walla nazar mı anlamadım bişey bitiyo bişey başlıyo. kulağı atlattık bu çıktı şimdi. bi ara ishal vardı... aman ya... haftada 1 mutlaka doktordayız!
takip ediyorum ama giydiğiyle alakalı bişey değil gibi. meme tutucağı da pek temas etmiyor orayla. acaba yediği bişeyden mi? kan tahlili yaparlarmı didem? ayyy yine kan alıcaklarsa
Zeynep birşey değil canım evet egzama o işte babamın elinde olmuştu bir ara yazın terlemeden tahriş olmuştu galiba öyle birşeydi ve çok kaşıntı yapıyordu.dr krem verşir telaş etme ama dikkat edilmeyecek kadarda küçük değilmiş önemsemedin pişik mi dedin.
kan tahlili yapılıyor canım allerjikmi değilmi diye bide acıbademde mehtap hemşireydi galiba adı revnanın kanını hemen aldı tek seferde girdi çok az ağlattı
du bakalım gütür bi egzama korkulacak birşey değilki pişiğin ileri aşaması.boyun altı birleşim yerlerinde oluyor krem verir kabuğu döküldümü tamam işte.
benim kızım aştı kendini anneanne-nene diyor.ama bence bilinçli değil.dedesi önünde ama dede dede diyip odaları geziyor falan.cumartesi annemin dantelci kadını geldi kızı 2 yaşında maşallah dünya tatlısı ama sadece baba diyormuş dr geç konuşacak sorun yok demiş.aslında normal olan şeyler ama biz kafaya takmaya yer arıyoruz işte.
çok bilmiş abla ciciymiş birde saatler olsun deseydinde tam olsaydı.
ühadi ya... hangi acıbadem? ben fulyaya götürcem bizim ewe o yakın.
fulyada cmt kan verdik kansızlıgımız ıcın. ne bebek hemşiresi alabildi ne yenidoğan yogun bakımdakiler. damarları gorunmuyomuş. anestezist gelmişti. yine aynı şey olucak yani. bari direk diyim anestezist cagırsınlar bosuna dıgerlerı ugrasıp cocugun canını yakmasın...
hımmm o yüzden dr sordu demek çok terliyormu diye. ve evet ipeğin kafa kısmı geceleri özellikle çok terliyor. ben pişik dedim burcu ilk zamanlar. bi ara isilik gibiydi. hep pişik kremi falan sürdüm ama banamısın demedi. hametan falan hak getire tabi... diyorum ya 2-3 aydır war ama hep pişik görünümündeydi ama son 10-15 gündür azmış durumda. hele 2-3 gündür iyice aldı başını gitti... sabah uykudan kalktığında hani boynunu kaldırınca derisi gerildi eti kopucak sandım incecik olmuş derisi kıpkırmızıydı şimdi söndü azcık.
canım geç konuşmassı eğer yapısalsa bunu sorun etmem ama yeterince ilgilenmiyo muyum diye üzülüyorum.zamanla zaten olcak ama gelişimi ,için önemli şeyler.hayırlısı bakalım.duruyada geçmiş olsun.benim oğluşta çok düşüyo malesef.okadar hareketli ki...
slm kızlar.. nasılsnız??
hemen haber vereyim kaçıyorum..
ömürün birkaç kez tekrarlayan idrar yolu enf. vardı doktoru sünnet olması gerektiği söylemişti bize.. ömürüm bugün sünnet oluyor teyzeleri.. lokal anesteziyle yaptıracağız.. önce genel anestezi istediler ama biz cesaret edemedik. ne oldu ne bitti anlatırım size sonra..
dün hem evlilik yıldönümümüzdü hemde oğlum 9 aylık oldu.. bugün de canım oğlum adam oluyor.. dua edin hepinizi öpüyorum..
hadi bakalım şimdiden çok geçmiş olsun ömürüme... erkek oluyo erkek kuzucum...slm kızlar.. nasılsnız??
ömürün birkaç kez tekrarlayan idrar yolu enf. vardı doktoru sünnet olması gerektiği söylemişti bize.. ömürüm bugün sünnet oluyor teyzeleri.. lokal anesteziyle yaptıracağız.. önce genel anestezi istediler ama biz cesaret edemedik. ne oldu ne bitti anlatırım size sonra..
dün hem evlilik yıldönümümüzdü hemde oğlum 9 aylık oldu.. bugün de canım oğlum adam oluyor.. dua edin hepinizi öpüyorum..
inşallah canım... bakalım ne dicek dr...ü
canım geçmiş olsun ipeğe.bence o kıyafetlerinin sürtmesinden oluyodur.terliyosa bide iyice tahriş ediyodur.belki gece uykularını oda bozuyodur.inşallah düzelir bian önce...
hadi ya... hangi acıbadem? ben fulyaya götürcem bizim ewe o yakın.
fulyada cmt kan verdik kansızlıgımız ıcın. ne bebek hemşiresi alabildi ne yenidoğan yogun bakımdakiler. damarları gorunmuyomuş. anestezist gelmişti. yine aynı şey olucak yani. bari direk diyim anestezist cagırsınlar bosuna dıgerlerı ugrasıp cocugun canını yakmasın...
ay bi türlü yetişip cevap yazamıyorum
ya düşünce çarpınca falan hangi ilacı sürmeliyiz?? ben pazar günü bilemedim ne sürsem o zararlı mı bebeğe sürülürmü diye düşündüm durdum.. Didem bacı sen bilirsin öğret bana da..
bizimkinin çenesi çok düşük yahu sürekli bişeyler söylüyo o kelimeleri ne için söylediğini anlamaya çalışıyoruz.. ütü var mesela ama o ne bilmiyom.. bişey yapmak istediği zaman hadi diyo.. hepimize ayrı ayrı ve bilinçli olarak anne bana anane ve dede diyo.. acıkınca mama diyo.. ben varsam memebazen de bi takılıyo babababababa dededede amaniiin.. bi de üflüyo sürekli fü fü fü bi tane minicik plastik borozan aldım ona ondan ses çıkarınca çook mutlu oluyo..
3 gündür buuu diye bağırıp parmaklarını sırayla dudağını çekip ses çıkartıyo adı da yok nasıl anlatılır bilemedim ama bi de huni taksam kafaya tam olcakşimdi bunu keşfedince takıldı buna..
slm kızlar.. nasılsnız??
ayy geçmiş olsun canım..çok kötü oluyo insan suçluluk duygusu insanı yiyip bitiriyoGünaydın ,
Götür bakalım Zeynep Dr ne diyecek.
EVET söylemekle olmuyor uygulamak lazımmış Sibel'in Burak'ığının düşüşünden daha beterini dün Duru yaşamış.annemlerdeki yatağından kalkmış ve aşağı atlamış.benim evdeki yataktan dikelmeye çalışıyordu ama annemlerinkinden hiç denememişti yada biz mi denk gelmedik bilmiyorum.dün annemim mutfağa gitmesiyle küt sesini duyması bir olmuş ki yeni uyutmuştum diyo.anlı çok şişmiş ve morarmış.alışıyorum galiba daha sakin klarşıladım çünkü Duru'dan çok annem ağlamış iyice üzmiyeyim bende dedim. kadının gözleri şişmiş resmen .benden mi korktun anne diyorum 40 tane laf saydı başlarım sana ne senden korkucam birşey oldu diye , ağladı diye aklım çıktı diyo derdi ben değilmişim yani.iyi bu tabii.
banada haber vermemişler korkar ,yolda gelecek diye neyse ben gidene kadarda buz koymuşlar zaten.
face resimleri kaldırayım nazar ettim çoçuğu
slm kızlar.. nasılsnız??
ay bi türlü yetişip cevap yazamıyorum
ya düşünce çarpınca falan hangi ilacı sürmeliyiz?? ben pazar günü bilemedim ne sürsem o zararlı mı bebeğe sürülürmü diye düşündüm durdum.. Didem bacı sen bilirsin öğret bana da..
bizimkinin çenesi çok düşük yahu sürekli bişeyler söylüyo o kelimeleri ne için söylediğini anlamaya çalışıyoruz.. ütü var mesela ama o ne bilmiyom.. bişey yapmak istediği zaman hadi diyo.. hepimize ayrı ayrı ve bilinçli olarak anne bana anane ve dede diyo.. acıkınca mama diyo.. ben varsam memebazen de bi takılıyo babababababa dededede amaniiin.. bi de üflüyo sürekli fü fü fü bi tane minicik plastik borozan aldım ona ondan ses çıkarınca çook mutlu oluyo..
3 gündür buuu diye bağırıp parmaklarını sırayla dudağını çekip ses çıkartıyo adı da yok nasıl anlatılır bilemedim ama bi de huni taksam kafaya tam olcakşimdi bunu keşfedince takıldı buna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?