ben çıkıyorum naz mızlıyo
yemek koyayım
inşallah gene gelirim
öpüldünüz
ben gelene kadar iyi sohbetlerrrrrrrrrr
Didem sen bilir misin. Kanda Ferritin neden çok yüksek çıkar. 160 falan çıktı Esra nın
sibelcim görmedim özür yaaa
evet arçelikten aldım. 70 tl. memnunum valla. işimi baya görüyor. bu aralar pek calıştırmıyorum havalar sıcak diye. ama 2 hafta önce doruk hastayken baya iyi geldigini düşünüyorum.
kızlar merhaba bende geceleri okuyorum yazılanları çok şükür eşim hastaneden çıktı şimdi evde o yüzden gündüz giremiyorum birde duru hanım hiç durmuyo dün artık uyumadığı için doktora götürdüm kan tahlilinde kansız çıktı başka sorun yok bu edepsizliğinden uyumuyo sizlerden birine çekmiş olabilir dedi ama uyku için 2 hafta şurup verdi bi denicem bakalım bugun alcam şurubu bakalım kullanmak istemiyorum ama çok bile sabrettim valla boyu kilosu çok şükür iyi 75 cm boyu olmuş 9800 de kilosu meme emerek büyüyo işte doktora srum geceleri emse yeter dedi artık yemeklere alışması lazım uğraşcan zor bi çocuk seninki anladığım kadarıyla dedi diş için flor önerdi bizede bukadar aklımda kalanlar çoğunlukla uykuyla ilgili konuştuk zaten sizler nasılsınız baya kalabalık yaa..
ben kocama çok yalvardım gel bayramda babanlara mrdine gidelim diye yok gitmiyor adam sinir ediyor beni ne güzel gidecektik 10 gtün mis gibi
kızlar balkabağından mama yapan varmı aranızda nasıl yapılıyo biliyonuzmu?
yok kız yakında olsa severim bizimkiler çok düşüncelidirler kışları gelin diye yalvarıyorumda gelmiyorlar hatta benim babam 6 sene önce vefat etti annem kendi sayılır kayınpederim hep kızar bize niye yanınıza almıyorsunuz kadını yalnız bırakıyorsunuz dişye düşün o kadaqr düşüncelişimdi niye açmıyorsun ben şimdide açıyorum en azında odada nem oluyor burnu yıkanmıyor.
aman çok şükür çıkmış eşinde.dikkat etsin kendine barı havalarda bi garip 2 gün önce donuyorduk bugun sıfır kolla geziyoruz.
Duru kızımada maşallah.cok cok emmekle olmuyor azcık yemek yeesinn.
uzak olunca tatlı oluyor dimi .aman bırak uzak olsunlar daha iyi.
Didem soramadım bugün 1.sınıf öğretmenlerine ya. Karnelerle uğraştım hep pc başındaydım. Yarın söz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?