2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

oh oh hadi gözün aydın.korkuyodun motordan sende enm gibi..aman bitti gitti işte..
biz kadınlar kafaya koydukmu alimallah uçan kaçan kurtulmaz...
ben dün duru'ma BAYRAMLIK ALDIM MOTHERCARE YE DE GİTTİM 1 KARŞ ETEK 64 TL PIRLANTASI İLE NE OLUR ACABA.TÜM ÜRÜNLERDE Mİ HABERİN VARMI

ne aldın kız bayramlık..
bu bayram kimse koymadı bayramlıkları yahu..
geçen bayram önceden koymuştuk ne güzel..
neyse bayram fotolarında görürüz..
ben 2 oğluma bir örnek aldım bu bayram..

ben dün duru'ma BAYRAMLIK ALDIM MOTHERCARE YE DE GİTTİM 1 KARŞ ETEK 64 TL PIRLANTASI İLE NE OLUR ACABA.TÜM ÜRÜNLERDE Mİ HABERİN VARMI

Ay hadi ya..Yok sanmam bütün ürünlerde olmuyor indirim.Hayırlı olsun bacım nerden aldın nasıl bişe aldın bayramlık..Bende almıyim diyom ama c.tesi çıkıcaz nasip olursa bakalım nedir fiyatlar

Keşke Didem deseydik :26: Belki bakar başladı mı diye soruyordu

Sağol canım .hemen çıkartıp başlıycam valla kullanmaya.Cüzdanda kimlik niyetine taşımak istemiyorum.

2 pantolon-2 badi 1 panço 1 tanede ilk adım yumuşak olan ayakkabilardan aldık ama yürütmek için değil sadece ayağı çıplak kalmasın diye aksesuar niyetine aldık yani.yaşını geçene kadar ayakkabı ile yürütmek istemiyorum aslında.onuda babası çok istedi diye aldık ben beğenmedim zaten

Burcu gözün aydın artık yollar senin

evet bekle beni istanbul.aslında trafiğe çıkmakta mesele ist trafiği zor valla.

lcw den aldım canım ben.bak yazayım da .

1 badi:17.90
2. badi :11.90
1 pantolon (zeylanddan aldım ) :29.90
1 tane lwc den aldım 14.90 dı galiba.
Pançoda :1390 ıdı galiba (ben çok severim panço süanda anneme giderken sabahları kolay oluyor giydiriyorum zaten 12-24 ay aldım ki baharada giyer.
Ayakkabı :69.90 ve beğenmediğim halde gitti paracıklar.

ayakkabı

Selam kızlar nasılsınız . Benim canım sıkıldı yine aman ya herşeyden ve herkesten bıktım
Geçmişi okuyup geleyim tabi kafamda kalırsa

Burcu hayırlı olsun bacım ıslatırsınız artık bayramda
Ya da Duruya ver direk ıslatır o

Biz 3 kız kardeş aynı anda yazıldık 3 müzde geçmişiz.muhtemelen bayramın 2. 3. günü ıslatacağız.hee ben ne stres yaşadım bi bilsen duruya versem 5-10 sn ya kusar ya kırar.

gerçi bu sene kurbanlıklarda uçmuş durumda ıslatmaya kuruş kalırmı bilmem:86:

Selam kızlar nasılsınız . Benim canım sıkıldı yine aman ya herşeyden ve herkesten bıktım
Geçmişi okuyup geleyim tabi kafamda kalırsa

ni oldu kız gene.

yine kocam deme valla basıcam Uşak a gelecim şu adamı paralamaya.

Oh maşallah muhabbet almış yürümüş.Burcu gözün aydın.

sağol canım darısı başına.

Aann Tuba ne oldu kız...

ni oldu kız gene.

yine kocam deme valla basıcam Uşak a gelecim şu adamı paralamaya.

sağol canım darısı başına.

Tuğba sıkma canını bacım

Havvacım bak Burcuya nasılda biliyor tabiki o . Ondanda, anasındanda babasındanda bıktım ya. Ne evliliğimden , ne hamilleliğimden ne annelimden bişey anladım . Herşeyi ağzımdan burnumdan getiriyorlar. Çok sıkıldım herşeyden artık gidecek yerim olsa çekip gideceğim valla

aslında ara ara ahepimizde oluyor olmayan biz varız diyenede pek kanmam.ama senin en büyük sorunun tartışma anında eşin ağır laflar ediyor.konuşmaktanda anlamadı bu adam dayak istiyor dayak.daha ne istiyon be adam akşama kadar evde dört dönen karın var siz işten gelince aşınız hazır ,dünyalar tatlısı bir oğlun var.ben boşa demiyorum eline bi sopa alıcan anlıycak.daha öncede sormuştum gel bakıyım buraya ne oluyor diyecek abin falan yokmu ya belki babadan çekinirsinde açıkça konuşulacak konuysa bazen baba-dayı-abi iyi oluyor.

Özlem slingin çok güzel görünüyor. Dorukta sevdi galiba çok mutlu görünüyor. Güle güle kullanın .
Şükran hamileymiş Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine . Ne güzel ikisi biraada büyür giderler işte
Burcu sınavı geçmişsin hadi gözün aydın .Umarım direksiyonuda geçersin . Kazasız belasız gezersin bol bol
Fatoş ve Arastan haber alınamamış galiba . Ulaşan olursa bizede haber verirsiniz artık. Bende merak ettim gerçekten
Ayşegülünde daha neti bağlanmadı galiba . Ne yaptıki tamamen yerleşmiştir hamarat hatun . Acaba çevreye alışabildimi . Özledik gerçekten
Aman başım nasıl ağrıyor aklımda bunlar kaldı kusura kalmayın arkadaşlar . Hasta olan kuzucuklar varsa geçmiş olsun diyeyim .Diş çıkaran bebişlere ve annişlerinede kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…