2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

allah yarndımıcınız olsun.

bende vedalaşayım diye girmiştim.birazdan eşim kaldır benide postaneye gideyim telefonu interneti kapattırayım dedi.(
neyse yarın taşınma ve gece yolculugu bizi bekliyo.sabah adanada dinlenir ordan maraşa yeni hayatımıza adım atarız allahın izniyle.tekrardan görüşecegiz inşallah.herkez kendine iyi baksın.melekleri çok öpüyorum..:sinifsinif:

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn a.s.

Geçmişi okumadan önce

İyiki Doğdun Zeynep iyki doğdun Zeynep iyki doğdun iyiki doğdun İyiki doğdun Zeynep.
Geç oldu ama dün gece saat 12.00 de aklıma geldi unatdım o saatte aranmaz dedim.Dün yazacaktım unutkanlığım tutu yine (bir gün kendimide unutucam bakalım ne zaman )

İyiki doğmuşsun İpeği iyiki doğurmuşsun ki bizde seni tanıdık kocaman öpüyorummmm.

didemcim bu arada cok geçmiş olsun sizede. inşallah iyileşirsiniz bir an önce. bu grip nezle ilaçlı ilaçsız 1 haftada geçiyor. sizinkinn süresi doldu artık

aysegul sana tekrar bol sans ve iyi yolculuklar. kazasız belasız yerleşin yeni yuvanıza saglıkla.... bir an öncede gel habersiz bırakma buraları merak ederiz.

aklinialirimsmile

aaa... çok geçmiş olsun canım ya...
kim kalıyor yanında?
siz napıyosunuz peki? offf inş bi an önce iyileşir de çıkar.

gemişolsun canım(

geçmiş olsun canım..
inş kısa sürede düzelirde evine döner..
düzeninizi kurarsınız tekrar..
üzülme herşey iyi olur inş..

cnm Allah yardımcınız olsun inş. ameliyata gerek olmaz

aysegul sana tekrar bol sans ve iyi yolculuklar. kazasız belasız yerleşin yeni yuvanıza saglıkla.... bir an öncede gel habersiz bırakma buraları merak ederiz.

canım ya teşekkür ederimm...

hadi ayşegül hayırlısı..kazasız belasız ulaşın yerinize inş..

ebrucum aglarsın tabi tutma kendini sıkma.... zor bir dönemdesiniz. hic oyle duşunme burada istedigin kadar anlatabilirsin. herzaman destek oluruz sana. burdaki herkes olur emin ol.... insallah hemencecik iyileşicek eşin sende düzeleceksin.

çok sağol canım valla aklıma hemen burası geliyo anlatımde rahatlıyım diye geçmişi okuyom bitarafdanda dün gece buluşulmuş galiba...

günaydın kızlar nasılsınız akşam kaynatmışınız yine oh oh
ebru kocana çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inş.
Didemcim çok geçmiş olsun kuzucuğumaa
fatoş aras paşada iyileşsin inşallah kıyamam ona
hepinizi kucaklıyorummmmm
akşama pijama partisine devam mı kızlarrr

devam devam...:roflol:

saol serapcım
özlem bizimki 3 haftaya girdi bide ialç kullandık sözüm ona nevanın okulunuda aradım bugün beden dersine sokmayın dedim her bedenden sonra hasta oluyor çocuk

didemcim biz çocuklarımızla ilgili oluyoruz üstüne titriyoruz ondanmı sürekli hasta oluyolar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…