2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ah tuğbacım yaa bu analar varysa kışkırtıpta kavga ettirince çok mutlu oluyolar
eli maşalı bi gelinleri olsaydıda görseydiler ozaman
bi laf var deveyi diken insanııı ........
makbulmüş vercen sopayı ağzına geleni dicen
gerçi ben diom ağzıma geleni ama nafilee Allah razı olsun kocam tınlamıyo çoğu kezz

Senin koca değişmez tuğbacım napcan hep idare

Canım ne oldu yine?

Yok ya sözde birde severek evlendik . Kaç senelik mazimiz var ama ailesine çok düşkünlüğü beni ve evliliğimizi mahvediyor. Konuş konuş hep aynı gittiği yere kadar valla.
Bana hep diyorki onun anne ve babasına Annecim Babacım diyecekmişim ne derlerse herşeyi yutacakmışım . Onlarla bir sorunum olursa kendisine asla söylemeyecekmişim
kendi aranızda halledin deyip duruyor ama kalkıpta onlara laf etsem annesigil söylese onada kudurur biliyorum. Geldiğinde hep güleryüzlü olacakmışım falan filan .Ama ailesi ne desem her lafıma bin laf sayıp duruyor .Anlatmaya başlasam yazmakla bitmez saçma sapan laf olsun diye söylenen ama herbiri ayrı ayrı kırıcı laflar işte. Böyle böyle soğuttular beni kendilerinden yoksa kendi annem babam kadar seviyordum sayıyordum önceden.
Kendi anne babama dememedim annecim babacım diye . Birde eşim biliyor aslında sevgi sözcükleri çok kullanmam ben sevdiğimi belli etmem yani kelimelerle. Benim kendisini anlamam içinde bana ceza veriyormuş kendi söyledi oda benim aileme karşı tavırlı
Ne beni gönderiyor ne götürüyor . Gitsemde yok evde yemek varmı yok erken gel falan filan.Annesigil bir yere gidelim dedimi hemen gidilir bana gelince sonra der ama sonrası yoktur . Aklınca ben onun ailesine nasıl davranıyorsam oda öyle yapıyormuş babam yok zaten 2 sene oldu kaybedeli .Annemede soğuk uzak mesafeli davranıyor . Tabi annemde farkında eskiden öyle değildi . Ama kadıncağızın suçu ne onun ailesinin bana yaptığını benim annem kocama yapmıyor ama oda ceza çekecek çok suçluyuz ya
Akşam yarın annemlere gitmek istiyorum misafir gelecekmiş benide çağırdı dedim
Cevaba bakın hele :gelirse gelsin sanane hem kim geliyormuş söylesem tanıyacakmısın dedim . Orda konu kapandı ne git dedi ne gitme . Annemde gel diye aradı ama gidemiyorm tekrar nasıl sorayım . Böyle daha binlerce olay var hep yanı kısır döngü
Çok yoruldum artık hem ondan hem evlilikten soğudum . Bundan sonra ne o ne başka bişey umrumda değil anneme gidemeyeceksem başka hiçbiryere gitmeyeceğim .
Zaten pazar günleri ancak kendini gezdirsin beni biryere götürdüğü yok .Ailesiyle nereye isterse gitsin bu kadar aile düşkünü olmasa herşey güzel olabilirdi . Ama sanmam bizimki artık gittiği yere kadar gidecek bir evlilik yani benim için

Ay çok uzun olmuş kızlar kusura kalmayın daha kısa yazdım mümkün olduğunca .Ama içim öyle doluki
Sizden ricam alıntı yapmayında her sayfayı kaplamayayım

Çok seviyordum canım kolay bir kavuşma olmadı bizimki çok uzuuuuuuuuun bir hikayemiz var aslında.
Ama gitgide azalıyor daha kaç senelik evliliyiz şunun şurasında 3 sene bile olmadı . Ama ailesine değilde biraz bana bağlı olsa herşey çok kolay olacakta nerde .Defalarca konuştuk , tartıştık ben hatta Ramazan ayında terkedip gittim tabi geri geldim yine . Ama nafile uğraş beni takan yok . Gitgide dahada çok aramız açılıyor ondan daha çok soğuyorum öyleki onun yanıma gelmesini bile istemiyorum malum konuda yani . Ben ne kadar anlatmaya çalışsamda olmuyor bu akşam son defa konuşacağım sonuç ne olursa olsun. Çok yıprandım kendi çocuğuma tahammülüm kalmıyor bazen sinirlerim harap olmuş durumda . Hala anlam veremiyor niye böyle davrandığıma . Ne diyeyim her işin sonunda elbette bir hayır vardır.

tuğbacım sıkma canını diycem ama elinde olmuyo insanın senin eşin iki tarafın ayrımını yapamıyo sonuçta sen eşisin ve seninle beraber kaldıki annenin ne suçu var bu erkekler neden böyle bişey oldumu senin ailen şöyle orayada gitme vb.konuş konış nereye kadar sanada yazık e tabi birazda iş ailesinde bitiyor offf evlilik değilde etraftakiler sıkıyo insanı bazenn

Kuzucuğumu yıkayayım doyurayım uyutup geri gelcem .Nasıl olsa evdeyim gönüllü hapishanemde yani

Çok yıpranmana izin verme. Kendini bitirirsen kendine saygını da kaybedersin toparlanman çok güç olur. Canım 50 tane hayatın yok ki birini bu adama veresin. Ortada bi çocuk var ve onun ruh sağlığı yerinde bi anneye ihtiyacı var. Ben insanlara şans verilmesinden yanayım ve senin de yeterince şans veriyor olduğunu görüyorum. Çek git desem demesi kolay biliyorum. Kendi ayakların üzerinde durabiliyor olmak lazım. İletişime ne kadar kapalı olduğunun gösterilmesi lazım ona. Bi terapistten falan yardım alsanız... Yani sen alıyormuşsun gibi yapsan da onu da dahil etsen mesela. Uzak mıdır böyle şeylere?

tuğbacım ya yazık sana çekilirmi böyle annen seni onlar eziyet etsin diyemi doğurdu ama onlar fesatlıklarından yapıyordur kendi kızları sıkıntıda ya senin huzurunu ondan bozuyorlardır gerçi ben sana ramazanda eve döndüğündede kızmıştım kocan hiç arayıp sormamıştı ve sen kuyruğunu kıstırıp dönmüş gibi olmuştu bence sen şimdi kalk bir silkelen kendine gel bir işinede geri dön çalış böyle olmaz ayakların üzerinde dur aaaaaaa yapma böyle

şu erkekler neden bizim gibi esnek olamıyor
neden onların gözünde biz hep sorun çıkaran dır dırcı herşeyi problem eden oluyoruz işlerine gelince buna mı sığınıyolar????

bende bülbüle katılıyorum evlilik terapistleri var ama bakalım eşi gidermi yada onu yollarmı şahsen benim eşim gitmez tuğbanın durumu zor aynı ev içinde kaynana falan bende yaşıyorum gerçi benimki yaşlı bize muhtaç ondan sesi çıkmıyo ama yinede zor oluyo bazen ona kızıp kızımdan çıkarıyorum acısını sonrada pişman oluyorum

ay tuğbacım dicek bişey bulamıyorum herşeyin hayırlısı ne nefret bir durum evlenmeden önce kırk takla atmıştır seni alcam die
genç kızlığımız ne hayallerle geçiyo ama umduğumuz gib olmuyo hiç bişiy maleseff

bende dideme katılıyorum ama bebiş ne olcak kim bakıcak annesi uzak kayınvalidesi baksa tuğbayı daha sinir ederlerr

esma doğru söylüyo ne hayaller ne umutlarla alıyolar sonra neler yaşatıyolar kendi analarına ablalarına köle ediyolar onunlada kalmıyo kendileride eziyet ediyolarrr

bencede çalışsaydı keşke tuğba ama şu kocalarıda anlamıyorum koca adamlar anaları öl dese ölücekler nasıl bir bağlılıktır yada bağlılıkmıdır başka bişeymidir anlamadım gitti bizim bi tanıdık vardı altlı üstlü oturuyolardı kaynanasıyla kocası kızıp annesinin yanında dövmeye başlıyomuş kızı kaynanası müdahele etmek bi yana gidin evinizde napıcaksanız yapın diyomuş pes dedim yani

şu erkekler neden bizim gibi esnek olamıyor
neden onların gözünde biz hep sorun çıkaran dır dırcı herşeyi problem eden oluyoruz işlerine gelince buna mı sığınıyolar????

aynen valla onların anası elli laf eder ama kol kırılır yeni içinde kalır olur
ama benim anam bi laf etmedi etse kimbilir ne derlerr

aynı durumdayız cnm benimkide yaşlı ve yanlız bu sebepten bize aşırı haddinden fazla düşkün bi anneme gideyim herseferinde sorun olur malesef
napalım Allah başka dertler vermesin bizimkinden daha ağır hayat yaşayanlar var

benden çekinir kaynanam o yüzden şanslıyım tırsıyo daha doğrusu ööle bağırıp çĞIRMIYORUM Tbiiki ama biliyoki kızlarından hayır yok benide kızdırırsa sokakta kalıcak ikinci bayram geldi bi telefon etme zahmetinde bile bulunmadılar bak ve aynı şehirdeyiz gelmeden geçtim telefon bile yok öldümü annemiz kaldımı diye

bizlerde oğlan anası olarak bu kaynanalr gibi olcakmıyız diorum bazen he

bizlerde oğlan anası olarak bu kaynanalr gibi olcakmıyız diorum bazen he

çahsen ben hiç bişilerine karışmayı düşünmem heralde yanlarında falan yapamam tabi büyük konuşmamak lazım elden ayaktan düşersek o başkada herkes evinde mümkünse uzak olsun gelsin arasın sorsun ama yüzgözde olunmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…