2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne güzell.sağolsunlar..

kaydirigubbakcemile3ay çok fenasın.

bende artıkın yoruldum..

ayy dur deme öyle...:gitme:

gurbetlik zor canım ya sağlık olsun neyapalım....

kizlarrrrrrrrrrrr bebisleriniz geceleri sik uyaniyor mu? mesela kac kez! ay niye mi soruyorum, benim cadi en az 6 kez uyaniyor kafayi yiyorum valla! ya sizinkide öyle mi?

benim zeyno üstten diş çıkarıyor o yüzden bir kaç gecedir sık uyanıyor canım, ama normalde 2 kez falan emmek için kalkıyoruz....

selam ve iyi geceler hep kocişin yüüznden gelemedim sizi çok seviyorum yarın hastane var bizim arasın böbrek filmi çekileck çok moralim bozuk kızlar ya film için damar yolu açıyolar ona dayanamıyom ameliyat olursa nasıl dayanacam...

ayyy valla benim zeynoda öyle yaaa normaalde en az 6 kez uyaniyor, hele birde simdi hasta öksürük mahvediyor kuzumu. gündüzde sadece 1 kez uyur oda yarimsaat felan!

bnde o götürcek diye beş parasız çıktıydım çarşıyayanımda olsa kesin girerdim biyere
açlıktan ölecektim nerdeyse
o nası durdu bilmem o zaman

ahhh valla canim benimde kjeske dedigin cok sey var:bbo: tabi nisanliyken fealn kiyamdigim icin susuyordum ama simdiki aklim olsa acirmiyim valla! söke söke alirim! ama gecmis gitmisssssQ ama bazen aklima gelidiginde sinir olurum ! salak kafam derim valla:bbo:

kıyamam ya inş.ameliyata gerek kalmaz iyi haberlerini bekliyoruz canım hakkınızda hayırlısı
benim kız uyandı bende çıkıyorum hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan

bugün açılışı bbnmi yapıyom yoksa
günaydıııııııııııııııııııııııııııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…