ayy canım ne özrü..sibelcim görmedim özür yaaa
evet arçelikten aldım. 70 tl. memnunum valla. işimi baya görüyor. bu aralar pek calıştırmıyorum havalar sıcak diye. ama 2 hafta önce doruk hastayken baya iyi geldigini düşünüyorum.
bana sormadın ama olsun yazayım işim yokm canım sıkılıyor bizimki simbonun çok oldu ben alalaı 3 yılı kesin var memnunum hemde diğerlerinden ucuza almıştık
geldim..
msn de birine laf yetiştiriyorum da habire.. anca fırsat buldum..
naziye çorba yaptım, kaşığa alıştı biraz biraz, yiyoruz artık, ama gelgelelim pütürlü şeyler yiyemiyor. deli olcam.. domatesli erişte çorbası yaptım terbiyeli. içine kıtır ekmek attım blendırdan geçirdim. içinde pütür kalmış. ama irmik tanesi gibi düşünün. birazda koyu kıvamlı olmuş. gerçi bende hata tok tutsun zaten az yiyo die koyu yapmıştım. 2. lokmada bi kustuu şaaarrrrrrr die, anaammm halı battı üstümüz başımız.. halı sildim 2 saat. krema gibi olmadan yemiyo. napmak lazım yaaaa offfffffffffff
sibel senin şu doğal yazılarına bayılıyorum.. memnun kaldınmı gözüm yazmışın ya..çok tatlısın haa :)
yakınız gel bize kız kocan evde olduğu zaman binin gelin antep-dbakır kaç saat kine?
burcu oğlumunda var bayramda giydireceğim 3 takım ı ama bende gene bişiyler almak istiyorum
büyükler derlerya çocuğun yediği helal giydiği haram mış :))
selam kızlar
sinirlerim laçka
yazcam şimdi bekleyin
geliyorum
maşallah duru yakızlar merhaba bende geceleri okuyorum yazılanları çok şükür eşim hastaneden çıktı şimdi evde o yüzden gündüz giremiyorum birde duru hanım hiç durmuyo dün artık uyumadığı için doktora götürdüm kan tahlilinde kansız çıktı başka sorun yok bu edepsizliğinden uyumuyo sizlerden birine çekmiş olabilir dedi ama uyku için 2 hafta şurup verdi bi denicem bakalım bugun alcam şurubu bakalım kullanmak istemiyorum ama çok bile sabrettim valla boyu kilosu çok şükür iyi 75 cm boyu olmuş 9800 de kilosu meme emerek büyüyo işte doktora srum geceleri emse yeter dedi artık yemeklere alışması lazım uğraşcan zor bi çocuk seninki anladığım kadarıyla dedi diş için flor önerdi bizede bukadar aklımda kalanlar çoğunlukla uykuyla ilgili konuştuk zaten sizler nasılsınız baya kalabalık yaa..
ayy teşekkür canım ya..sibel senin şu doğal yazılarına bayılıyorum.. memnun kaldınmı gözüm yazmışın ya..çok tatlısın haa :)
yakınız gel bize kız kocan evde olduğu zaman binin gelin antep-dbakır kaç saat kine?
Sibelcim kansızlık iştahsızlık yapar zorlama çocuğu yazık. İyice tiksinmesin.
Nazzz sen neden üzüyon anneni bakayım...Şaka bi yana zorlama istersen korkmasın daha çok. Bu gün iki kaşık, yarın üç... Sabır arkadaşım...
Ebrucum geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlanır. Ben bir ara giremedim hiç topiğe nesi vardı eşinin.
MAŞALLAH ÖMÜRE MAŞALLAHH
ERKEK OLMUŞTA AMANINDA AMANINN
Ömür maşallah kuşum delikanlı mı oldun sen. Geçmiş olsun
maşallah Ömür kuzuya.... darısı Doruk uma....
hangi hastanede ne kadara yaptırdınız Seçil? lokal anestesi oldu dimi?
hayırlı olsun ömürde erkek oldu demek...
bizde durumlar yemeyen uyumayan hasta bebekler var yine
yok canım hiç geçmiyo o hep böyle devam ediyor..
kendin için çarşıya gidiyosun onlara alınmış kıyafetlerle dönüyosun..
şahsen ben öyleyim....
benim 6 yıl oldu hala geçmedi geçeceğinide sanmıyorum
ömürüde maşallah geçmiiş olsun damatlığınıda görürüsünüz inşallah
kızlar merhaba bende geceleri okuyorum yazılanları çok şükür eşim hastaneden çıktı şimdi evde o yüzden gündüz giremiyorum birde duru hanım hiç durmuyo dün artık uyumadığı için doktora götürdüm kan tahlilinde kansız çıktı başka sorun yok bu edepsizliğinden uyumuyo sizlerden birine çekmiş olabilir dedi ama uyku için 2 hafta şurup verdi bi denicem bakalım bugun alcam şurubu bakalım kullanmak istemiyorum ama çok bile sabrettim valla boyu kilosu çok şükür iyi 75 cm boyu olmuş 9800 de kilosu meme emerek büyüyo işte doktora srum geceleri emse yeter dedi artık yemeklere alışması lazım uğraşcan zor bi çocuk seninki anladığım kadarıyla dedi diş için flor önerdi bizede bukadar aklımda kalanlar çoğunlukla uykuyla ilgili konuştuk zaten sizler nasılsınız baya kalabalık yaa..
gelin anacım hepiniz gelin.. başımızın üstünde yeriniz var.. bana en yakın kimler bu topikte acaba?
sanırım tek sibel var..
yerimi bilmeyenlere söliyim, diyerbekirdeyim :)))
bende çok merak ediyorum revnada fantomalt işe yaradımı diye cmt gününü iple çekiyorum
ben kocama çok yalvardım gel bayramda babanlara mrdine gidelim diye yok gitmiyor adam sinir ediyor beni ne güzel gidecektik 10 gtün mis gibi
Didem sen bilir misin. Kanda Ferritin neden çok yüksek çıkar. 160 falan çıktı Esra nın
kocana ailesinin yanına gidelim diye yalvardın haa:))
ne güzel valla..heykelini dikmek lazım didem..
bende böyle olmak isterdim..
onları sevmek anlaşabilmek..
kafa dengi olmak yok anacım yok..
zorlamayla olmuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?