demir eksikliği var sanırım baya bizde..
Didem soramadım bugün 1.sınıf öğretmenlerine ya. Karnelerle uğraştım hep pc başındaydım. Yarın söz.
yok kız yakında olsa severim bizimkiler çok düşüncelidirler kışları gelin diye yalvarıyorumda gelmiyorlar hatta benim babam 6 sene önce vefat etti annem kendi sayılır kayınpederim hep kızar bize niye yanınıza almıyorsunuz kadını yalnız bırakıyorsunuz dişye düşün o kadaqr düşünceli
SELAMM BENİM CANIM ARKADAŞLARIMMM
SİZLERİ ÇOK ÇOK ÇOK ÖZLEDİMM
netim bugün ögle açıldı ama komşudaydım.yaa yerleşmişte komşuyada gidermişimmm:86:
vallahi kızlar anlatayım accık.bundan yıllar önce diye başlarmışım:90:ayy..alanya vedamız çok hüzünlüydü.ailemden ayrılmak çok üzücü oldu.birbirimizi bırakamadık.özellikle küçük kardeşim çok ağladı o ağladıkça ben ağlam.off ağlaşdık durduk yaniarabada bilem iki saat gözü yaşlı alanyayı seyrede seyrede bi yandan defnecik cork cork emerken ben üzerine göz yaşlarımı akıta akıta alanyaya veda ettik.maraşa evimi yerlaştım.zaten ve minicik çabucak yerleştim.ama eşyalarım pek bi düzensiz duruyo.sığdıramadım.ama ne yapayım lojman işte ne güzelligi olacakki .neyse burda lojmanda hemen hemen herkes birbirine gelip gidiyormuşbkomşuluk iyi yani.ama bazende pat diye geliyorlar:90:ayy ev dağınık bi kaç kez basıldım.anladımki her an gelebilirlir misafir gelecekmiş gibi olmam lağzımm:90:.şimdi alt katta komşu vardı oda geleli iki ay olmuştu ona hoşgeldine gittik.bayramda sonrada 25 kişi bana gelecek.kokana çok valla nasıl ağırlayacagım şimdiden telaşı sardı.
maraşı begenmedim ama pazarcık aklıma geldikçe yine şükür diyorum.en azından büyük bi yer sevmesemde.ama bu 5 yıl nasıl geçeçek hiiç düşünmüyorum bile.diyom kocaya iki yıl sonra müdürlük sınavına gereceksin .kazanacaksın ve biz gideceiz burdan diye avunuyorum işteee..
eee canlarımmm sizler nasılsınızzz.hadi sizlerde deyin varmı bi degişiklikkk..
kızlar kansızlık için kaç damla veriyosunuz günde yazın bakalım.
ben 1aydr burak hasta diye vermedim nanayı yedik...
artık düzenli vericem..
SELAMM BENİM CANIM ARKADAŞLARIMMM
SİZLERİ ÇOK ÇOK ÇOK ÖZLEDİMM
netim bugün ögle açıldı ama komşudaydım.yaa yerleşmişte komşuyada gidermişimmm:86:
vallahi kızlar anlatayım accık.bundan yıllar önce diye başlarmışım:90:ayy..alanya vedamız çok hüzünlüydü.ailemden ayrılmak çok üzücü oldu.birbirimizi bırakamadık.özellikle küçük kardeşim çok ağladı o ağladıkça ben ağlam.off ağlaşdık durduk yaniarabada bilem iki saat gözü yaşlı alanyayı seyrede seyrede bi yandan defnecik cork cork emerken ben üzerine göz yaşlarımı akıta akıta alanyaya veda ettik.maraşa evimi yerlaştım.zaten ve minicik çabucak yerleştim.ama eşyalarım pek bi düzensiz duruyo.sığdıramadım.ama ne yapayım lojman işte ne güzelligi olacakki .neyse burda lojmanda hemen hemen herkes birbirine gelip gidiyormuşbkomşuluk iyi yani.ama bazende pat diye geliyorlar:90:ayy ev dağınık bi kaç kez basıldım.anladımki her an gelebilirlir misafir gelecekmiş gibi olmam lağzımm:90:.şimdi alt katta komşu vardı oda geleli iki ay olmuştu ona hoşgeldine gittik.bayramda sonrada 25 kişi bana gelecek.kokana çok valla nasıl ağırlayacagım şimdiden telaşı sardı.
maraşı begenmedim ama pazarcık aklıma geldikçe yine şükür diyorum.en azından büyük bi yer sevmesemde.ama bu 5 yıl nasıl geçeçek hiiç düşünmüyorum bile.diyom kocaya iki yıl sonra müdürlük sınavına gereceksin .kazanacaksın ve biz gideceiz burdan diye avunuyorum işteee..
eee canlarımmm sizler nasılsınızzz.hadi sizlerde deyin varmı bi degişiklikkk..
sizle sohbet etmeyi özledim ama ben yaa
yarın evden katılırım diyordum ama yarım gün çalışıyorum
öğleden sonra da oğlumu kontrole götürcem.. ay dönümümüz bayrama geliyor bayramdan sonra çok geç olacak.. malum kilo kontrolümüz var..
Benim de hem kuaför hem çarşı işlerim var dün elbise aldım çanta ayakkabı da istiyorum bi dolanayım.. bi de oğluma bi papa alayım bayramlıklarımız var zaten.. Bu bayram büyüklere hediye falan almıcam oh rahatım bütün çocuklara oyuncak aldım onun yerine..
eve dönebilirsem eğer bi dünya da çamaşır ve ütüm var malum 1 hafta yokuz herşey lazım..
sanırım 48 saatlik bir Cuma gününe ihtiyacım var:90:
Ömür oldu da bitti maşallah.. Maşallah sana teyzem.. Darısı başımıza..
Toprağa da maşallah boyuna posuna kuzum.. Özlem doktorlar çok takıyor kiloya geçen ay biz de 1 kilo almıştık bu ay da alsak doktor endokrine gönderecekti.. Bu kadar harekete ayda bi kilo vermesi lazımken nası alıyorlar bilemiyorum..
Tuğba bu erkeklerle işimiz çok anacım.. hepsinin ayrı bi huyu var.. üzülme desem de ne fayda elde değil.. bizler kafaya takıyoruz..
Ebrucum eşinin iyi olmasına sevindim çok geçmiş olsun.. Duruya da maşallah maşallah..
canım sana özelden yazdım cvp
ayşegül kız geldinmi huuu:))
ne kardesi Gülşah şimdiden mi yazıyorsunuz.
aman aman maşallah diyeyim o zaman aslında hepsinin olması gereken ama olağan şeye bile şaşr olduk.
Ayşegül hoşgeldin şükür kavuşturana.:79::79: :79:.
Hülya sende gel ya bak ne zamandır gelmiyorsun Yarennn ayy bugün Serapla Hulen Hülyada yok.
huuuu ayşegül bacım bırak geçmişi gel hemen
hoşgeldin bacım güle güle otur inşallah sıkma canını olmadı her ay sırayla birimiz geliriz sana
hoşgeldin canım..merak ediyoduk seni..
ailenden ayrılmak zor olmuştur ama..
bak ordada komşuluk yok diyordun burda komşun var.
iyi oluyo komşuluk bakma sen alışırsın..
defne zeyno nasıl..
aaaa ayşegül gelmiiiiş
ayşegül hediyeleşme topikimize gel
ben kaçar kızlar iyi akşamlr
lale atlet al biterse girerim akşama
hepinize iyi akşamlar çıkıyorum byyee
kızlar kansızlık için kaç damla veriyosunuz günde yazın bakalım.
ben 1aydr burak hasta diye vermedim nanayı yedik...
artık düzenli vericem..
aaaa ayşegül gelmiiiiş
ayşegül hediyeleşme topikimize gel
ben kaçar kızlar iyi akşamlr
lale atlet al biterse girerim akşama
:79::79:hepinize iyi akşamlar çıkıyorum byyee
sağolun kızlar yaa..evet çok zor oldu ama hala alışmış degilim.ne bileyim tabikide zaman gerekecek..
DİDEM kız yalanda olsa söyle söyle geliriz de gideriz dee.
inanmasamda söyle söyle
Ayşegül güle güle otur yeni evinizde canım.ayrılıklar zor tabii alışırsın canım bayramlarda artık gider gelirsin Zeyno okula başlayana kadar arada kaçarsın hoş 2 çoçuklada zor olur ama olsun nelere alışılmıyorki alışırsık sıkma kendini.komşuluk iyide 25 kişi nasıl ağırlıycan be insaf 2 parti gelseler 2 stress sen ufaktan bi düğün salonu tut olmadı :26:
afferim Sibel.
ben Ferrumu günde 2 kere veriyorum 1 sahab kahvaltısına bi gece son mamasına koyuyorum.ferrum tok karna ama bakalım işe yarıyormu birdaha ki ay bizde kan vereceğiz ama bence yarıyor çoçuğun renginden belli.yada sabah sen keçi boynuzu pekmezi ve akşamda ferrum verirsin.
dr ne dedi ki.
hee demek hediyeleşiyorsunuz bende öğrenmiş oldum.
Ayşegül güle güle otur yeni evinizde canım.ayrılıklar zor tabii alışırsın canım bayramlarda artık gider gelirsin Zeyno okula başlayana kadar arada kaçarsın hoş 2 çoçuklada zor olur ama olsun nelere alışılmıyorki alışırsık sıkma kendini.komşuluk iyide 25 kişi nasıl ağırlıycan be insaf 2 parti gelseler 2 stress sen ufaktan bi düğün salonu tut olmadı :26:
afferim Sibel.
ben Ferrumu günde 2 kere veriyorum 1 sahab kahvaltısına bi gece son mamasına koyuyorum.ferrum tok karna ama bakalım işe yarıyormu birdaha ki ay bizde kan vereceğiz ama bence yarıyor çoçuğun renginden belli.yada sabah sen keçi boynuzu pekmezi ve akşamda ferrum verirsin.
dr ne dedi ki.
hee demek hediyeleşiyorsunuz bende öğrenmiş oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?