günaydın...açılış yine bendenzemuszemus
pişti olduuuuuuuuk
naber canım
hevesimi karnımda kodunsempatiksalakcinni
günaydın kızlar
facia bir hafta sonuydu revna cuma akşamı alamya gittiğimde çok hırlıyordu akşam 8 gibi daha kötü oldu hiç nefes alamıyordu sanki hemen hastaneye götürdük kuzuma hemen oksijen verdiler arkasından 3 ventolin 1 tanede pulmicort verdiler yarım saat arayla gece 2 ye kadar hastanedeydik kabustu yazık nevada yanımızda garibim o uyuya kaldı hastnede çok şükür şimdi daha iyi bende daha kötüleştim bu arada ağzım burnum yanağımda bile uçuk çıktı hortlak gibiyim ne zamaqn iyileşicez biz
günaydın bacılar.
bugun arkadasıma gıdıcem 10-11 gıbı kahvaltıya. hanı su bebeklı olana...
aksam da dıgerıne gecıcem,hanı nişanlı olana :) annesı ewde yok,babası zaten yok,tekmiş,gece parti yapıcaz ordayım yani :) yarın akşam gelirimmm
aklinialirimsmilegünaydın canım...
git git iyi olar..
biraz rahatlarsın..
anakız partilere gidiyonuz haaa ne hoş..
ahhh ahhhh....
aaa... çok geçmiş olsun canım ya...herkeze günaydın nezamandır giremedim eşim bugun hastaneye yattı öğlen bende gidecem moralim çok bozuk kafam dağılır belki diye bi bakım dedim size Allaha şükür kızım iyi sizler nasılsınız?
günaydın kızlar
facia bir hafta sonuydu revna cuma akşamı alamya gittiğimde çok hırlıyordu akşam 8 gibi daha kötü oldu hiç nefes alamıyordu sanki hemen hastaneye götürdük kuzuma hemen oksijen verdiler arkasından 3 ventolin 1 tanede pulmicort verdiler yarım saat arayla gece 2 ye kadar hastanedeydik kabustu yazık nevada yanımızda garibim o uyuya kaldı hastnede çok şükür şimdi daha iyi bende daha kötüleştim bu arada ağzım burnum yanağımda bile uçuk çıktı hortlak gibiyim ne zamaqn iyileşicez biz
iyidir canım...
erkenciyiz malum biz..
öğln oldu bize nerdeyse..
herkeze günaydın nezamandır giremedim eşim bugun hastaneye yattı öğlen bende gidecem moralim çok bozuk kafam dağılır belki diye bi bakım dedim size allaha şükür kızım iyi sizler nasılsınız?
herkeze günaydın nezamandır giremedim eşim bugun hastaneye yattı öğlen bende gidecem moralim çok bozuk kafam dağılır belki diye bi bakım dedim size Allaha şükür kızım iyi sizler nasılsınız?
günaydın bacılar.
Bugun arkadasıma gıdıcem 10-11 gıbı kahvaltıya. Hanı su bebeklı olana...
Aksam da dıgerıne gecıcem,hanı nişanlı olana :) annesı ewde yok,babası zaten yok,tekmiş,gece parti yapıcaz ordayım yani :) yarın akşam gelirimmm
BİZ BU KADAR ERKEN KALKMAYIZ
ESNİYOZ ÖLE
7 BUÇUKTA KALKTIK
Kızlar bn kaçıyom şimdilik
oğluş hiç durmuyo yine
herkezi öptük byyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?