aslında ara ara ahepimizde oluyor olmayan biz varız diyenede pek kanmam.ama senin en büyük sorunun tartışma anında eşin ağır laflar ediyor.konuşmaktanda anlamadı bu adam dayak istiyor dayak.daha ne istiyon be adam akşama kadar evde dört dönen karın var siz işten gelince aşınız hazır ,dünyalar tatlısı bir oğlun var.ben boşa demiyorum eline bi sopa alıcan anlıycak.daha öncede sormuştum gel bakıyım buraya ne oluyor diyecek abin falan yokmu ya belki babadan çekinirsinde açıkça konuşulacak konuysa bazen baba-dayı-abi iyi oluyor.
Senin koca değişmez tuğbacım napcan hep idare
Canım ne oldu yine?
şu erkekler neden bizim gibi esnek olamıyor
neden onların gözünde biz hep sorun çıkaran dır dırcı herşeyi problem eden oluyoruz işlerine gelince buna mı sığınıyolar????
bende bülbüle katılıyorum evlilik terapistleri var ama bakalım eşi gidermi yada onu yollarmı şahsen benim eşim gitmez tuğbanın durumu zor aynı ev içinde kaynana falan bende yaşıyorum gerçi benimki yaşlı bize muhtaç ondan sesi çıkmıyo ama yinede zor oluyo bazen ona kızıp kızımdan çıkarıyorum acısını sonrada pişman oluyorum
bencede çalışsaydı keşke tuğba ama şu kocalarıda anlamıyorum koca adamlar anaları öl dese ölücekler nasıl bir bağlılıktır yada bağlılıkmıdır başka bişeymidir anlamadım gitti bizim bi tanıdık vardı altlı üstlü oturuyolardı kaynanasıyla kocası kızıp annesinin yanında dövmeye başlıyomuş kızı kaynanası müdahele etmek bi yana gidin evinizde napıcaksanız yapın diyomuş pes dedim yani
bizlerde oğlan anası olarak bu kaynanalr gibi olcakmıyız diorum bazen he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?