• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız kuzularınızda iyidir inşallah gencer kuzey çok hasta öksürük hapşuruk ne ararsanız var budurumum sonucu yine malum yapışık ikiz olduk hiç ayrılmıyo benden sürekli emmek istiyor :(((

bursalılaaaaaaaaaaaaaarrrrrr biz neden bir araya gelmiyoruz yahu?biz de görüşelim..daha evvel de söyledim..ilgilenen olmadı :(( valla son kez teklifim..!!

evet bu kaçtır Burçin yazıyor ses eden yok ahh Bursa ahh bizde mesafeler çok uzak ama ne yapıp edip buluşuyoruz bursalı annelerimizde çok hadi ama kış geliyor havalar soğuyunca hiç çıkamazsınız.

slm kızlar nasılsınız kuzularınızda iyidir inşallah gencer kuzey çok hasta öksürük hapşuruk ne ararsanız var budurumum sonucu yine malum yapışık ikiz olduk hiç ayrılmıyo benden sürekli emmek istiyor :(((

bizdede aynısı mevcuk burun akıntısı öksürük.götürmiyeyim dedim ama ciğerde olmasındanda korkuyorum çarşamba günü bende bir kontrole götürücem.hem 5 gün önce olacak ama aylık kontrolümüzde aradan çıkar.

Az önce annemle konuştum Dudu'm düşmüş :( hemde yürüteçten çıkmış yere kapaklanmış.annem bi arkamı döndüm odadan bile çıkmadım diyo. tv altındaki d-smart kutusuna takmış durumda bu ara , sen nerden gördün ya içinde kartı var kredi kartı gibi gidip yerini açıp kartı çıkartıyor .annem de sabah geriye itmiş herhalde ona uzanmaya çalıştı tv sehpasına çarpmış kaş altından kulak altına kadar çizmiş hafif kabardı dedi annem gideyim dedim ama ufak birşey kızım gerek yok ben gözlemlerim dedi.yürüteçten biz nasıl oyalıyacağım evde onuda şaşırdık oyuncakların yüzüne bakmıyor yenisini alayım desem sonu yokki 10 dk oynuyor sonra umrunda değil.offfffff evde ne kadar kablo sarja takılı telefon varsa gördüğü an ağlıyor şaşırdım valla.

ahh işte aynı tarif ettiğin biçimde ve günde 3-4 defa kusuyor çınar malesef..ne kadar zor değil mi?ne kadar ürkütücü..inşallah tekrarı olmaz zira bizimki reflüden ötürü olduğundan müzminleşti malesef..

ay kıyamam ya inşallah kendiliğinden geçer reflü
berkin hemen hemen 7 ay sadece emdi ve çok kusuyordu katı gıdalara başladığımızdan beridir 1 aydır falan çok çok azaldı. Böylesini ilk defa gördüm hortum gibi korktum valla..

srpp bacım valla bugün test alayım olmadı en garantisii

:24:

serap belki bogazina takilmiştir. doruktada oluyor o. seninki gibi yemiyor henüz ama takildimi bisey kat kat fazlasıyla kusup çıkarıyor. çıkarıyor iyi bisey ya takılıp kalsa allah korusun. bikere kaldı bogazında ben parmagımla çektim çıkardım. haberin olsun seninde. sogukkanlı ol mutlaka.

canım o anda ona hemen müdahale ettim zaten o açıdan soğukkanlıyımdır.. hafif geriye yatıktı hemen kaldırdım öne doğru eğdim nefes alamıyor gibiydi kontrol ettim midesine baskı yapçaktım ama o kusmaya devam edince bekledim.. üstü çok feci batınca hemen soydum anneme verdim onu giydirsin diye elim ayağım boşaldı oturdum 2 dakka.. panik olmam hemen onu da korkutmamak için sakin davranırım..
Allah korusun yavrularımızı.. Rabbim evlat acısıyla sınamasın kimseyi..

geçenlerde bende yazmıştım su bardağı ağzı kadar fışkırtarak kustu diye hatırlarmısın ondan sonra olmadı tekrar arada oluyor yediğinin 2 katı kustu bende neye uğradığımı şaşırmıştım felaket bir korku.üşüttüğünü sanmıyorum.eğer üşüttümü acaba diyorsan meyvesini falan dolapta değil balkonda sakla yoğurtu yedirmeden 4-5 saat önce dolaptan çıkar mesela.

evet canım hatırlıyorum.. aman olmasın bi daha kıyamam..
kız dışarısı sıcak bozulur dışarıda..
dediğin gibi yoğurt falan soğuk gelmiş olabilir mi acaba:26:

geçmiş olsun gencere.. olsun varsın emsin iyi olsun da..

burcu geçmiş olsun canım yapamıycakları ve ulaşamıycakları bişey yok herşeyi bekliyorum valla
EVET BURSALILAR BİZDE BULUŞALIM SEÇİL MANİSADA GELSİN AYARLAYALIM BİR GÜN

selam kızlar hasta olan bebişlere geçmiş olsun bizde pek fenayız bu ara 7.dişimiz geliyo sanırım şu diş olayı bi bitsece rahatlasa kuzum 3 aydır durmadan diş çıkarıyo

burcucm geçmiş olsun çok duru kuşuma bizdede var kartı çekme olayı uyanır uyanmaz ilk işi dijikutusunun oraya gidip kartla oynamak oluyo bide ben artık korkuyorum yürüteçten ya koştur koştur saldırıyo bi hışımla heryere düşücek die ödüm kopuyo yürütece koysan bi türlü koymasan bi türlü artık hem çok meraklılar hemde iice ayaklanıyolar işimiz zor gerçekten

burcu geçmiş olsun canım yapamıycakları ve ulaşamıycakları bişey yok herşeyi bekliyorum valla
EVET BURSALILAR BİZDE BULUŞALIM SEÇİL MANİSADA GELSİN AYARLAYALIM BİR GÜN

sağol canım
selam kızlar hasta olan bebişlere geçmiş olsun bizde pek fenayız bu ara 7.dişimiz geliyo sanırım şu diş olayı bi bitsece rahatlasa kuzum 3 aydır durmadan diş çıkarıyo

burcucm geçmiş olsun çok duru kuşuma bizdede var kartı çekme olayı uyanır uyanmaz ilk işi dijikutusunun oraya gidip kartla oynamak oluyo bide ben artık korkuyorum yürüteçten ya koştur koştur saldırıyo bi hışımla heryere düşücek die ödüm kopuyo yürütece koysan bi türlü koymasan bi türlü artık hem çok meraklılar hemde iice ayaklanıyolar işimiz zor gerçekten

bu diş olayı 2-3 yaşına kadar sürecekmiş ama Alara 1 yaşında bitirecek bu gidişle.çok hızlı çıkartıyor maşallah.çıkartsında üst üste oluncada ağrısı sızısı çok oluyor ve düzen alt üst.

hee bende onu diyorum koymasam ne olacak duru kucakta sevmiyor sadece babasının kucağında fazla duruyor yürüteçe koymıyayımda ne yapıcam valla bende anlamadım.

bu ara baba -kız pek bi yakınlar bizimkiler. bende ağlıyor babasına gidince bi sarılıyor anlatamam görseniz kumam sanki bana bakıp bakıp dahada sarılıyor nispet yapıyor aklı sıra .kafasını boynuna yaslıyor , beraber uyuyorlar adamın hırkasını tutuyor babası hafif kalkar gibi yapıncada gözünü açıp iyice sarılıyor ayy çok beter bir kız olacak.

sağol canım

bu diş olayı 2-3 yaşına kadar sürecekmiş ama Alara 1 yaşında bitirecek bu gidişle.çok hızlı çıkartıyor maşallah.çıkartsında üst üste oluncada ağrısı sızısı çok oluyor ve düzen alt üst.

hee bende onu diyorum koymasam ne olacak duru kucakta sevmiyor sadece babasının kucağında fazla duruyor yürüteçe koymıyayımda ne yapıcam valla bende anlamadım.

bu ara baba -kız pek bi yakınlar bizimkiler. bende ağlıyor babasına gidince bi sarılıyor anlatamam görseniz kumam sanki bana bakıp bakıp dahada sarılıyor nispet yapıyor aklı sıra .kafasını boynuna yaslıyor , beraber uyuyorlar adamın hırkasını tutuyor babası hafif kalkar gibi yapıncada gözünü açıp iyice sarılıyor ayy çok beter bir kız olacak.

bu gidişle öyle olucak cnm ya bütün dişlerini çıkartıp oturucak heralde yaşına kadar.çok acıçekti kuzum ya dediğin gibi üstüste geldi hep neyse geçicek elbet bi gün
bizde çok fazla düşkünüz babaya ona gittimi bana gelmiyo zilli kızım az gördüğünden özlüyomu ne

ben geçmesini istemediğim yere sandalye koyuyorum yolunu daraltiyorum yoksa herşey inecek valla çekmece kariştırıyo
bi de benim oğlan perde yemeyi seviyo o yüzden perdelere ulaşamayacağı şekilde yolunu kesiyorum ya da odanın kapısını kapatıyorum koridor kendi odası mutfak arasında gidip geliyo.. yoksa başında beklemek lazım
bilgisayarları kaçırmaktan yoruldum.. babasının mause çalışmıyor yiye yiye koparmış kablosunu artık en sevdiği oyuncağı oldu:27:

ben geçmesini istemediğim yere sandalye koyuyorum yolunu daraltiyorum yoksa herşey inecek valla çekmece kariştırıyo
bi de benim oğlan perde yemeyi seviyo o yüzden perdelere ulaşamayacağı şekilde yolunu kesiyorum ya da odanın kapısını kapatıyorum koridor kendi odası mutfak arasında gidip geliyo.. yoksa başında beklemek lazım
bilgisayarları kaçırmaktan yoruldum.. babasının mause çalışmıyor yiye yiye koparmış kablosunu artık en sevdiği oyuncağı oldu:27:

Sandalyeyide atıyor.benim evde koridor var ama annemlerde direk antrede oturuluyor oturma odası orası ee malum tv, masa hep orda.aslında biz evdeyken tv önüne koltuğu çekiyoruz ama annem ameliyatlı ya tek çekemiyor.akşam gelinde şu odadan eşya eliyelim dedi kitaplığı falan üst kata taşıyacağız bu gidişle.herşey duru hanım a göre ayarlanacak.

Merhaba kızlar :16:nasılsınız görüşmeyeli tatiliniz nasıl geçti???

hoşgeldim iyiyiz canım sen nasılsın.
Toprak ve kızımız nasıl? halen isme karar vermediniz mi ?

buluşun tabi kızlar. ilaç gibi valla, insan da stres falan kalmıyo, pek bi iyi geliyo..

burcucum geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun hepsini. artık işimiz çokkk zorr...

ama sana nasıl haber vericez çok sık girmiyosun ya msn falan ekle istersen yada facebook kullanıyomusun
canım faceye ekleyelim ozaman.meltem demir diye ekler misin sen.yada ben ekliyim seni.

daha ince yaptık çok güzel oluyo sen ne tarftasın bursada

ben nilüfer üçevlerde oturuyorum canım.bebeklerle yaptınız mı buluşma.benim oğluş çok hareketli korkuyorum onuhnla bi yere gitmeye ama tanışmayı çok isterim...

buluşun tabi kızlar. ilaç gibi valla, insan da stres falan kalmıyo, pek bi iyi geliyo..

burcucum geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun hepsini. artık işimiz çokkk zorr...

sağol canım çok zor çokkk.baksana yürüteçten atlıyor atraksiyon arıyor hanım.

Back
X