selam ve iyi geceler hep kocişin yüüznden gelemedim sizi çok seviyorum yarın hastane var bizim arasın böbrek filmi çekileck çok moralim bozuk kızlar ya film için damar yolu açıyolar ona dayanamıyom ameliyat olursa nasıl dayanacam...
ay bn hala aklıma gelince kızıyom
insan napar eder bulur demi para
şimdi oda kızyo kendine de
geçti gitti şişte
o lokantalarda oturan çiftler hala gitmez gözümün önünde
lokantaya girsem otobüs param kalmazdı diyo:))
otostop çekseydi napiim:umursamaz:
ay çok güldüm.tabi tedarikli gelmeliydi.
günaydın.günaydın...açılış yine bendenzemuszemus
bugün açılışı bbnmi yapıyom yoksa
günaydıııııııııııııııııııııııııııııın
günaydın.
günaydın kızlar
facia bir hafta sonuydu revna cuma akşamı alamya gittiğimde çok hırlıyordu akşam 8 gibi daha kötü oldu hiç nefes alamıyordu sanki hemen hastaneye götürdük kuzuma hemen oksijen verdiler arkasından 3 ventolin 1 tanede pulmicort verdiler yarım saat arayla gece 2 ye kadar hastanedeydik kabustu yazık nevada yanımızda garibim o uyuya kaldı hastnede çok şükür şimdi daha iyi bende daha kötüleştim bu arada ağzım burnum yanağımda bile uçuk çıktı hortlak gibiyim ne zamaqn iyileşicez biz
canım yaa.çok geçmiş olsun.kuzumaa.acifl şifalar.sanada geçmiş olsun.üzülme oluyo işte.o ventolinler çok işey yarıyo.bi kaç güne kadar toparlanır..
günaydın bacılar.
bugun arkadasıma gıdıcem 10-11 gıbı kahvaltıya. hanı su bebeklı olana...
aksam da dıgerıne gecıcem,hanı nişanlı olana :) annesı ewde yok,babası zaten yok,tekmiş,gece parti yapıcaz ordayım yani :) yarın akşam gelirimmm
iyi bak git git anacım iyi olur.
herkeze günaydın nezamandır giremedim eşim bugun hastaneye yattı öğlen bende gidecem moralim çok bozuk kafam dağılır belki diye bi bakım dedim size Allaha şükür kızım iyi sizler nasılsınız?
canım kolaylıklar diliyorum.hastaneye neden yattı biopsi falanmı.
aklinialirimsmile
aaa... çok geçmiş olsun canım ya...
kim kalıyor yanında?
siz napıyosunuz peki? offf inş bi an önce iyileşir de çıkar.
gemişolsun canım(
geçmiş olsun canım..
inş kısa sürede düzelirde evine döner..
düzeninizi kurarsınız tekrar..
üzülme herşey iyi olur inş..
allah yarndımıcınız olsun.
ay çok güldüm.tabi tedarikli gelmeliydi.
günaydın.
günaydın.
canım yaa.çok geçmiş olsun.kuzumaa.acifl şifalar.sanada geçmiş olsun.üzülme oluyo işte.o ventolinler çok işey yarıyo.bi kaç güne kadar toparlanır..
iyi bak git git anacım iyi olur.
canım kolaylıklar diliyorum.hastaneye neden yattı biopsi falanmı.
ebrucum son durumu nedir eşinin ne diyor doktorlar
çok sağolun kızlar eşim annesiyle orda şimdi ben gidip gelcem kızımı fazla bırakamıyorum durmuyo çünkü enzimleri okadar çok yükseldiki doktor hastanede takip etmemiz lazım dedi biyopside yapılacak sizinde kafanızı şişiriyorum kusura bakmayın neolur ama sabah okadar çok ağladımki artık sinirlerim bozuldu yaa ..
cnm Allah yardımcınız olsun inş. ameliyata gerek olmazselam ve iyi geceler hep kocişin yüüznden gelemedim sizi çok seviyorum yarın hastane var bizim arasın böbrek filmi çekileck çok moralim bozuk kızlar ya film için damar yolu açıyolar ona dayanamıyom ameliyat olursa nasıl dayanacam...
ahh ahh aynını bende yaşadım bu anaları yokmuuay bn hala aklıma gelince kızıyom
insan napar eder bulur demi para
şimdi oda kızyo kendine de
geçti gitti şişte
o lokantalarda oturan çiftler hala gitmez gözümün önünde
çok geçmiş olsun cnmmgünaydın kızlar
facia bir hafta sonuydu revna cuma akşamı alamya gittiğimde çok hırlıyordu akşam 8 gibi daha kötü oldu hiç nefes alamıyordu sanki hemen hastaneye götürdük kuzuma hemen oksijen verdiler arkasından 3 ventolin 1 tanede pulmicort verdiler yarım saat arayla gece 2 ye kadar hastanedeydik kabustu yazık nevada yanımızda garibim o uyuya kaldı hastnede çok şükür şimdi daha iyi bende daha kötüleştim bu arada ağzım burnum yanağımda bile uçuk çıktı hortlak gibiyim ne zamaqn iyileşicez biz
iyi eğlencelergünaydın bacılar.
bugun arkadasıma gıdıcem 10-11 gıbı kahvaltıya. hanı su bebeklı olana...
aksam da dıgerıne gecıcem,hanı nişanlı olana :) annesı ewde yok,babası zaten yok,tekmiş,gece parti yapıcaz ordayım yani :) yarın akşam gelirimmm
morelini hiç bozma her zaman daha beterinden korusun Allah tedavi edilecek bi hastalık mış üzülme eşin senden destekalsın hemen iyi olsunherkeze günaydın nezamandır giremedim eşim bugun hastaneye yattı öğlen bende gidecem moralim çok bozuk kafam dağılır belki diye bi bakım dedim size Allaha şükür kızım iyi sizler nasılsınız?
cnm hayırlı yolculuklar dilerim su gibi aksın işleriniz inş.bende vedalaşayım diye girmiştim.birazdan eşim kaldır benide postaneye gideyim telefonu interneti kapattırayım dedi.(
neyse yarın taşınma ve gece yolculugu bizi bekliyo.sabah adanada dinlenir ordan maraşa yeni hayatımıza adım atarız allahın izniyle.tekrardan görüşecegiz inşallah.herkez kendine iyi baksın.melekleri çok öpüyorum..:sinifsinif:
aysegul sana tekrar bol sans ve iyi yolculuklar. kazasız belasız yerleşin yeni yuvanıza saglıkla.... bir an öncede gel habersiz bırakma buraları merak ederiz.
allah yarndımıcınız olsun.
çok sağolun kızlar eşim annesiyle orda şimdi ben gidip gelcem kızımı fazla bırakamıyorum durmuyo çünkü enzimleri okadar çok yükseldiki doktor hastanede takip etmemiz lazım dedi biyopside yapılacak sizinde kafanızı şişiriyorum kusura bakmayın neolur ama sabah okadar çok ağladımki artık sinirlerim bozuldu yaa ..
allah yardımcınız olsun umarım problem yoktur.içini ferah tut eşinede yansıtma.moral çok önemli..
cnm Allah yardımcınız olsun inş. ameliyata gerek olmaz
ahh ahh aynını bende yaşadım bu anaları yokmuu
çok geçmiş olsun cnmm
iyi eğlenceler
morelini hiç bozma her zaman daha beterinden korusun Allah tedavi edilecek bi hastalık mış üzülme eşin senden destekalsın hemen iyi olsun
cnm hayırlı yolculuklar dilerim su gibi aksın işleriniz inş.
esmacımm teşekkür ederim..
ebrucum aglarsın tabi tutma kendini sıkma.... zor bir dönemdesiniz. hic oyle duşunme burada istedigin kadar anlatabilirsin. herzaman destek oluruz sana. burdaki herkes olur emin ol.... insallah hemencecik iyileşicek eşin sende düzeleceksin.
günaydın kızlar nasılsınız akşam kaynatmışınız yine oh oh
ebru kocana çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inş.
Didemcim çok geçmiş olsun kuzucuğumaa
fatoş aras paşada iyileşsin inşallah kıyamam ona
hepinizi kucaklıyorummmmm
akşama pijama partisine devam mı kızlarrr
günaydın kızlar nasılsınız akşam kaynatmışınız yine oh oh
ebru kocana çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inş.
Didemcim çok geçmiş olsun kuzucuğumaa
fatoş aras paşada iyileşsin inşallah kıyamam ona
hepinizi kucaklıyorummmmm
akşama pijama partisine devam mı kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?