2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydıın.oğluşum uyudu da bi kakayım deim.geşmişi okudum şmdi.bebişler hızla büyüyo.9.aylar doluyo artık.tam sevimelik zamanları sıpaların.eşimle bz doyamıyoruz ya.sanki o kocaman olmuş gibi bebk sevelim bitane daha yapalım diyoruz:)
kızlar ya dün aklıma takıldı.zeyl lede konuşmuştuk.benim oğluşum daha anne hiç demedi nerdeyse.şuan biz 9ay 10günlüğüz.sizinkilerde biraz daha büyüğüz.ocak annesiyiz asklında:)biliyosunuz bir gün bile farkediyo bu sıpaların.sizin bbişler neler konuşuyo neler yapıyo.bizmki sadece gel gel yapmayı biliyo bide el sallamayı.birde çirkin oluyo arada.ama konuşma konusuna takmış durumdayım.sadece baba dede ve mam diyo ama onları bile net değil genelde.sizin bebişlerden bilinçli söylyen var mı? acaba yeterince ilgilenmiyo muyum diye üzülüyorum.siz mesela gün boyu nele yapıyosunuz.ne oyunlar oynuyosunuz?

sıkma canını önemli olan nedeninin bulunması steroidli kremlerle 2 günde geçen bir hastalık

geçmişe baktım... geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.
havvacım stres falan mı oldu çocuk bilmiyorum ki? ben mi bişey yaptım acaba bazen kızıyorum söyleniyorum sesim azcık yükseliyo ondansa kahrolurum
DURU'ma da geçmiş olsun... o beşikte dikilince benim aklım gidiyo resmen. annenın de yuregıne ınmıstır burcu ya. pomad falan surdunuz mu alnına? kem gözlerin gözü çıksın ne diyim!

bizimki bilinçli olaraK SÖYLÜYOR ben çalışıyorum ekstra birşey yapmıyorum ama onunla çok konuşuyoruz ben odadan çıkınca arkamdan anne deyip geliyor dn akşam ablamızı yıkamıştım abnyodan çıktık pıtır pıtır yanımıza geldi abla cici dedi çok mutlu olduk

duruya geçmiş olsun aman dikkat edelim bizimzillide yatakta iyiden iyiye dikilyor ödümüzde kopuyor
derinede maşallah çok güzel büyümüş

hee deli cesareti var bunlarda pat atıyorlar birde kendilerini halt var sanki.

neva ya da afferim bak kıskanma olayıda yok.bunlar büyüyünce kafa kafaya her işlerini yaparlar.kardeş çok güzel ama kız kardeş çok çok güzel hem cins olunca paylaşımların dahada artıyor.biz 4 kız kardeşiz yeri gelir birbirimize gireriz ama yeri gelincede sonuna kadar arkasındayız bunlar çok güzel şeyler.

annemin gözleri şişti kız resmen çok korkmuş.aksi gibide babam şehir dışındaydı oda dün akşam geldi kadına bi hoşbulduk demeden 40 laf saydı ben zaten saymıyacak birşey demiyecektimde çoçuk bu olacak dedikçe babam saydırdı.annemde bugün yer yatağı yapacak annemlerde Durunun yattığı yatak 14 yaşındaki kız kardeşimin ama çok yeni Ceren yatmayınca babamda paketlemiş kaldırmıştı.şimdi hatırlıyorlarda ceren 1,5 yaşındayken kendini atmaya çalışırmış zamane çoçukları her ayda 5 aymı atlıyor nedir.

ablana eminim art niyet zaten olamazda işte araştırmacı anneliğini sevmiyor kendince.ama bence onunda çok hoşuna gidiyordur bilinçli bir kardeşi var.sanal alem çoçuğumu kız burak ne o oyle internet çoçuğu küfür eder gibi :44:.

bizimde var kuklamız ama yüzüne bile bakmıyor tavuğun gıdığından tutup fırlatıyor ben oynatıncada bana garip garip bakıyor zamanla alışır.ama parmak değil şu ele takılandan.

ya kızlar bisey daha dün yürütecini boy aynasının karşısına koydum dorukun. oyle mutlu olduki. bir ara baktım şarkılar söylüyor, dans eder gibi davranışlar yapıyor... bayıldı bayıldı.... resmen kendisini seyrediyor çeşitli şekillere sokuyor.... bu aylarda bu ayna oyunlarıda cok iyiymiş gelişimlerinde.

Zeynepcim bişey çıkmaz inşallah kıyamam yaa tam düzeliyo çocuk gene bişey hay allahım sıkma canını belki değildir

aynaya bayılıyorlar canım derin aynayı çok oldu keşfedeli şimdide dikiliyo kendi şarkı söylüyo değişik sesler çıkarıyo kendini seviyo aynada maşallah doruğada

didem,havva böyle bişeymi oluyor?
sabah çok daha kızarık ve kabukluydu biraz inmiş şimdi. uyuyo cadı uyurken çektim şimdi. zaman zaman çok kızarıyo sonra geçiyo sonra tekrar oluyo yaklaşık 1 hafta 10 gündür böyle. kaşıyo bide orayı. kaşıyınca daha da çok azıyor.

Uploaded with ImageShack.us

meltemcim bizim oglan nerdeyse dogdugundan beri anne diyor. bence bilinçlide diyor. şu anda aynen arkamdan bagırıyor anne diye. istediği bisey olunca anlamamazlıktan gelirsem yine anneeee diye bagırıyor. ama baba demiyor bizimkide. son 2-3 gündür babamammatatta falan diyor ama bilincli bir baba demiyor.

canım bende ikeadan almıştım parmak kuklaları.hayvan figürlü olanlardan.hepsinin özelliklerini anlatıyorum konuşturuyorum onları.10parmakta var.tavsiye ederim.tabi bizimki onları yeme uğraşında:)

zeynepcim acaba şu meme tutacakları falanmı değiyorda alerji yapıyor. yada giydigi boyunlu şeylermi yapıyor olabilirmi. kuzu cok kotü olmuş yavrum ya

du bakalım gütür bi egzama korkulacak birşey değilki pişiğin ileri aşaması.boyun altı birleşim yerlerinde oluyor krem verir kabuğu döküldümü tamam işte.

benim kızım aştı kendini anneanne-nene diyor.ama bence bilinçli değil.dedesi önünde ama dede dede diyip odaları geziyor falan.cumartesi annemin dantelci kadını geldi kızı 2 yaşında maşallah dünya tatlısı ama sadece baba diyormuş dr geç konuşacak sorun yok demiş.aslında normal olan şeyler ama biz kafaya takmaya yer arıyoruz işte.

çok bilmiş abla ciciymiş birde saatler olsun deseydinde tam olsaydı.

yavrum kıyama böyle birşey ama biz hemen götürmüştük 2, gün falandı bu kadar kızarmamıştı sizinkiş çok olmuş ya kıyamam yavruma zeynep bu çocuk çok nazara geliyor bi kurşun falan döktür

canım bizimki inek sütü allerisinden dolayı olmuştuı

zeynepcim acaba şu meme tutacakları falanmı değiyorda alerji yapıyor. yada giydigi boyunlu şeylermi yapıyor olabilirmi. kuzu cok kotü olmuş yavrum ya

bi takip etsen oraya ne giyince yada değince azıyor acaba

walla nazar mı anlamadım bişey bitiyo bişey başlıyo. kulağı atlattık bu çıktı şimdi. bi ara ishal vardı... aman ya... haftada 1 mutlaka doktordayız!
takip ediyorum ama giydiğiyle alakalı bişey değil gibi. meme tutucağı da pek temas etmiyor orayla. acaba yediği bişeyden mi? kan tahlili yaparlarmı didem? ayyy yine kan alıcaklarsa

maşallah kızına.malesef bizde yok.ablasıda olunca sanırım onun tkisi çoktur sizde.ama bende yeterince ilgilnip konuşmuyorum sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…