• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bn 3,4 gün yokum
aneme gidiyorum
eşim konyada sınava grecek
kazanırsa konyaya taşınıcaz
dua edin olurmu
hayırlısı olsuuuun:(((
herkeze bol bol slm ederim
allaha emanet olmanız dileğimlea.s.:enbuyukkk:

hayırlı olsun ozlemcım sımdı bakım dedım gordum yazdıgını ne guzel bı haber bu allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın gecen gun konustuk ben hamıle olmım dıye bugunde senın hamıle oldugunu gordum cok mutlu oldum ay bende olmak ıstıyommm:icecream: cınar pasaya bıtane prenses kardes gelsın ınsallah saglıkla

iyi akşamlar kızlar...naber...
özlemcim çok sevindim yeni bebişe hayırlısı olsun...abisiyle beraber büyür giderler ne güzel..
ebrucum eşine acil şifalar..bir an önce iyileşir evinizde düzeninizi kurarsınız inş..iş içinde acele etme bence..eşin toparlansın ozman bakarsın canım...
nurcum sana ve eşine bol şanslar inş iyi geçer sınavı...

hulennn görümcemi oluyon yoksa canımcım
yoksa yengemi
düğününüz hayırlı olsuuun
ne zamn düğün:)))

evet görümce oluyorum canım. nikah olacak cnm. aralıkta.

günaydın iyi pazarlar.....

özlemcim hayırlı olsun canım çok sevindim, allah gönlünüze göre versin inş.sağlıkla kavuşursun bebişine canım..
ebrucum geçmiş olsun canım iş içinde hakkında hayırlısı neyse o olsun.....
hülyacım (yaren) bebişlerin hepside çok tatlı allah nazarlardan korusun, burak paşa tek kalmış kızlar çoğunlukta yine ......
hülyacım (hulen) hayırlı olsun düğününüz ne zaman kısmetse,iş içinde hakkında hayırlısı canım....

sağol tatlım. allah sana da çocuklarının mürüvetini göstersin inş. (tabi zamanı gelince :34: ) aralıkta tatlım, allah kısmet ederse..!

mobilyalar gelecek bu hafta, bugün gidip 1 kat ev temizledik. :21:

çok güzel yaa.dizilmişler sıra sıra görende bütün gün öyle uslu uslu oturuyorlar sanır :9:
resimler de çok güzel olmuş hepsi birarada..

özlemcim cok sevindim yaa süper haber. istiyomuydunuz bari.... darısı hayırla birlikte bana olsun :)

allah herkesin gönlüne göre versin inş.. özlemcim seninde yakında hayırlı haberlerini alacağız sanırım.. sende kardeş istiyorsun doruk paşa ya.. hayırlısı canım..

selam kızlar bi selam veriyim dedim NASILSINIZZ
ÖZLENM CANIM ALLAH HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİB ETSİN HERŞEYDE VARDIR Bİ HAYIR TABİ ÖNEMLİ OLAN SENİN DÜŞÜNCELERİN..
EBRU EŞİN NASIL CANIM
KAYSERİLİ ARKADAŞLAR DÜŞMAN ÇATLATINIZ DEMEK ÇOKDA ŞİRİNLER BEBİŞLERR

günaydın bayanlar.... herkes iyidir ve güzel bir 3 gün geçirmiştir insallah. Bebişler uyumuştur, hastalıkları geçmiştir insallah....

Doruk paşanın 7. dişi çıktı. Benim 3 gün boyunca tabiri caizse totom yer görmedi. halada yapamadığım bir sürü şey var evde. Doruk artık durdurulamıyor. Emekliyor ve oyuncakları dışında herşeyle oynamak istiyor. Gündüz uykularını uyumamak için direniyor beni delirtiyor kendide agresifleşiyor. İşe geldiğim için biraz rahatladım valla.... ama şimdiden özledim yinede oglumu...

günaydınlarr
hamile haberi varmış maşşalahh ay bende özendim şimdi yeni doğan hamilelik hepsi ayrı heyecan başka bi haz imkanımız olsa bende ikinci yi hemen alırdım ALlah hazyırlı zamanda nasip etsin

günaydın kızlar.

ahh özlem ben de aynı durumdayım..biraz da rahatsızdım, dinleneyim dedim, burakla da vakit geçireyim falan derken bu hafta eve hiçç dokunamadım..p.k götürüyor valla...biri gelse de ütümü yapsa süpper olacak, bıktım bu ütüden...

Doruk paşanın 7. dişi çıktı. Benim 3 gün boyunca tabiri caizse totom yer görmedi. halada yapamadığım bir sürü şey var evde. Doruk artık durdurulamıyor. Emekliyor ve oyuncakları dışında herşeyle oynamak istiyor. Gündüz uykularını uyumamak için direniyor beni delirtiyor kendide agresifleşiyor. İşe geldiğim için biraz rahatladım valla.... ama şimdiden özledim yinede oglumu...

günaydın canım yeni inciniz hayırlı olsun,bende anlamıyorum bir sürü oyuncak var evde ama zeynepte öyle yüzüne bakmıyor hiçbir oyuncağının ,nerde kumanda, cep telefonu yada kemirebileceği bir kablo var zeynebin gözü orda, artık tekbaşına bırakmamak lazım herşeyi merak ediyorlar çünkü keşfetmek istiyorlar .....

günaydınlarr
hamile haberi varmış maşşalahh ay bende özendim şimdi yeni doğan hamilelik hepsi ayrı heyecan başka bi haz imkanımız olsa bende ikinci yi hemen alırdım ALlah hazyırlı zamanda nasip etsin

hadi bakalım hakkınızda hayırlısı allah gönlüne göre versin esmacım.....

günaydın kızlar.

ahh özlem ben de aynı durumdayım..biraz da rahatsızdım, dinleneyim dedim, burakla da vakit geçireyim falan derken bu hafta eve hiçç dokunamadım..p.k götürüyor valla...biri gelse de ütümü yapsa süpper olacak, bıktım bu ütüden...

geçmiş olsun hülyacım,haftasonu çocuklarda evde olduğundan bende bir iş yapamadım bugün yapacaktım ama annem ve gelinlerimiz gelecekmiş sabahtan anca evi toparladım birazdan mutfağa girecem,tatlı ve patates salatası yapacam buzlukta hazır mantım var,dünde kek yapmıştım allahtan birde çay demlerim tamamdır ....

Back
X