kıyamam ben sizeee
zor tabi ama onlar için tüm bu fedakarlıklar yerimseniben
evet öyle. sen en iyisini yaptın. bunları düşününce alıp başımı gidesim geliyor buradan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamam ben sizeee
zor tabi ama onlar için tüm bu fedakarlıklar yerimseniben
evet öyle. sen en iyisini yaptın. bunları düşününce alıp başımı gidesim geliyor buradan.
Ah canim benim Allah yardimcin olsun kolay degil valla kuzucuklardan uzak olmakgünaydın güzel annişler... ben irazdan işe gitççem... kızımı besliyom.nnasıl bırakçam yaaaa
valla ben her aksam yikiyorum canim rahatliyokızlar ne kadar sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz bebişlere? havalar soğuk ya,ben üşür diye korkuyorum. ama galiba günlük yaptıran var aramızda..
günaydın şekerler nasılsınız bebişler nasıl
geçmişi çok okuyamıyorum ukuyorsam yazmaya fırsat kalmıyor
havvacım ve hülyacım ALLAH kolaylık versin size ilk günler ayrılık zor olur ama zamanla alışırsınız inşallah
hülya canım ben hergün yıkıyordum doktor gün aşırı yıka dedi öyle yapıyorum bende ama kustuysa ve altını çok kirlettiyse yine yıkıyorum
kızlar birde bebekler banyodan sonra hemen uyur ve uzun uyur diye biliyorum ama hira uyumuyor banyodan sonra dün akşam 9 da yıkadık eşimle saat gece 1 e kadar zor uyuttum hep böyle banyodan sonra uyumuyor sizdede varmı böyle bişey?
kızlar ne kadar sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz bebişlere? havalar soğuk ya,ben üşür diye korkuyorum. ama galiba günlük yaptıran var aramızda..
Daha önce sezeryan olan yani ikinci sezeryanı olan arkadaşlar vardır;
Şu an hamdolsun ağrı falan yok ama insan kendini sakınıyor, çok zorlamıyoruz... Ne zaman tam anlamıyla bir şey kalmıyor, sanki hiç ameliyat olmamışsın gibi oluyor mu? Ne kadar süre geçiyor?
Bi de bir çizgi gibi de olsa iz kalıyor değil mi?
günaydın güzel annişler... ben irazdan işe gitççem... kızımı besliyom.nnasıl bırakçam yaaaa
Havvacım Allah yardımcın olsun canım. için yana yana bırakıyorsun yapacak bişey yok mafoldumben ben hala alışamadım. bağrına taş basmak deyimini yaşıyor gibiyim sanki.ooff bak ikimiz adına da dertlendim yine![]()
:teselli:
gülşahsaçın çok güzel olmuş canım.çok begendim.bende boyatacagım ama ne saman.offf(((
ben haftada 2 yıkamak istiyorum ama hiç yapamadım daha.banyo yaptırmak bir merasim çünkü. evin ısısını 27-28'e çıkartıyoruz. ya annem ya ablam olması lazım. eşimle yıkayınca zor oluyo. onlarda her istediğimde olmuyorlar. haftada bir anca yıkyıorum bilmiyorumkismile gülşah gibi günlük silip yağlıyorum pişebilecek yerleri.
bir de burak çook ağlıyo banyo yaparken.suya nasıl alıştırcam bilmiyorum ya. kafasına su dökerken basıyor çığlığı, giyinene kadar susmuyo.
biz 2 kere vücudunu arkalı çünkü sabunluyorz, 2 kere de kafasını şampuanlıyoruz. çok efor sarfediyorum valla burak'ı yıkarken.
hergün suya sokup çıkarsam alışır mı acaba? tabi havalar ısınınca..
ay canım kıyamam benimde çok az kaldı kara kara düşünüyorum nasıl bırakıp gitcem diye ama mecburuz herşey onların geleceği için yoksa neden bırakalım ki :sinifsinif::sinifsinif:günaydın güzel annişler... ben irazdan işe gitççem... kızımı besliyom.nnasıl bırakçam yaaaa
slm kızlar nasılsınz bakalım
işe giden annelerimize allah kolaylık versin
bnde haftada ikiden fazla yıkamıyorum
ev sobalı üşür die korkuom bide çok bağirıyo mosmor oluyo valla
havalr iiyce ısınsın da hem biraz büyür hemde üşümez die düşünüom
ben haftada 2 yıkamak istiyorum ama hiç yapamadım daha.banyo yaptırmak bir merasim çünkü. evin ısısını 27-28'e çıkartıyoruz. ya annem ya ablam olması lazım. eşimle yıkayınca zor oluyo. onlarda her istediğimde olmuyorlar. haftada bir anca yıkyıorum bilmiyorumkismile gülşah gibi günlük silip yağlıyorum pişebilecek yerleri.
bir de burak çook ağlıyo banyo yaparken.suya nasıl alıştırcam bilmiyorum ya. kafasına su dökerken basıyor çığlığı, giyinene kadar susmuyo.
biz 2 kere vücudunu arkalı çünkü sabunluyorz, 2 kere de kafasını şampuanlıyoruz. çok efor sarfediyorum valla burak'ı yıkarken.
hergün suya sokup çıkarsam alışır mı acaba? tabi havalar ısınınca..
bizim kiz renkli oyuncak gördümü bi heyecanlaniyo eller ayaklar basliyo oynamaya el atiyo ama daha tam kontrol edemiyo hareketlerinibitanesi valla benimkide öyle uykusu olsa bile faltaşı gibi açılıyor gözleri uykusu kaçıyor heralde anasına çekmiş bu konuda bende ölsem uykusuzluktan duş alınca uyuyamıyorum
reyhan negüzel canım aman maşallah biz daha düzenimizi tam kuramadık
kızlar zeynebin gönderdiği linkte 2. 3. aylarda bebekle nesneyi uzanıyorlarmış bizde böyle bişey yok mesela oyuncaklarına elini uzatıyormu sizinkiler bizimki göz takibi yapıyor izliyor ama daha hiç uzanmadı
yorumsuz:
Anne ve baba işten eve gelir, çocuklarının odasına gider, gününün nasıl geçtiğini sorarlar. Çocuk gün boyu yaptığı resimleri anne ve babasının görmesi için odasına dizmiştir fakat bunu anlamayan ebeveynler hadi çabuk odanı topla ve yat derler. Halbuki tüm gün onları bekleyen çocuk biraz daha vakit geçirmek istemektedir.
Çocuğun odasından çıkan anne baba kendi aralarında konuşurlar; her istediğini alıyoruz, her istediğini yiyor, kendine özel oda verdik hala dağınık ve huysuz bir çocuk daha ne yapalım derler!
Ertesi gün çocuk bir resim yapar ve anne babası gelince gösterir. Babası bakar ve aa ne güzel, bu çocuk sensin, şu adam benim, değil mi? der. Çocuk hayır baba o adam benim, şu çocuk da sensin!
Baba olur mu yavrum, çocuk sensin adam benim, küçük kız da arkadaşın. der. Çocuk hayır deyince baba ısrar etmez ve çocuk resmini anlatır; bu adam ben, çocuk sen, küçük kız da annem. Ben büyüyüp adam olmuşum, siz de yaşlanıp küçülmüşsünüz. Ben işten gelmişim, size nasıl olduğunuzu soruyorum. Siz de tüm gün gelmemi beklemişsiniz ve benimle vakit geçirmek istiyosunuz. Bense yorgun olduğumdan kısa bi konuşmadan sonra odama çekiliyorum ve kendi kendime konuşuyorum; her istediklerini alıyorum, rahat rahat tüm gün oturuyorlar hala da huysuzlar!
ah canım ya... daha buyuk olsa daha zor olurdu sızın ıcın... arkandan aglardı boyle belkıde daha ıyı. hem tum bunlar hep onun ıcın dımı ama...günaydın güzel annişler... ben irazdan işe gitççem... kızımı besliyom.nnasıl bırakçam yaaaa
hımmm bugun bende yapcam canım sagolasın...zeynepcim çörek otunun suyunu söylemedi doktor :) ama ben orta boy cezvenin yarısına kadar koyuyorum. aslında doktor gaza iyi geliyor dedi ama burak bazen gazı olmadığı halde huysuzlanıyo, veriyoruz sakinleşiyo..
gülşah saçlar süper olmuş kuzum,yakıcan ortalığı. havalar ısınsın, sana oturmaya gelcem kız :) ece nazımı göreyim bi..
bızımkı genel olarak 11 gıbı uyuyo gunduz 9 a kadar gece 2 kez kalkıyo. kalkıncada ortalama yarım saat 1 saate gerı uyuyo. arada sapıttıgı oluyo tabı. gunduzde aralıklı olarak 4-5 saat falan uyuyodur en fazla...günaydın kızlar.ya benim oluşum geceleri hala çok sık uyanıyo.npıcam bilmiyorum.migrenim var uyuyamayınca başım tutuyo.sabah zaten 5:30 6 gibi kalkıyo.sizin bebişler düzene girmiş sanırım baya.gece kesintisiz uyuyanlarınız bile olmuş maşallah onlara allah bozmasın hiç.acaba gündüzleri nekadar uyuyo sizin bebişler.benimkisi mutlaka 2 satte bir uymak istiyo hatta daha kısa süre.yarım saat enfazla 45 dakka uyuyo.bazende 10dakka.acaba gündüzleri uyuduğu içinmi öyle geceleri.yoksa alışkanlıkmı.birde gaz sorunumuz yoktu fazla.3gündür ıkınarak uyanıyo.napıcamı şaşırdım artık.son bişey:) çok mızmız bebeğim.sürekli ağlıyo.kucakçı zaten.ama kucakta bile mızmız.tek başına hiç oyalanamıyo.sizinkler nasıl.bu arada hatırlatayım 27 ocak doğumlu oğluşum.çook soru sordum kızlar yardımcı olur musunuz
gun asırı yıkıyorum ben canım.kızlar ne kadar sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz bebişlere? havalar soğuk ya,ben üşür diye korkuyorum. ama galiba günlük yaptıran var aramızda..
yok ya bızımkı banyodan sonra cin kesılıyo en az 2-3 saat gozunu kırpmıyo walla.günaydın şekerler nasılsınız bebişler nasıl
geçmişi çok okuyamıyorum ukuyorsam yazmaya fırsat kalmıyor
havvacım ve hülyacım ALLAH kolaylık versin size ilk günler ayrılık zor olur ama zamanla alışırsınız inşallah
hülya canım ben hergün yıkıyordum doktor gün aşırı yıka dedi öyle yapıyorum bende ama kustuysa ve altını çok kirlettiyse yine yıkıyorum
kızlar birde bebekler banyodan sonra hemen uyur ve uzun uyur diye biliyorum ama hira uyumuyor banyodan sonra dün akşam 9 da yıkadık eşimle saat gece 1 e kadar zor uyuttum hep böyle banyodan sonra uyumuyor sizdede varmı böyle bişey?
dun gece bende nobetteydım ıpek cok huysuzdu. normalde 11 de uyuyan cocuk 1 de yattı. 4 te gerı kalktı 6 gıbı yattı. 7 dede komple uyandı. sanırım gazı wardı cok butun gece ıkındı durdu yawrum. sabah 9 da gerı yatırdım 11 e kadar ıkına ıkına uyudu...bizde dün gece nöbetteydik benim oğlan hiç uyumadı desem yeridir saat 4 e kadar dayanabildim 4 te babayı uyandırdım iki saat o baktı sonra yine devir teslim sabah 11 de anca şişti hiç dalgın uyumuyo acaba karnımı aç diyorum ama aç olsa ağlar dimi bu ağlamıyo bakınıyo sadece bide mıkırdanıyo o kadar ne zaman düzene gircek bu bebişler yaa offf uykum varrrrr
daha uzanmıyo ama tepkı verıyo gordugu nesneye canımbitanesi valla benimkide öyle uykusu olsa bile faltaşı gibi açılıyor gözleri uykusu kaçıyor heralde anasına çekmiş bu konuda bende ölsem uykusuzluktan duş alınca uyuyamıyorum
reyhan negüzel canım aman maşallah biz daha düzenimizi tam kuramadık
kızlar zeynebin gönderdiği linkte 2. 3. aylarda bebekle nesneyi uzanıyorlarmış bizde böyle bişey yok mesela oyuncaklarına elini uzatıyormu sizinkiler bizimki göz takibi yapıyor izliyor ama daha hiç uzanmadı
bızımkıde oyle heyecanlanıyo hemen bıseyler gorunce sempatiksalakcinnibizim kiz renkli oyuncak gördümü bi heyecanlaniyo eller ayaklar basliyo oynamaya el atiyo ama daha tam kontrol edemiyo hareketlerini