2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi niye açmıyorsun ben şimdide açıyorum en azında odada nem oluyor burnu yıkanmıyor.

aman çok şükür çıkmış eşinde.dikkat etsin kendine barı havalarda bi garip 2 gün önce donuyorduk bugun sıfır kolla geziyoruz.

Duru kızımada maşallah.cok cok emmekle olmuyor azcık yemek yeesinn.

ben kocama çok yalvardım gel bayramda babanlara mrdine gidelim diye yok gitmiyor adam sinir ediyor beni ne güzel gidecektik 10 gtün mis gibi

uzak olunca tatlı oluyor dimi .aman bırak uzak olsunlar daha iyi.

kızlar balkabağından mama yapan varmı aranızda nasıl yapılıyo biliyonuzmu?

ben yaptım haftada 2 kere yapıyorum sevdi balkabağı ve patatesi küp küp doğruyorum içine 1 tane arpacık soğanı katıp haşlıyorum blendırdan geçirip içine 1 çay k zeytinyağı koyuyorum yiyor bizimki

Didem soramadım bugün 1.sınıf öğretmenlerine ya. Karnelerle uğraştım hep pc başındaydım. Yarın söz.

yok kız yakında olsa severim bizimkiler çok düşüncelidirler kışları gelin diye yalvarıyorumda gelmiyorlar hatta benim babam 6 sene önce vefat etti annem kendi sayılır kayınpederim hep kızar bize niye yanınıza almıyorsunuz kadını yalnız bırakıyorsunuz dişye düşün o kadaqr düşünceli

1tanelerim, bulbul, ebruderin, essemayit, HavvaEsen, meltemsahin, selda58, sumifer, XSIDE, ZEYNEP6672
huhuhuuuuu nerdesinizzz

Anam ben eskiyi okuyup gelene kadar yeniler eskiyor yetişemiyorum hızınıza bi durun hele..
ömür bey erkekliğe ilk adımını atmış.. damatlığınada görelim inşallah..
naz hanım içinde yiğitle aynı şeyleri yaşıyoruz bide püskürtmeyi öğrendik bu ara 2 kaşık alıyor ağzına 3. kaşıkta püüüüüü elim yüzüm ortalık batıyor.. yemek yedirmeye başlayacağım zaman savaşa çıkacakmış gibi hazırlanıyorum ben artık:) yarım kase yemeği yarım saatte yiyor
benimki:)

sizle sohbet etmeyi özledim ama ben yaa

yarın evden katılırım diyordum ama yarım gün çalışıyorum
öğleden sonra da oğlumu kontrole götürcem.. ay dönümümüz bayrama geliyor bayramdan sonra çok geç olacak.. malum kilo kontrolümüz var..
Benim de hem kuaför hem çarşı işlerim var dün elbise aldım çanta ayakkabı da istiyorum bi dolanayım.. bi de oğluma bi papa alayım bayramlıklarımız var zaten.. Bu bayram büyüklere hediye falan almıcam oh rahatım bütün çocuklara oyuncak aldım onun yerine..
eve dönebilirsem eğer bi dünya da çamaşır ve ütüm var malum 1 hafta yokuz herşey lazım..
sanırım 48 saatlik bir Cuma gününe ihtiyacım var:90:

Ömür oldu da bitti maşallah.. Maşallah sana teyzem.. Darısı başımıza..

Toprağa da maşallah boyuna posuna kuzum.. Özlem doktorlar çok takıyor kiloya geçen ay biz de 1 kilo almıştık bu ay da alsak doktor endokrine gönderecekti.. Bu kadar harekete ayda bi kilo vermesi lazımken nası alıyorlar bilemiyorum..

Tuğba bu erkeklerle işimiz çok anacım.. hepsinin ayrı bi huyu var.. üzülme desem de ne fayda elde değil.. bizler kafaya takıyoruz..

Ebrucum eşinin iyi olmasına sevindim çok geçmiş olsun.. Duruya da maşallah maşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…