2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

off kızlar ben ne yaptım neyin cezası bu yaaa..
utku ayrı bi sorun burak ayrı..
yemiyolarrrrr yaaa..
valla kafayı yicem..
bağırdım çağırdım komşu geldi noluyo diye sesime düşünü yani..
burak kitliyo ağzını yemiyooo..
utkuda meyve suyunu gitmş dökmş lavaboya içitm diye beni kandırıyo..
gördm tepem attı..
biri yetiyodu zaten bana 2.si neyin nesi Allah ım ne bitmez çilem varmış..
döktüğüm çorbaların sayısını bilmyorum artık...

tuğbacım senin konunun üstüne pek gitmedi ama..
burayada yazmasaydım kafayı yicektim...
senin konu malum türk erkeği modeli.
evlenince anaları kıymetli olur...

işlerim olduğu gibi duruyo..
mutfaktan çıkamadım bunlara bişeyler hazırlıym diye.
oda heba olup gidiyo..

burak tada kansızlık çıktı..
canım onada ayrı sıkıldı..
hematolojiye sevk etti dr...
yarın oraya gidicez..
sonuçları fakslayın dedim gönderseler sizlerede yazardım..
didem sen anlarsın bacım...

benim oğlan kalktı çok uyudu z<aten yarım saat oldumu çalar saat gibi uyanıyo velet baba baba diyo içerden ben totomu yırtıyom onla uğraşırken o baba diyo yaa bi anne demedi daha

benim oğlan kalktı çok uyudu z<aten yarım saat oldumu çalar saat gibi uyanıyo velet baba baba diyo içerden ben totomu yırtıyom onla uğraşırken o baba diyo yaa bi anne demedi daha

aynı burak ta baba deyip duruyo..
akşama kadar ben kendimi paralıyorum baba baba diyo hain...

sibelcim cnm bazı çocuklar yemiyo işte onlarda sana nasip olmuş bukadar üzülme cnm ya
kansızlıkta çıkmış en azından tedavisi var demi cnm benim geçmiş olsun

gönder bacım yeni hematologdan geldik biliyon artık uzmanlaştım valla utkunun sahneler bizim evden çok tanıdık geldi

hadi benimkinin ses tonu değişti kızdım gel diye kendince karnını doyurayım gelirim gene görüşürüzz

ben eşime diyorum nevayada kızlara bana yakın ev tutucam allah nasip eder inşallah onlarada eve alırım torunlarımada bakarım kızlarımıda hayatta ezdirmem

burcu tebrikler. gezdirirsin artık bizi....
İnşallah gezdiririm tabii ayıpsın.

senin görümcelerinde Allahından bulsun sen tahammül edebildiğine göre beter kötü bi kadın değil gelme ama insaf yani anan sonuçta bi ara.

bencede iştahsızlıkları kansızlıktan.sen acil kan ilaçına başla.bak göreceksin kan ilaçı iştahlarını arttıracak.

Tuğba şimdiye kadar yani nişanlılıktada herşeyi alttan mı aldın alıştımı adam laf edip durmaya ?
bende benimkiyle kavgaliyım aslında 3 gündür limoniydik dün ipler koptu buda anası yüzünden ama bu sefer ben çok üstüne gittim galiba.annenin canı cehenneme..... ........ ........ .... (bu en hafifiydi gerisini sildim )bize bulaşmasın dedim .ağır konuşmuşum sonradan farkına vardım. ayy konu bu kadın olunca valla ben kendimi tanıyamıyorum ve ağzıma sahip olamıyorum ya.annem ben seni tanıyamıyorum sen bu kadar edepsiz değildin diyo bana ama ismine bile tahammül edemiyorum off en iyi kaynana ölmüş kaynana derlerdi valla doğruymuş.

alıntı yapmayın hatunlarr.

Son düzenleme:
huhuuu nerdesinizzz yahuu sustu herkessss
didem kızlara ne aldın bayramlık bu burcu heveslendirdi benide vardı aslında derinin ama alasım var yaniii

oy oy oy.. çık bakalım bi trafiğe de trafik şenlensin
saol tuba..
bizlerde oğlan anası olarak bu kaynanalr gibi olcakmıyız diorum bazen he
çok yüksek bir ihtimalle olacağız bence

evet burcu ağır konuşmuşsun arkadaşım onların anası ne kadar kötü olursa olsun değiğin gibi en iyisi ölmüş olanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…