2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Didem soramadım bugün 1.sınıf öğretmenlerine ya. Karnelerle uğraştım hep pc başındaydım. Yarın söz.

ne kardesi Gülşah şimdiden mi yazıyorsunuz.

aman aman maşallah diyeyim o zaman aslında hepsinin olması gereken ama olağan şeye bile şaşr olduk.

Ayşegül hoşgeldin şükür kavuşturana.:79::79: :79:.

Hülya sende gel ya bak ne zamandır gelmiyorsun Yarennn ayy bugün Serapla Hulen Hülyada yok.

SELAMM BENİM CANIM ARKADAŞLARIMMM
SİZLERİ ÇOK ÇOK ÇOK ÖZLEDİMM
netim bugün ögle açıldı ama komşudaydım.yaa yerleşmişte komşuyada gidermişimmm:86:
vallahi kızlar anlatayım accık.bundan yıllar önce diye başlarmışım:90:ayy..alanya vedamız çok hüzünlüydü.ailemden ayrılmak çok üzücü oldu.birbirimizi bırakamadık.özellikle küçük kardeşim çok ağladı o ağladıkça ben ağlam.off ağlaşdık durduk yaniarabada bilem iki saat gözü yaşlı alanyayı seyrede seyrede bi yandan defnecik cork cork emerken ben üzerine göz yaşlarımı akıta akıta alanyaya veda ettik.maraşa evimi yerlaştım.zaten ve minicik çabucak yerleştim.ama eşyalarım pek bi düzensiz duruyo.sığdıramadım.ama ne yapayım lojman işte ne güzelligi olacakki.neyse burda lojmanda hemen hemen herkes birbirine gelip gidiyormuşbkomşuluk iyi yani.ama bazende pat diye geliyorlar:90:ayy ev dağınık bi kaç kez basıldım.anladımki her an gelebilirlir misafir gelecekmiş gibi olmam lağzımm:90:.şimdi alt katta komşu vardı oda geleli iki ay olmuştu ona hoşgeldine gittik.bayramda sonrada 25 kişi bana gelecek.kokana çok valla nasıl ağırlayacagım şimdiden telaşı sardı.
maraşı begenmedim ama pazarcık aklıma geldikçe yine şükür diyorum.en azından büyük bi yer sevmesemde.ama bu 5 yıl nasıl geçeçek hiiç düşünmüyorum bile.diyom kocaya iki yıl sonra müdürlük sınavına gereceksin .kazanacaksın ve biz gideceiz burdan diye avunuyorum işteee..
eee canlarımmm sizler nasılsınızzz.hadi sizlerde deyin varmı bi degişiklikkk..

kızlar kansızlık için kaç damla veriyosunuz günde yazın bakalım.
ben 1aydr burak hasta diye vermedim nanayı yedik...
artık düzenli vericem..

hoşgeldin bacım güle güle otur inşallah sıkma canını olmadı her ay sırayla birimiz geliriz sana

artık düzenli vericem..

ya sabhları aç karnına ver yada benim gibi yap ben saat 6 gibi 10 damla veriyorum saat 4,5 gibi yoğurt yemiş oluyor ondan sonra veriyorum birde ya nutrigen supra yada minadex alıp onunla beraber ver içinde c vitamini olduğundan emilimi max oluyor

hoşgeldin canım..merak ediyoduk seni..
ailenden ayrılmak zor olmuştur ama..
bak ordada komşuluk yok diyordun burda komşun var.
iyi oluyo komşuluk bakma sen alışırsın..
defne zeyno nasıl..

ahanda Serap gelmiş.

bende çalışmadığım zamanlarda cumartesinin 48 saat Pazar gününün 96 saat olmasını istiyorum ama ne fayda.

canım sana özelden yazdım cvp

ne özelleşiyonuz bakımmmm

ayşegül kız geldinmi huuu:))

huuuu ayşegül bacım bırak geçmişi gel hemen

hoşgeldin bacım güle güle otur inşallah sıkma canını olmadı her ay sırayla birimiz geliriz sana

hoşgeldin canım..merak ediyoduk seni..
ailenden ayrılmak zor olmuştur ama..
bak ordada komşuluk yok diyordun burda komşun var.
iyi oluyo komşuluk bakma sen alışırsın..
defne zeyno nasıl..

sağolun kızlar yaa..evet çok zor oldu ama hala alışmış degilim.ne bileyim tabikide zaman gerekecek..
DİDEM kız yalanda olsa söyle söyle geliriz de gideriz dee.
inanmasamda söyle söyle

Ayşegül güle güle otur yeni evinizde canım.ayrılıklar zor tabii alışırsın canım bayramlarda artık gider gelirsin Zeyno okula başlayana kadar arada kaçarsın hoş 2 çoçuklada zor olur ama olsun nelere alışılmıyorki alışırsık sıkma kendini.komşuluk iyide 25 kişi nasıl ağırlıycan be insaf 2 parti gelseler 2 stress sen ufaktan bi düğün salonu tut olmadı :26:

artık düzenli vericem..

afferim Sibel.

ben Ferrumu günde 2 kere veriyorum 1 sahab kahvaltısına bi gece son mamasına koyuyorum.ferrum tok karna ama bakalım işe yarıyormu birdaha ki ay bizde kan vereceğiz ama bence yarıyor çoçuğun renginden belli.yada sabah sen keçi boynuzu pekmezi ve akşamda ferrum verirsin.

dr ne dedi ki.

aaaa ayşegül gelmiiiiş

ayşegül hediyeleşme topikimize gel

hee demek hediyeleşiyorsunuz bende öğrenmiş oldum.

ben kaçar kızlar iyi akşamlr
lale atlet al biterse girerim akşama
:79:
hepinize iyi akşamlar çıkıyorum byyee
:79::79:
sağolun kızlar yaa..evet çok zor oldu ama hala alışmış degilim.ne bileyim tabikide zaman gerekecek..
DİDEM kız yalanda olsa söyle söyle geliriz de gideriz dee.
inanmasamda söyle söyle

kız ben gelirim üzülme sen valla gelirim..
ama kış olması zorladı beni..
günler çok kısa git gel geç olur..
yaza inş sendeyim..sende gel kız..

hee alışınım inşallah..ya bunda böyleşmiş toplu gelerlermiş.bende dedim az az gelseler benim ufaklık var dedim ..ne deseler olsun biz tutarız dedilerne diyeyim.buyrum gelen dedim..amaan bi daha böyle almam.zaten aralarında pek bi küçük kaldım.hepsinin çocukları ya liseye gidiyo ya ünvste.bi kişi var zeynep gibi onunda oğlu maşallah agzını bıcak açmıyo çok çekingen bi çocuk.zeyneple oynayamaz o..

ha ha ha bi aferin aldım yuppi oklava da yok yahu kendime göndereyim..
ben ferro sanol kullanıyodum bir ay öncesine kadar..
aç karna 10damla..sonra kestk(çok güzel ettk)
ama ben ek gıdya geçtiğimzden beri pekmez veriyorum yaa..
keçi boynuzu değil ama üzüm pekmezi..
artık günde 20 damla vercekmişim öyle dedi dr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…