• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sende az değilsin haa itina ile tüm fırsatlar değerlendirilir yani.

yaa Yaren hülyaa nirde özledim valla denk gelemiyoruz.
Ayşegülde yok zaten ayy onun işide zor ya 2 çoçuk ev birde yeni ev değilse toparlasanda dağınıtlık hep oluyor düzenin oturmasıda zor oluyor inşallah Adanadakiler insafa gelirde yardıma giderler.

burcu kız doğru dion ayşegül naptı bilmem ben bir çocukla yerleşik evi adam gibi temizleyip toplayamıyorum o ev taşıcak yerleştircek ALlah kolaylıklar versin

kızlar okuyorum bişi yazamıyorum patronum burda
tıkır tıkır ne yazıyosun kimle konuşuyosun dio cvp veremiyorum :)
bursa buluşması bayramdan sonraya kalıcak baya sonraya galiba herkes olsun istanbuldaki arkadaşlarımız gibi kızlar
hulyacım artık yoğurt da tekrar başlıcam pekmezli veriyodum çok seviyodu ama artık halası yemiyo dio meyve suyu sıkıyorum döküyorum geri içmiyo dio
yoğurdu biberonla verince içiyo içine bisküvi ve pekmezden başka ne katayımya biberondan akıcak gibi

Emir <kağan kaşıkla yemiyo mu ki...

Sende az değilsin haa itina ile tüm fırsatlar değerlendirilir yani.

yaa Yaren hülyaa nirde özledim valla denk gelemiyoruz.
Ayşegülde yok zaten ayy onun işide zor ya 2 çoçuk ev birde yeni ev değilse toparlasanda dağınıtlık hep oluyor düzenin oturmasıda zor oluyor inşallah Adanadakiler insafa gelirde yardıma giderler.

hee anamakit geçirmeden değerlendireyim dedim fısatı:)

valla ben de karşılaşmadım adaşımla.
ayşegülün allah yardımcısı olsun. evet inş yardıma giden olmuştur.

bursa buluşması bayramdan sonraya kalıcak baya sonraya galiba herkes olsun istanbuldaki arkadaşlarımız gibi kızlar
hulyacım artık yoğurt da tekrar başlıcam pekmezli veriyodum çok seviyodu ama artık halası yemiyo dio meyve suyu sıkıyorum döküyorum geri içmiyo dio
yoğurdu biberonla verince içiyo içine bisküvi ve pekmezden başka ne katayımya biberondan akıcak gibi

nasıl yiyorsa öyle yesin paşa.

ben geldimmmm...nasılsınız bakalım...

hoşgaldin cnm. nasılsın

selam kızlar doktora gittik zeynebin ateşi falan yok ciğerlerinde de bir problem yokmuş tamamen masum bir hastalıkmış üst dişinden kaynaklı diş çıkardığı için böyleymiş, otri bebenin burun aspiratörünü almamı söyledi ve bir şurup verdi kilosu 9,960 gr olmuş boyuda 73 cm,bu sefer doktoru yabancıladı sanırım, ağladı biraz, gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz artık herşeyi yiyebilir eğer süt alerjisi yoksa sütte verebilirsin dedi pınarın bebe sütünden veriyordum zaten, sadece çorbalarına falan kemik suyu kullanma dedi.... hastaneden sonra sağlık ocağınada uğradım ama çok kalabalıktı, doktorların odalarının kapılarına listeler asmışlar sokak ve cadde isimleri oturduğumuz sokak hangi listedeyse o doktora gidecekmişiz, kayıt falan yaptırmak gerkmiyormuş zaten doktorun bilgisayarından çıkar dedi görevli fazla kalamadım daha sakin bir günde gidip aile hekimimiz kimmiş bir öğrenirim artık bizden haberler bukadar......

slm cicişler naber....
ben bugün kuzenime gittm..
gelin görmeye yeni geldm anacım...

Maşallah Zeynebe.Ne kadar serpilmiş,büyümüş. İnşallah sıkıntılarını da tez zamanda atlatır.

sağol canım inş.

Maşallah zeynoma aman masum olsun rahatsızlığı ama oda olmasın

kızlar nasılsınız*?

sağol fatoşcum, iyiyiz sen nasılsın aras nasıl bugün yedirebildinmi bişeyler yemek istemiyordu sanırım .....

Burcu ve Hülya ben genelde gece yatmadan yıkarım ipeği,azcık rahat uyusun diye. ev sıcak oluyor yıkayıp yatırıyorum bugün erken bile yıkadım hatta :44:

Havva hoşgeldin canım,ne zamandır görünmüyorsun kaçak üye seni :33:

Selma,maşallah zeynoma. bende pınarın 6-12 ilk adım sütünü veriyorum. 10 kg olmuş neredeyse tombikim,yesin yarasın kuzuya. bi an öncede iyileşir umarım...

ohoooooooooo çok kaynatmışsınız anacımmmm

nabersiniz hanımlar.. az sonra ömürle yemek savaşına gireceğiz... dua edin kazasız belasız atlatayım.. hoş hiç o şekilde atlatmadık ya neyse..

benim için farketmez kimde olursa giderim.burçin canım perşembe demişsin ama ben çalışıyorum malum nasıl olucak

günaydın bacım nasılsın

günaydın canım

günaydın esmacım

hoşgeldin didemcim özlettin kızların daha iyiolmasına sevindim

valla sana katılıyorum canım onlar daha iyi düzen kuruyorlar ama insanın aklı kalıyo yinede derinde çok düzenine alıştı evde annemdeki gibi olmuyo düzeni çıkıp geziyolar dolaşıyolar ama kontrol etmekte fayda var söylemekten bişey çıkmaz bebişlere yazık bencede

canım ben burda yalnızım oğlumu kimseye bırakamam.bebişlerle evde olmasıda daha iyi olur.isterseniz bende alabilrim evime.

olur cnm ama biz çalışıyoz srapla haft sonu c.tesi olur bayramdan sonraya kalır bide

sen nerde oturuyorsun
bide seni eklicektim ama bisürü meltem şahin çıkıyo cnm

canım cumarteside olur ama ben bayram sonu memleketime gidiyorum.15gün falan kalcam.bu cumartesi olabilir.müsait olursanız.ama cumartesi olursa eşim evde oluyo.onu postalayabilirsem beklerim bana:)

bu cumartesi günüm var benim kızlar bayram sonrası olsun hepimiz için daha iyi
meltemcim bir kaç güne düzelir bebeğin o zaman

inşallah canım.ben bayramdan sonra yokum 15gün falan.siz buluşrsunuz artık.sonra ben gelince bide bana gelirsiniz :)

TÜM BU YAZILANLARA BAKINCA HEM ÇALIŞANLAR VAR HEM BAYRAM ÖNÜ KARGAŞA MELTEM DE BAYRAM SONU BİRAZ YOKMUŞ..BEN DE HEP BERABER OLALIM İSTİYORUM..İZNİNİZLE BAYRAM SONU HERKESİN UYGUN OLDUĞU İLK CUMARTESİ DİYELİM, MESELA MELTEM GELDİĞİNDE..NE DERSİNİZ?

burçin sen nasılsın canım ikizler nasıllar.....

iyiyim canım..kuduruyolar çok fena..ayşenur viyak ciyak..sanırım dişi çıkıyo..on saniye rahat yok..bi de bugün bi arkadaşa gittim..ceza veriyo sanki bana..surat beş karış..çok fena çokk..!!!!

Back
X