2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
facia bir hafta sonuydu revna cuma akşamı alamya gittiğimde çok hırlıyordu akşam 8 gibi daha kötü oldu hiç nefes alamıyordu sanki hemen hastaneye götürdük kuzuma hemen oksijen verdiler arkasından 3 ventolin 1 tanede pulmicort verdiler yarım saat arayla gece 2 ye kadar hastanedeydik kabustu yazık nevada yanımızda garibim o uyuya kaldı hastnede çok şükür şimdi daha iyi bende daha kötüleştim bu arada ağzım burnum yanağımda bile uçuk çıktı hortlak gibiyim ne zamaqn iyileşicez biz

günaydın bacılar.
bugun arkadasıma gıdıcem 10-11 gıbı kahvaltıya. hanı su bebeklı olana...
aksam da dıgerıne gecıcem,hanı nişanlı olana :) annesı ewde yok,babası zaten yok,tekmiş,gece parti yapıcaz ordayım yani :) yarın akşam gelirimmm

geçmiş olsun canım...
yazık ya..çok zor oluyo çocuklara..

günaydın canım...
git git iyi olar..
biraz rahatlarsın..
anakız partilere gidiyonuz haaa ne hoş..
ahhh ahhhh....

herkeze günaydın nezamandır giremedim eşim bugun hastaneye yattı öğlen bende gidecem moralim çok bozuk kafam dağılır belki diye bi bakım dedim size Allaha şükür kızım iyi sizler nasılsınız?

günaydın canım...
git git iyi olar..
biraz rahatlarsın..
anakız partilere gidiyonuz haaa ne hoş..
ahhh ahhhh....
aklinialirimsmile
herkeze günaydın nezamandır giremedim eşim bugun hastaneye yattı öğlen bende gidecem moralim çok bozuk kafam dağılır belki diye bi bakım dedim size Allaha şükür kızım iyi sizler nasılsınız?
aaa... çok geçmiş olsun canım ya...
kim kalıyor yanında?
siz napıyosunuz peki? offf inş bi an önce iyileşir de çıkar.

geçmişolcanım
kıyamam bn onA
ŞİMDİ SALGIN VAR SANIRIM
HER BEBEĞE VERİYOLAR VENTOLİN
SNDE KORKMUŞUNDUR ÇOK
İNŞ. TEKRARLAMAZ CANIM YA

geçmiş olsun canım..
inş kısa sürede düzelirde evine döner..
düzeninizi kurarsınız tekrar..
üzülme herşey iyi olur inş..

oh oh sean olsun

ayy ben çok acıktım..
kahvaltımı yapayım..
yaptığım iş deil ama midem kazınıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…