• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hülyacım sağol canım zeynep daha iyi gibi şimdide ishal oldu sabahtan beri 4.bezi aslında tamda ishal gibide değil ama üst dşler çok zorluyor kuşumu...

reyhancım işe başlamışsın canım hayırlı olsun....
esmacım geçmiş olsun hastamı emir niye kusmuş....
didem canım sonuçları alacaktın nasıl çıktı sonuçlar...
fatoşcum aras nasıl son durum ne ameliyat olacakmı....
hülyacım mirayla nasıl gidiyor alıştımı emmeden uyumaya....

aldık canım saol spesifik ıge(-)çıktı ama normal ıge yüksek olduğundan çocuk allerji uzmanına yönlendirdi çarşanma günü ona gidicez

hülyacım sağol canım zeynep daha iyi gibi şimdide ishal oldu sabahtan beri 4.bezi aslında tamda ishal gibide değil ama üst dşler çok zorluyor kuşumu...

ahhh o dişler yokmu..çıksalardı kurtulsak dicem ama..
o bitiyor diğeri başlıyo..
bizim utkunun da ön dişi düşecekti kaç gndür..
iyice öne doğru gelmşti..
elimizi vurdurmuyodu tabi..
dün elime peçeteyi aldım tuttum çektim..
kurtulduk valla..
alttaki dişi çıkmıştı zaten zorluyodu artık düşsün diye..
düşmüyodu..
yerine hemen çıkmış ucu görünüyo bile...

kızlar şu alacağım sling hakkında yazılmış bir yazı buldum. bir anneden. sizlede paylaşayım.
Bu slingleri buldun mu kapacaksın! demedi deme!

Canım Hülya geçen hafta bizi şahane ağırladı evinde! Cücelerle oynuyoruz, baktım Hülya tepelerde "kötü örnek oluyorsun bacım" derken hop bişey çıkardı, amanin sling!!

Açık konuşayım ben doğurmadan önce bu slinglere takıktım, ama Türkiye'de yok, var da benim istediğimden değil. Yurtdışındakiler el yakıyor. Derken bizim Arca doğdu, ben illa ki istiyorum. Ama takip edenler bilir Arca doğduğunda standart bir bebekti, çok kısa bir sürede kilosunu ikiye üçe katladı, süt obezi ! Ben de minyon bi tipim, İlker dedi ki "boşver sen taşıyamazsın slingle mlingle vazgeç bu sevdadan! At pusete götür " Allah biliyor ya içimde kaldı.

Puset iyi güzel de heryere taşıyamazsın, bir bakkala gideceksin hadii puset ! Ama sling olsa at sırtına taşı! Dedim ya içimde kaldı.

Neyse bizim bebeler büyüdü, hain Hülya bu güzel slingleri ortaya çıkardı! hala aramızdan bazıları bu slingler için ikinciyi doğurmayı planlıyor o kadar tutuldu yani:)

Hülyadayken "ay bu velet 13 kilo ay durur mu bunun içinde" diye diye Hülya geçirdi üzerime slingi. Bi kere bağlaması kolay! Sonra Arca ba-yıl-dı. Çünkü dıgıdık dıgıdık yaparak yerleştiriyorsun, "biya biya" (bir daha demek) diye kudurdu. At sırtına gezdir. Bu arada at sensin:P

Bu sling yükü dağıtıyor, sırtı ağrıtmıyor, özellikle kilosu fazla bebekler için ideal. Ama yenidoğanları da taşıyabiliyormuşsun, önemli olan usulüne uygun bağlamak.

Bak mesela benim Zeynepe wrap cinsinden aldık Hülyadan, heves ettim denedim evde, (bu arada onu bağlaması da çok pratik!) Arca kıpırdaklık yaptı, durmadı, halbuki Tuna çok rahat durmuş! Poyraz'a (3 aylık) iyi geldi wrapsling, sarıyor bebeyi, bebek de annenin karnındaymış gibi hissediyor. Bu arada fotosu yok ama Poyraz mis gibi wrapslingte acayip mutlu, ve anne manyağı olduğu ve uyanık olduğu her an anneyle temas halinde olmak istediği için Zeynep de çok rahat ! handsfree şekilde işini yapabiliyor, Poyraz slingin içinde kah uyuyor, kah emiyor, kah mıkırdıyor... Üstelik kumaş organik. Şahane!!

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın..

dün başıma neler geldi allahım anlatsam inanmazsınız..

telefonumu takside düşürdüm takside düştüğünden eminim ama allahtan duraktan bindim de eşim gitti aldı telefonu...

ömüre çorba yaparken (nasıl oldu hala anlamıyorum) parmağım blendırda kesildi.. hiç bir zaman fişten çıkartmadan ellemeyen ömürün silikon uçlu kaşıkları deforme olmasın diye blandırı sıyırmayan ben bunu nasıl yaptım bilmiyorum.. akacak kan damarda durmaz dedikleri bu olsa gerek.. aman siz siz olun dikkat edin işaret parmağımı kullanamıyorum ve çok zorlanıyorum ömürün değiştir altı aç vs.. bi de işin kötüsü telefonumu düşürdüm dedim ya eşimi arayamıyorum ki gel ben doktora götür diye.. msn den söyledim hesap edin.. herneyse dikişsiz atlattım çok şükür hala aklım almıyor bunu ben nasıl yaptım diye..

ve en güzeliiiiiiiiiiiiiiiiii
ömürün dişi çıktı.... sonunda..

Özlem(Zeynep) nurturia da ki adım ne demiştin canım ya unuttum ben

bende kayıt oldum nick aynı benide ekleyiiin.

ve grup açtım oraya gelin.2010 şubat anneleri kk çalışmazken ordan gireriz.

srpp cim nurturia da adım KITEM. seni ekledim ben onay bekliyor.
yaaa nerden ekleniyor ben bulamadım.

Didemciğim geçer sıkma canını 1-2 ay dikkat et sonrası geçer inşallah.

Reyhan hadi hayırlı olsun canım.evet çalışma saatlerin azmış kolay alışırsınız umarım.
ben evden çıkarken annem duruyu başka odaya götürüyordu artık vazgeçtik kapıda uğurluyorlar alışması lazım olanın bu olduğunu bilmeli ne kadar sakalanarak çıkıcam ki evden haftada 6 gün aynı saklanbaç oynanmaz bilmeli anne baba işe gidecek o anneanne ile kalacak.

didem bu tahlilleri falan sigorta ödemiyor dimi. özel saglık sigortası ödüyormu. sen nasıl gidiyorsun özel hastaneye. ceptenmi ödüyorsun?

hülya kolay gelsin çarşı pazar yorar bugün seni...ama tatlı yorgunluk tabi..
ne giycen karar verdinmi..abiye tarzı bişeymi yoksa takım elbise falanmı..
serap iyi işte kız 750gr birden verirsen daha fazlasını alırsın..
esma belki midesini üşütmştür kağancık ıhlamur versin görümcen ılık ılık iyi gelir...

doğru diyosun cnm az olsun geri almıyayım

Berkuş ta iyi teyzesi bugün uyku günü herhalde akşam erken yatmasına rağmen sabah kalktığında hala uykusu vardı.. annem kahvaltısını zor yaptırmış küt yatmış yine.. ayılınca gel yemeye tamam mı:9:

olsun 750 gr da olsa gitsin ama sen o 750 gramı da bayramda alma canım ha dikkat et bak o kadar uğraşıyorsun

ekledim kuşum görmemişim

bence de balgamdan olabilir
benim eşime de öyle oluyo hasta olduğunda

ekledim seni kuşum onay bekliyor

Aferin Miraya alışacak tabi ki annesi hemen olmuyo yavaş yavaş:46:

Tosunum iyi ben daha iyiyim malum 3 gün evdeyim ya bol bol sevişçez oğlumla..
ya ben evdeyken oğlumla oynamaktan uğraşmaktan ev işi yapmak istemiyorum ne olacak sonumuz:30:

DOĞRU DİYOSUN DOKTOR 2 GÜN BAYRAM SANA DEDİ DİKKAT ETMEM LASIM
BİZDE 3 GÜN SEVİŞCEZ KIZIMLA CUMARTESİ GÜNÜM VAR AKŞAMDAN AKŞAMA YAPTIM CAMLARIDA SİLDİM BAYRAMA SİLMEM SANIRIM RUH HALİME BAĞLI YADA DIŞTAN ALDIRIRIM ANNEM DUYSA KESER BENİ :1::1:

aldık canım saol spesifik ıge(-)çıktı ama normal ıge yüksek olduğundan çocuk allerji uzmanına yönlendirdi çarşanma günü ona gidicez

GEÇMİŞ OLSUN CNM YAA

telefonumu takside düşürdüm takside düştüğünden eminim ama allahtan duraktan bindim de eşim gitti aldı telefonu...

ömüre çorba yaparken (nasıl oldu hala anlamıyorum) parmağım blendırda kesildi.. hiç bir zaman fişten çıkartmadan ellemeyen ömürün silikon uçlu kaşıkları deforme olmasın diye blandırı sıyırmayan ben bunu nasıl yaptım bilmiyorum.. akacak kan damarda durmaz dedikleri bu olsa gerek.. aman siz siz olun dikkat edin işaret parmağımı kullanamıyorum ve çok zorlanıyorum ömürün değiştir altı aç vs.. bi de işin kötüsü telefonumu düşürdüm dedim ya eşimi arayamıyorum ki gel ben doktora götür diye.. msn den söyledim hesap edin.. herneyse dikişsiz atlattım çok şükür hala aklım almıyor bunu ben nasıl yaptım diye..

:nazar: :46: :65: :nazar: :46: :65: :nazar: :46: :65: :nazar: :46: :65:

Burcu yukarda çıkışın yanında arama boşlugu varya oraya götür mouse u otomatik arama menüsü geliyor.
kişi arayı tıkla ismi yaz enterla

hülya ..
esma belki midesini üşütmştür kağancık ıhlamur versin görümcen ılık ılık iyi gelir...
...[/QUOTE] sağol cnm söleyimde versinbai

geçmiş olsun cnm
dişinizde hayırlı olsun ilk diş çıkınca çok heyecanlanıyo insan :)

çok geçmiş olsun bende blendırdan korkuyorum ve hep fişini çekmeden temizliyorum allah korusun bir gün basacam düğmesine parmağımı kopartır valla çok güçlü onlart.

amanda sonunda çıktımı hadi gözünüz aydın inci gibi dişleri olsun.

Burcu yukarda çıkışın yanında arama boşlugu varya oraya götür mouse u otomatik arama menüsü geliyor.
kişi arayı tıkla ismi yaz enterla

buldum buldum arkeosla çalışma üzerindeyiz.

Back
X