2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım ne özrü..
görmediğini tahmin ettim canım benm..
iyi demek alalım bari..
bana sormadın ama olsun yazayım işim yokm canım sıkılıyor bizimki simbonun çok oldu ben alalaı 3 yılı kesin var memnunum hemde diğerlerinden ucuza almıştık

kız bizim adam arçelikten alalım dedi..
bende zeynepin aldığını biliyodum ordan.
direk diğer markalar nasıl diye sormadan onu sordum..
takmış ordan alcakmış..
sinbo bi bakayım netten nasılmş fiyatları falan..

kolayı var arkadaşı önce yere bir battaniye seriyorsun üstünede çarşaf öyle yemek yediriyorsun çocukları değiştiremediğimize göre tedbirimizi alıcaz

burcu oğlumunda var bayramda giydireceğim 3 takım ı ama bende gene bişiyler almak istiyorum
büyükler derlerya çocuğun yediği helal giydiği haram mış :))

aynen öyle doğru diyorlar 1 ay sonra olmuyor git yenisini al akıllı işi değil yaptığımızda neyse.

Seçil aman maşallah inşallah sorunsuz bir şekilde iyileşirde olduda bitti deriz.

selam kızlar

sinirlerim laçka

yazcam şimdi bekleyin

geliyorum

aaa ne oluyor bugün bayram öncesi sabrımızı sınıyorlar galiba.

maşallah duru ya
valla ebru burak ta memeyle büyüyo..
yediği yok..
dr a bak sen edepsiziliğinden uyumuyo sizlerden birine çekmş demiş..
hangimize çekmş acaba desydin..
kaynana çekmş kesin..
ayy teşekkür canım ya..
evet aslında çok doğalım herşeyim dilimde..
geliriz kız inş..
szde gelin arabayıda aldınız geze geze gelirsiniz valla..
ne iyi olur...

blmiyorum havvacım..inş ondandır..
yoksa 2 yemeyen çocuğu bünyem kaldırmayacak...

MAŞALLAH ÖMÜRE MAŞALLAHH
ERKEK OLMUŞTA AMANINDA AMANINN

Ömür maşallah kuşum delikanlı mı oldun sen. Geçmiş olsun

maşallah Ömür kuzuya.... darısı Doruk uma....
hangi hastanede ne kadara yaptırdınız Seçil? lokal anestesi oldu dimi?

benim 6 yıl oldu hala geçmedi geçeceğinide sanmıyorum
ömürüde maşallah geçmiiş olsun damatlığınıda görürüsünüz inşallah

sağol canlarım allah razı olsun..

özlemcim bursa da dörtçelik çocuk hastanesi cerrahına yaptırdık lokal anestezi ile iğne yaptılar sadece..

350 vermiş eşim.. hastanede yaptırmadık çünkü özel muayenehanesine gittik tavsiye üzerine hastane de olsa daha ekonomik olurdu tabi ama anne baba biz biraz pimpirikliyiz.. sanki özel muayenehane olunca ne olacaksa..

gözün aydın cnm eşin eve gelmiş inş. cabucak iyi olur

duru nunda boyuna kilosuna maşallah cnm

ebrucum eşine çok sevindim inşallah en kısa zamanda ayaklanır kızada çok takılma napalım öyle böyle büyüyecekler

gelin anacım hepiniz gelin.. başımızın üstünde yeriniz var.. bana en yakın kimler bu topikte acaba?
sanırım tek sibel var..
yerimi bilmeyenlere söliyim, diyerbekirdeyim :)))

Ebru maşallah Duruya bu arada. z önce atlamışım hem not giriyom hem laf yetiştiriyom böyle kaçırıyom arada kusura bakma bacım

seçilcim geçmiş olsunn ömüreee
burcucum kokoşya kızım ondan olabilirmi dur bi bakayım alıcam bende bişiler ay heveslendim
valla didemcim yaptığı yanlış tabii insan üzülüyo ama
hilal ne oldu kızzz

gelin anacım hepiniz gelin.. başımızın üstünde yeriniz var.. bana en yakın kimler bu topikte acaba?
sanırım tek sibel var..
yerimi bilmeyenlere söliyim, diyerbekirdeyim :)))

ben kocama çok yalvardım gel bayramda babanlara mrdine gidelim diye yok gitmiyor adam sinir ediyor beni ne güzel gidecektik 10 gtün mis gibi

ben kocama çok yalvardım gel bayramda babanlara mrdine gidelim diye yok gitmiyor adam sinir ediyor beni ne güzel gidecektik 10 gtün mis gibi

kocana ailesinin yanına gidelim diye yalvardın haa:))
ne güzel valla..heykelini dikmek lazım didem..
bende böyle olmak isterdim..
onları sevmek anlaşabilmek..
kafa dengi olmak yok anacım yok..
zorlamayla olmuyo..

Son düzenleme:
kocana ailesinin yanına gidelim diye yalvardın haa:))
ne güzel valla..heykelini dikmek lazım didem..
bende böyle olmak isterdim..
onları sevmek anlaşabilmek..
kafa dengi olmak yok anacım yok..
zorlamayla olmuyo..

valla severim hepsini eltimgil hariç ama saolsunlar onlarda oğullarını aramazlar ama beni haftada 1-2 mutlaka aralar

çok sağolun kızlar havvacım eşimin karaciğerinde sorun vardı halada var 15 gün hastanede yattı şimdi evde ilaç tedavisine başladılar tam iyileşmedi ama öncekine göre daha iyi çok şükür..ben çok özledim gecelri giriyom okuyup çıkıyom sadece şimdi eşim biraz dışarı çıktıda rahat rahat yazım dedim size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…