2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynep birşey değil canım evet egzama o işte babamın elinde olmuştu bir ara yazın terlemeden tahriş olmuştu galiba öyle birşeydi ve çok kaşıntı yapıyordu.dr krem verşir telaş etme ama dikkat edilmeyecek kadarda küçük değilmiş önemsemedin pişik mi dedin.

kan tahlili yapılıyor canım allerjikmi değilmi diye bide acıbademde mehtap hemşireydi galiba adı revnanın kanını hemen aldı tek seferde girdi çok az ağlattı

hımmm o yüzden dr sordu demek çok terliyormu diye. ve evet ipeğin kafa kısmı geceleri özellikle çok terliyor. ben pişik dedim burcu ilk zamanlar. bi ara isilik gibiydi. hep pişik kremi falan sürdüm ama banamısın demedi. hametan falan hak getire tabi... diyorum ya 2-3 aydır war ama hep pişik görünümündeydi ama son 10-15 gündür azmış durumda. hele 2-3 gündür iyice aldı başını gitti... sabah uykudan kalktığında hani boynunu kaldırınca derisi gerildi eti kopucak sandım incecik olmuş derisi kıpkırmızıydı şimdi söndü azcık.

kan tahlili yapılıyor canım allerjikmi değilmi diye bide acıbademde mehtap hemşireydi galiba adı revnanın kanını hemen aldı tek seferde girdi çok az ağlattı

hadi ya... hangi acıbadem? ben fulyaya götürcem bizim ewe o yakın.
fulyada cmt kan verdik kansızlıgımız ıcın. ne bebek hemşiresi alabildi ne yenidoğan yogun bakımdakiler. damarları gorunmuyomuş. anestezist gelmişti. yine aynı şey olucak yani. bari direk diyim anestezist cagırsınlar bosuna dıgerlerı ugrasıp cocugun canını yakmasın...

canım geç konuşmassı eğer yapısalsa bunu sorun etmem ama yeterince ilgilenmiyo muyum diye üzülüyorum.zamanla zaten olcak ama gelişimi ,için önemli şeyler.hayırlısı bakalım.duruyada geçmiş olsun.benim oğluşta çok düşüyo malesef.okadar hareketli ki...

slm kızlar.. nasılsnız??

hemen haber vereyim kaçıyorum..

ömürün birkaç kez tekrarlayan idrar yolu enf. vardı doktoru sünnet olması gerektiği söylemişti bize.. ömürüm bugün sünnet oluyor teyzeleri.. lokal anesteziyle yaptıracağız.. önce genel anestezi istediler ama biz cesaret edemedik. ne oldu ne bitti anlatırım size sonra..

dün hem evlilik yıldönümümüzdü hemde oğlum 9 aylık oldu.. bugün de canım oğlum adam oluyor.. dua edin hepinizi öpüyorum..

Son düzenleme:
ü

canım geçmiş olsun ipeğe.bence o kıyafetlerinin sürtmesinden oluyodur.terliyosa bide iyice tahriş ediyodur.belki gece uykularını oda bozuyodur.inşallah düzelir bian önce...

sus kız içim kalktı.2 bilemedin 3 günde geçer sen hemen dr un verdiği ilaçı al sürmeye başla bak yarın bile farketecek.terdekia sit yüzünden demişti doğru .

sağol canım.

ev kalabalık olmayınca ve sürekli bebekle konuşunca insan kendini deli gibi hissediyor dimi.ilk zamanlar bende öyleydim ama zamanla alıştım bazen yaptıklarımı anlatıyorum aa kapı çalıdı önce delikten bakalım kim gelmiş sonra tanıyorsak açalım.bunları bile uzatarak anlatıyorum hem kafasında yer etsin hem fazla kelime kullanayım diye.
Duru'ya annem bakıyor ve 3 teyzesi 1 dayısı dedesi var .alt katta kuzenim ve çoçukları sık sık gelir yani sürekli duru ile konuşma halindeler ve evde bir insan silükülasyanı oluşuyor.ama duru ona rağmen sadece 5-6 kelime söylüyor. hanşi bir yaşında şiir okusa yeridir dersin ama sadece 5-6 kelime.
sen daha sık konuş yada sürekli birşeyi tekrar et şimdilik öyle başla baba gel baba gel desin sende nasıl ilerliyeceğini kestirirsin.

Ömür paşam has Müslüman Erkek mi oluyor.hadi acısız sızısız çabucak atlatın inşallah.Hayırlı olsun canım.

hadi bakalım şimdiden çok geçmiş olsun ömürüme... erkek oluyo erkek kuzucum...
ü

canım geçmiş olsun ipeğe.bence o kıyafetlerinin sürtmesinden oluyodur.terliyosa bide iyice tahriş ediyodur.belki gece uykularını oda bozuyodur.inşallah düzelir bian önce...
inşallah canım... bakalım ne dicek dr...

ipek uyandı kızlar. balık corbası yapmıstım ıcıreyım gelebılırsem gelırım tekrar.

maslaktakiydi canım öyle yap o zman çocuk boşuna acı çekmesin burcunun dediğigibi ilaçla hemen 1 günd iyileşme farkediliyor

ay bi türlü yetişip cevap yazamıyorum

ya düşünce çarpınca falan hangi ilacı sürmeliyiz?? ben pazar günü bilemedim ne sürsem o zararlı mı bebeğe sürülürmü diye düşündüm durdum.. Didem bacı sen bilirsin öğret bana da..

bizimkinin çenesi çok düşük yahu sürekli bişeyler söylüyo o kelimeleri ne için söylediğini anlamaya çalışıyoruz.. ütü var mesela ama o ne bilmiyom.. bişey yapmak istediği zaman hadi diyo.. hepimize ayrı ayrı ve bilinçli olarak anne bana anane ve dede diyo.. acıkınca mama diyo.. ben varsam meme bazen de bi takılıyo babababababa dededede amaniiin.. bi de üflüyo sürekli fü fü fü bi tane minicik plastik borozan aldım ona ondan ses çıkarınca çook mutlu oluyo..
3 gündür buuu diye bağırıp parmaklarını sırayla dudağını çekip ses çıkartıyo adı da yok nasıl anlatılır bilemedim ama bi de huni taksam kafaya tam olcak şimdi bunu keşfedince takıldı buna..

ayyy o füyü bizimkide yapıyor tükürüklerini saçıyo etrafa ben bacım ilaca karşıyım hiç kullanmıyorum evde termojel var hemen onu koyarım tamam oldu bitti düşmelerde ilaç gereksiz bence

MAŞALLAHH inş. kolay geçerr
olduda bitti maşallah nazar değmez inş. :81: :81: :81:

ayy geçmiş olsun canım..çok kötü oluyo insan suçluluk duygusu insanı yiyip bitiriyo
anneni çok iyi anlıyorum..yazık oda çok korkmuştur..oluyo malesef ne kadar esirgesekte(

hadi hayırlısıyla ömürde erkek olsun bakalım...
geçmiş olsun şimdiden:))
zeynep geçmiş olsun ipoşa..nasıl olmuş kuzucuk öyle..
kıyamam canım ya..
inş çabuk atlatır..

evet şu ilaç konusunu bende bilmiyorum alıp dolaba atmak lazım.

bıdı bıdı yapanlar kulubüne hoşgeldin ee hep kızlar bıdıllamayacak ya.ayy bende düdük gibi birşey vardı onu çaldım aklı çıktı Duru'nun.çok korkak kız ya.
çokmu yoruyorsunuz siz bakayım Berkini ne püfletiyorsunuz sırtında taşmı taşıyor nedir.Serap be ne ballandıra ballandıra anlatıyorsun ısırasım geldi.uzağız ya ondan dimi

yok kız geçmedi sabaha kadar hönk hönk..
sabah dr a gtik geldik...
üşütmüş diyo..
ilaç verdi bi poşet sinir oldum yaaa..
bide mız mız ömrümü yedi..
pc başında görünce çığırıyo bi görseniz..
şimdide kucağımda ağlıyo hala...
offf yatırıp geleyim iyisimi...

ömürcük sünnet oluyomuş ohh hayırlı olsun seçilcim
ipekçimde iyileşsin biran önce
bende derine gittim bireysel emeklilik yaptırdım bakalım nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…