Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hulennn görümcemi oluyon yoksa canımcım
yoksa yengemi
düğününüz hayırlı olsuuun
ne zamn düğün:)))
günaydın iyi pazarlar.....
özlemcim hayırlı olsun canım çok sevindim, allah gönlünüze göre versin inş.sağlıkla kavuşursun bebişine canım..
ebrucum geçmiş olsun canım iş içinde hakkında hayırlısı neyse o olsun.....
hülyacım (yaren) bebişlerin hepside çok tatlı allah nazarlardan korusun, burak paşa tek kalmış kızlar çoğunlukta yine ......
hülyacım (hulen) hayırlı olsun düğününüz ne zaman kısmetse,iş içinde hakkında hayırlısı canım....
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-bebislerinin-fotolari-95.html#post15969467
buyrun kayseriden bugünkü buluşma resimleri..
özlemcim cok sevindim yaa süper haber. istiyomuydunuz bari.... darısı hayırla birlikte bana olsun :)
Doruk paşanın 7. dişi çıktı. Benim 3 gün boyunca tabiri caizse totom yer görmedi. halada yapamadığım bir sürü şey var evde. Doruk artık durdurulamıyor. Emekliyor ve oyuncakları dışında herşeyle oynamak istiyor. Gündüz uykularını uyumamak için direniyor beni delirtiyor kendide agresifleşiyor. İşe geldiğim için biraz rahatladım valla.... ama şimdiden özledim yinede oglumu...
günaydınlarr
hamile haberi varmış maşşalahh ay bende özendim şimdi yeni doğan hamilelik hepsi ayrı heyecan başka bi haz imkanımız olsa bende ikinci yi hemen alırdım ALlah hazyırlı zamanda nasip etsin
günaydın kızlar.
ahh özlem ben de aynı durumdayım..biraz da rahatsızdım, dinleneyim dedim, burakla da vakit geçireyim falan derken bu hafta eve hiçç dokunamadım..p.k götürüyor valla...biri gelse de ütümü yapsa süpper olacak, bıktım bu ütüden...
Herkese günaydın hepimize güzel bir hafta diliyorum