maşallah nevaya..çok akıllı olacak büyüyünce..
ay canım yaa geçmiş olsun kıyamam nazar değmiş kuzuma kaldır valla bocuğum benim
Günaydın kızlar
İpeğime geçmiş olsun götür tabi annesi doktora varsa önlensin bari ilerlemeden.
Doruğa da afiyet bal şeker olsun.. Berkin de akşam köfte yedi.. annem ona 3 tane küçük köfte ızgara yapmış.. akşam mis gibi yedi hoşuna gidiyo..
Maşallah Derinime ne de güzel büyümüş maviş kızıma kocaman maşallah..
Durucum nazara mı geldin teyzem Allah korumuş geçmiş olsun.. ay Allahım biriniz düştü denince içim eriyor yaa..
maşallah kuşuma boyuna posuna nazar olmasın teyzemmm
canım geçmiş olsun ya
günaydın cnm
geçmiş olsun duru kuzuya...... bakalım biz ne zaman yapacağız siftağı düşmeyen bebek bitek Doruk kaldı sanırım.
burcu maşşalah Duru ya 9 aylık olmuş kuzu
aaaa bugünün şampiyonu Duruuuuuu ona gidiyor bugün alkışlar
NİCE NİCE AY DÖNÜMLERİNE DURUCUM.
Afiyet olsun yarasın paşama ...
oyy kıyamam çok geçmiş olsun burcucum.....
maşallah duru'ya 9.ayınız kutlu olsun burcucum......
Duru geçmiş olsun fıstığım benim... İnşallah çabucak geçer ufucuğunnn
Duruma maşallah 9 aylık olmuş allah nazardan korusun
ay evet Durucuğumun da 9. ayı bitmiş maşallah maşallah
bizim ay dönümü bayramın ikinci günü mecburen bu cuma kontrole götürücem.. 5 gün önce olsun artık yoksa bayramdan sonraki cuma geç olacak..
Kızlar bu arada ben de nurturia ya üye oldum. Yalnız çok karışık geldi bana. Neyse.
Bİz cumartesi akşamı Esra yı babaannesine bırakıp Galata köprüsüne gidip felekten bir gece çaldık. Şarap içtim uzuuun bir aradan sonra. Zeynep sen dediydin ya. Dr a sormaya da gerek görmedim bu yüzden. Ayy akşam içti şaraplı sütü 9 da uyudu bana da iyi oldu güzell bir duş aldım çay ve sinema keyfi yaptım mis gibi
havva bravo sana iyi yapmıssın. ben arada içiyorum valla. uykusunda bir değişiklik hissetmiyorum ama 1-2 saat fazla uyumadan bisey olmaz. hem bizede bunlar lazım bu cocuklara iyi bakmak icin. dur bende içeyim bu haftasonu şarap
ya bu alerji ne kadar arttı ya.. eskiden alerjik bebekler parmakla gösterilirmiş şimdi etrafta alerjik bebekler dolu. illaki biseye alerjileri var bu yeni nesilin.
arkadaşlar bu arada bu aylarda bebeklere parmak kuklalarla doğaclama konuşmalı oyunlar oynatılabilirmiş. hatta onların parmaklarına takip konuşturmakta iyiymiş. bilginize. ben dün bizim burdan bi parmak kukla aldım pater pan. cok sevdi doruk.
arkadaşlar bu arada bu aylarda bebeklere parmak kuklalarla doğaclama konuşmalı oyunlar oynatılabilirmiş. hatta onların parmaklarına takip konuşturmakta iyiymiş. bilginize. ben dün bizim burdan bi parmak kukla aldım pater pan. cok sevdi doruk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?