerim.bence altın çart çurt bozduramıyorsun.birde değer kaybediyor diye hiç dokunmuyorsun zamanla altında değer kazanıp kendiniçekiriyor.
fisfisfis fisfisfis ayy deme 3 mü.
çarşamba babamız evde biraz bakınayım bulamazsam söylerim canım sen alıp yollarsın.
Tövme yazarken aklıma ne geldi Serapcığım sağolsun bana Tarhana yolladı kızlar.(yapanların tekrar elleine sağlık)
Özlem dende buğdayı aldım mı bir ikinizdende mama-bez alırsam ohh benim işler kebap -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
öyle tabi canım .
bir dahakine kısmetse ondada alamazsam ehliyetsiz araba mı kullansam trafik canavarı burcu kötükedihüso.
alın bacılar alın,lazım vallahi...şu ilçeden kıurtuluyum bnde alacam inş.
kara şimsek kaydirigubbakcemile3 (yeşil mercimek yemeği)kızlar akşama ne yapıyosunuz yemek ya..
off hergün aynı terane..
Burcu demek bitirdin anacım geçmişi okumayı..
Annemler bağcılarda oturuyor bacım..Ama benim mevkı oralar değildi tüm istanbul benimdi aklinialirimsmile
İstanbula taşındığımızda şehirdışında bi yerlerde oturmayı planlıyoruz eşimle..Şehrin tantanasını çekemeyiz bu saatten sonra.Hem site de çocuk yetiştirmek çok daha güvenli diye düşünüyoz..
Esmacım daha önce hiç para biriktirmediğim için bişe diyemicemAltın daha iyi olur herhalde
Toprakta uyudu bende bi çay içim keyif yapim accık
yeşil fasulye pilav mercimek çorbası salata
bide dün yaptığım kadayıf
kız sibel snin şı iri ve dik göğüs olayını yeni şarj etti kafam
delüüüü çok güldümkaydirigubbakcemile3
anca bittide geldim.hatunlar kocalarını konuşmuşlar saat 22.00 den sonra kocalarına olan aşkları depreşmiş .
wayyyy fenaydım züppeydim diyon yani Toprakta anasına çekmiş bi züppelik var çoçukta bi değişik bi aykırı yani bilmem anlatabildim mi.
bu ne kız 4* otel menüsü gibi tatlısı bilem var.
anca bittide geldim.hatunlar kocalarını konuşmuşlar saat 22.00 den sonra kocalarına olan aşkları depreşmiş .
wayyyy fenaydım züppeydim diyon yani Toprakta anasına çekmiş bi züppelik var çoçukta bi değişik bi aykırı yani bilmem anlatabildim mi.
bu ne kız 4* otel menüsü gibi tatlısı bilem var.
bende cay demledım ekmek peynır domates yaptımkarnım açıktı
çorba içecem bnde
şu oğlan uyusaydı bi:bbo:
bahçeköy yada sarıyer hayalim...Burcu demek bitirdin anacım geçmişi okumayı..
Annemler bağcılarda oturuyor bacım..Ama benim mevkı oralar değildi tüm istanbul benimdi aklinialirimsmile
İstanbula taşındığımızda şehirdışında bi yerlerde oturmayı planlıyoruz eşimle..Şehrin tantanasını çekemeyiz bu saatten sonra.Hem site de çocuk yetiştirmek çok daha güvenli diye düşünüyoz..
Esmacım daha önce hiç para biriktirmediğim için bişe diyemicemAltın daha iyi olur herhalde
dur hemen umutsuzlanma bı dahakıne verırsın 3-5 test coz gecen senelerden.sağol canım geçersem daha bi hayırlı olacak.
2010 diğer sınavları onlıne çözdüm 90 ve üstü aldım ama bu sefer valla zordu araba bozulsa valla yapmam ki ben yardım çağırırım yada bacak uzatırım sempatiksalakcinni ne motoru yaaaa.
yok kız 2010 testlerini çözdüm sadece başkada yok 2 kerede kitap okudumda pek anladığımıda söyleyemem.
bende kptum bende.
pehhh nerdeeeeeeeee besıge bagla git...eskiden beşiğe bağlar gidelewrmiş
şimdi etrafında dört dönüyoz yinede hiç durmuyo bu sıpalar ya
eskiden beşiğe bağlar gidelewrmiş
şimdi etrafında dört dönüyoz yinede hiç durmuyo bu sıpalar ya
Evet canım öyleymiş kaynanamda anlatır durur. Hatta haşhaş kabuğunu kaynatıp suyunu içirir giderlermiş .Akşama kadar çocuk uyurda uyurmuş onlarda iş yaparlarmış akıllarınca bırakacak kimse yok diye . Şimdi bana öyle diyor eskiden hem iş yapılırdı hemde çocuğada bakılırdı diye. aklınca sen bir çocuğa bakamıyorsun demek istedi galiba :çok üzgünüm:
Bu arada diyaloğunuza bayıldım gözümde canlandırdımda ne de tatlı oluyordur yumurcak
Evet canım öyleymiş kaynanamda anlatır durur. Hatta haşhaş kabuğunu kaynatıp suyunu içirir giderlermiş .Akşama kadar çocuk uyurda uyurmuş onlarda iş yaparlarmış akıllarınca bırakacak kimse yok diye . Şimdi bana öyle diyor eskiden hem iş yapılırdı hemde çocuğada bakılırdı diye. aklınca sen bir çocuğa bakamıyorsun demek istedi galiba :çok üzgünüm:
Bu arada diyaloğunuza bayıldım gözümde canlandırdımda ne de tatlı oluyordur yumurcak
kaydirigubbakcemile3
bende gulerek bıseyler dıyınce gulmeye baslıyo cadı
ne anlıyolarsa artık
sabır canım aynen. sabır...
alın bacılar alın,lazım vallahi...
kara şimsek kaydirigubbakcemile3 (yeşil mercimek yemeği)
makarna
yeter gayri bide ayran çırparım.
canım biz altına çeviriyoduk zamanında,bankada kasada duruyordu.kendi bankamda. ama ben 1.5 senedir çalışmıyorum ne altın kaldı ne bişey. kötü gün için ayırdıklarımız dışında gitti hep. malum hayat pahalı idare olmuyor çok zor oluyor...
sabretmekten başka çare yok maalesef. bu meslekte emeklilik mumkun degıl bacım.
kaydirigubbakcemile3
valla ben çalışırkene alın ederdim altın ucuzdu 16 lira falandı..
sonra sattık iyi oldu..
altın şincik pahalı bilemiyorum..
en iyisi bankaya yatır...
ama kimseye söyleme paran olduğunulmaz:
Burcu demek bitirdin anacım geçmişi okumayı..
kızlar sağolun altına karar verdim kocişe demicem sengözlerimebaksanabEvet canım öyleymiş kaynanamda anlatır durur. Hatta haşhaş kabuğunu kaynatıp suyunu içirir giderlermiş .Akşama kadar çocuk uyurda uyurmuş onlarda iş yaparlarmış akıllarınca bırakacak kimse yok diye . Şimdi bana öyle diyor eskiden hem iş yapılırdı hemde çocuğada bakılırdı diye. aklınca sen bir çocuğa bakamıyorsun demek istedi galiba :çok üzgünüm:
çok tatlıı böcük yaagamyoncuiremsuoğlumla konuşma diyoloğumuz
ben= oğluuuuuuuum....
o=hııı
ben=oğlum geeeeeeeeeel
o=heee
sonra yanına geliyom
oğluum diyom
o tekrar hııı diyo
napan diyom hııı diyo
iyimisin diyom
kahkaha atıyo
bu herseferinde aynı
yıkılıyom gülmekten
Haşhaşı dayarsan uyur tabi..Eskiler napıyomuş beşiğe beliyolarmış çocuğu başına bi abla salla babam salla.Beşikten çıkınca zaten direk sokağa.Çocuk bakan seven eğiten mi varmış yaparla tabi iş.
oyle cocuga babam da bakar daha neler kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?