Ay bayramda çalışıyomusun:26:
Mothercarede pırlantalı günler beş gün kızlar bu ay başladı bugün
oh oh hadi gözün aydın.korkuyodun motordan sende enm gibi..aman bitti gitti işte..Geçmişe gidemiyorum saat 11.00 de girdim ama daha yeni açabildim son sayfadan gördüklerim ,
Şükran sen gelirmiydin buralara hııı.birde bebiş geliyormuş.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Fatoştan daha öncede haber alamamıştım sonradan Serap bende hatırlıyorum çok komikti doğum için yattığını öğrenmiştik.Aras paşada inşallah iyidir ama bayram öncesi ya belki temizliği falan vardır giremiyordur.
Özlemin dış gebelikmiymiş.hayırlısı...İnşallah istedikleri zaman sağlıcakla alırlar 2. bebeklerini.
Toprak paşam sen çok mu sevdin dr amcayı.kanı kaynadı belkide mesleğe , kim bilir Cerrah olacak belkide paşazade.
Zeynep almışsın sling i güle güle hafifçe taşı oğluşu nasıl anlatılan kadar rahatmıymış.
ve ehliyet sonuçları açıklandı 3 derstende geçmişim geçmişim yuppiiiiiii.bu streste bitti.
ben dün duru'ma BAYRAMLIK ALDIM MOTHERCARE YE DE GİTTİM 1 KARŞ ETEK 64 TL PIRLANTASI İLE NE OLUR ACABA.TÜM ÜRÜNLERDE Mİ HABERİN VARMI
Burcuu gözünaydın canımmm hadi bakalım trafikte görelim seni
burcu hadi aferim kız geçmişin sınavı
direksiyonuda geçtimi tamamdırr
ben dün duru'ma BAYRAMLIK ALDIM MOTHERCARE YE DE GİTTİM 1 KARŞ ETEK 64 TL PIRLANTASI İLE NE OLUR ACABA.TÜM ÜRÜNLERDE Mİ HABERİN VARMI
oh oh hadi gözün aydın.korkuyodun motordan sende enm gibi..aman bitti gitti işte..
biz kadınlar kafaya koydukmu alimallah uçan kaçan kurtulmaz...
ne aldın kız bayramlık..
bu bayram kimse koymadı bayramlıkları yahu..
geçen bayram önceden koymuştuk ne güzel..
neyse bayram fotolarında görürüz..
ben 2 oğluma bir örnek aldım bu bayram..
Burcu gözün aydın artık yollar senin
Ay hadi ya..Yok sanmam bütün ürünlerde olmuyor indirim.Hayırlı olsun bacım nerden aldın nasıl bişe aldın bayramlık..Bende almıyim diyom ama c.tesi çıkıcaz nasip olursa bakalım nedir fiyatlar
Keşke Didem deseydik :26: Belki bakar başladı mı diye soruyordu
Burcu hayırlı olsun bacım ıslatırsınız artık bayramda
Ya da Duruya ver direk ıslatır o
Selam kızlar nasılsınız . Benim canım sıkıldı yine aman ya herşeyden ve herkesten bıktım
Geçmişi okuyup geleyim tabi kafamda kalırsa
Oh maşallah muhabbet almış yürümüş.Burcu gözün aydın.
Aann Tuba ne oldu kız...
ni oldu kız gene.
yine kocam deme valla basıcam Uşak a gelecim şu adamı paralamaya.
sağol canım darısı başına.
Tuğba sıkma canını bacım
Havvacım bak Burcuya nasılda biliyor tabiki o . Ondanda, anasındanda babasındanda bıktım ya. Ne evliliğimden , ne hamilleliğimden ne annelimden bişey anladım . Herşeyi ağzımdan burnumdan getiriyorlar. Çok sıkıldım herşeyden artık gidecek yerim olsa çekip gideceğim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?