Ayşegül yaa osrsam ayıp mı olur aratma beni şimdi merak ettim hayırdır alanyaya mı gidiyor.
hadi iyi yolculuklar ablacım
Allah tamamına erdirsin çok mutlu olsun inşalah
kardeşime de selam söyle
Amin inşalla canım.Allah gönlüne göre versin.iyi insanlarla karşılaştırsın.
ayşegül hayırlısı olsun cnm sanada iyi yolculuklar
küsermiytim ben arkadaşıma hiççsaolun kızlar... annem burdaydı zaten o gitti 1 haftadırda kaynanam gelmişti.. bayramda bende annemlerdeydim zaten 1 hafta bilmiyom idare edicem artık
esma ah kıyamama arkadaşıma ya kız biliyom saol okudum msjını bugün cvp yazmadın hiç ya ondan küsme kuşum severim seni bilir sin nasılsın bakım öpüyom gel barışalım hadi....
cnm ben en son 10 10:30 gibi uyutuyorum 5 ölçek mama 2 ölçek tahıl maması 4 cicibebe ezip veriyorum gece beslemiyorum artık tok tutuyo bölekızlar gece kaşık maması falan vermiyomusunuz hiç ben veriyorum saat8 gibi sonrada emiyo yatmadan 9.30 10 gibi uyuyogenelde yemek suyu falan fazla vermiyorum gece
ben saate pek dikkat etmiyorum ama artık bulamaç vermiyorum mamasını sabah tahıl maması ve bisküviyle veriyorum pekmez bazande ceviz katıyorumHafta içi akşama kadar bakıcımız yedirip içiriyor ama ben hafta sonu saat 8:00 de bisküvili süt, 10:30 da kahvaltı karışımı(peynir, yumurta, pekmez, kaşık maması, devam sütü vb) veriyorum sonra 13:30 çorba, 17:00 meyva püresi 20:00 bizimle yemek yemezse süt, 12:00 de uyurken kaşık mamalı devam sütü(pirinçunuda yapıyorum) çok sık mı besliyorum acaba.
aa geçmiş olsun cnm ama kızlar diolardı bebeklerde boğaz enfeksiyonu salgını varmış dieeslm, dr dan geldik biz. boğazı çok kötü iltihaplanmış mirayın. çok şaşırdım çünkü boğaz ile alakalı hiç belirti yoktu. antibiyotik kullanıcaz. 10500 gr olmuş. boyu da 75 cm. daha yeni zorla uyudu kuzucum.
tüm hastalara acil şifalar.
ayşegül, çıkıyor musunuz yola?? iyi yolculuklar. hayırlısı cnm hakkınızda.
az konuşun geçmişe bakıp geliyorum
az konuşun dedim anam hepten susmuşunuz
ayşegül iyi yolculuklar bacım... kardeşin için hayırlısı neyse o olsun. Allah gonlune gore versin.
kara kuzum miraya geçmiş olsunbu bogaz hıc belırtı vermıyormu ya? duru da faranjıt teşhisi kondugunda burcu bogazlarıyla ılgılı bı belırtı yoktu diyodu. allah allah ya...
sibel kuşum ipoş durmuyor ki gireyim. anca gunde 2 kez uyuyor o zaman...
ben yemegımı ettim wallah.
ipoşuma ayakkabı aldım.
burda tanıdık bı ayakkabıcı wardı benım gelın ayakkabılarımı aldıgım yer. ordan aldım. deri,altı yumuşak ve bilekten.49 tl
bızım kızın ayakları mınnacık. 17 numaraymış. 1 numara da buyuk aldık 18 aldık. 3 aydan fazla dayanmaz dedi ayakkabıcı amca
güle güle giysin böcük..
keşke 2numara büyük alsaydın biraz giyerdi kıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?