2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

egzama niy yaf, bacak kadar bebekte.. neyse geçer inşallah hemen.

duruya geçmiş olsun, ya annene yazık, üzülmüştür tabii..tüm dertlerini bizden çok onlar çekiyor,Allah razı olsun. burak da daha uyanmadan dikiliveriyor beşiğinde,bir de kendini sallıyor orda gülüyor..Annemlerde yer yatağı var, uyanınca çıkıp geliyormuş odadan :)

üff diş buğdayı bile yapamadım, doğum günü için hiç heves etmicem..bu vakitsizlikle çok zor gibi..bi pasta alırız o kadar..

burcu, ablam dediğin gibi biz de büyüttük havasında..30 yaşında ama işte biraz dik kafalı,biraz da bana inat olsun diye yapıyor..ben burdaki paylaşımlarımı anlattıkça kıskanıyor bence benim bilinçli olmamı :) burak internet çocuğu diyor, hiç görmediğim şeyleri burak da gördüm diyor..burakı yiyo bitiriyo, kendi çocuklarından ayırmıyo,sırf derdi benimle..kavga dövüş sonunda ben kazanıyorum,engel oluyorum ona :) kardeş olmamıza rağmen bazı özelliklerimiz zıt işte, ama iyi anlaşırız, sağolsun her işime koşar..

Kızlar bu arada ben de nurturia ya üye oldum. Yalnız çok karışık geldi bana. Neyse.
Bİz cumartesi akşamı Esra yı babaannesine bırakıp Galata köprüsüne gidip felekten bir gece çaldık. Şarap içtim uzuuun bir aradan sonra. Zeynep sen dediydin ya. Dr a sormaya da gerek görmedim bu yüzden. Ayy akşam içti şaraplı sütü 9 da uyudu bana da iyi oldu güzell bir duş aldım çay ve sinema keyfi yaptım mis gibi

bende pzar günü revnayı bırakıp nevanın okul bruncına gittik ama vicdan yaptım bıaktım diye keyfi birşey sonuçta ma neva istemedi isteseydi götürecektim
zeynep gelmedi daha egzaman bebeklerde birçok şeyin belirtisi olabiliyor bizim inek sütü allerjisinin ilk belirtisiydi

ay canım yaa geçmiş olsun kıyamam nazar değmiş kuzuma kaldır valla bocuğum benim

ayy bu ara bu nazar işine çok sığınacağız galiba.düşmelerde sıklaştı.sağol canım.

bende aynı düğştü demeyinde ne derseniz diyin durumundaydım ama artık Duruyu daha sakin karşılıyorum.

maşallah kuşuma boyuna posuna nazar olmasın teyzemmm

canım geçmiş olsun ya

günaydın cnm

Sağoll canım.

geçmiş olsun duru kuzuya...... bakalım biz ne zaman yapacağız siftağı düşmeyen bebek bitek Doruk kaldı sanırım.

Sağol canım.
aman bırak düşmesin elbet sıftah olacakta ne kadar geç o kadar iyi.
burcu maşşalah Duru ya 9 aylık olmuş kuzu

canımmm sağol inşallah hepimiz kuzularımızla sağlıklı yaşlar yıllar geçirelim.Kuzularımız hep iyi olsun.

aaaa bugünün şampiyonu Duruuuuuu ona gidiyor bugün alkışlar

NİCE NİCE AY DÖNÜMLERİNE DURUCUM.

Afiyet olsun yarasın paşama ...

oyy kıyamam çok geçmiş olsun burcucum.....

maşallah duru'ya 9.ayınız kutlu olsun burcucum......

teşekkürler teyzoşu

Duru geçmiş olsun fıstığım benim... İnşallah çabucak geçer ufucuğunnn

Duruma maşallah 9 aylık olmuş allah nazardan korusun

ay evet Durucuğumun da 9. ayı bitmiş maşallah maşallah
bizim ay dönümü bayramın ikinci günü mecburen bu cuma kontrole götürücem.. 5 gün önce olsun artık yoksa bayramdan sonraki cuma geç olacak..

ben hiç aydönümlerimizi yazmazdım ama bu sabah aklımda kızım 10. ayına giriyor diye uyandım sağolsun Esmada hemen dikkat etmiş sağolunnnnn

adım adımdan gelen kitabı revna çok sevdi, kızlar çok ilgili ceee oyunu çok ilgisini çekti sebep olan arkadaşa teşekkürlwer

havva bravo sana iyi yapmıssın. ben arada içiyorum valla. uykusunda bir değişiklik hissetmiyorum ama 1-2 saat fazla uyumadan bisey olmaz. hem bizede bunlar lazım bu cocuklara iyi bakmak icin. dur bende içeyim bu haftasonu şarap

ya bu alerji ne kadar arttı ya.. eskiden alerjik bebekler parmakla gösterilirmiş şimdi etrafta alerjik bebekler dolu. illaki biseye alerjileri var bu yeni nesilin.

ama evde kardeş olması çok farkettiriyor kızlar bizim ablamız çok şey öğretiyor kardeşine oda deli oluyor tabiiii anne abla baba emme hadi bir sürü şey söylüyor neva böyle değildi

arkadaşlar bu arada bu aylarda bebeklere parmak kuklalarla doğaclama konuşmalı oyunlar oynatılabilirmiş. hatta onların parmaklarına takip konuşturmakta iyiymiş. bilginize. ben dün bizim burdan bi parmak kukla aldım pater pan. cok sevdi doruk.

Çaok haklısın valla canım

Ben el kuklası aldım Esra ya dramatizasyon yapmaya çalışıyorum. Elimden alıp ağzına atıyo yaa kuklayı

evet dorukta ısırmaya calısıyor ama ben de kuklayı konuşturuyorum "ısırma beni ısırma beniii" diye... gülüyor...

neva çok oynatıyor revnaya öyle oda öyle seyrediyor ablacığını

geldim ve moralim bozuk.
gittik aile hekimimize... adam baktı etti,egzama türevi bişey direk cildiyeye gidin ben bişey yapamam dedi. cildiyeden randewu aldım 2.30 da fulya acıbadem de doç dr. varmış,öğretim üyesi farkı da almıyomuş muayeneden aklınızda bulunsun,adı emel,ona goturcem... iyice kızardı kabuklandı orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…