2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende çıkıyorum.yarın girmeyecegim.yani sanırım.kısmetse alanyada ablamda net var azda olsa bişeyler yazıp çıkarım ordada.enazından şu ekilişi takip edeyim..bi hafta yokum bacılar.kendinize iyi bakın .meleklerede tabi.öpüyorum:))

Ayşegül yaa osrsam ayıp mı olur aratma beni şimdi merak ettim hayırdır alanyaya mı gidiyor.

hee vet yazmıştım daha önce cumartesi günü..kardeşim vardıya hemşire.geçen yıl boşanmıştı.o biriyle flört ediyorduda .sanırım işi biraz ilerletecekler.tanışmaya geliyo ailemle çocuk.kardeşimde bi ben uzaktayımya üzülüyodu sen yoksun diye.sende gel dedi.dayanamadım gidecgim.bi haftada kalır dönerim.çocukla tanışma merasimi yani.sonrada kardeşim onun ailesiyle tanışacak herkesten onay çıkarsa ne bilemiym ilerletirler.ama bizden onay çıkmazsa asla diyo.bi kere agzım yandı diyo.kuzum yaa.allah yolunu açık etsin canım kardeşim.bu sefer çok mutlu olsun istiyorum çook.(

hadi iyi yolculuklar ablacım
Allah tamamına erdirsin çok mutlu olsun inşalah
kardeşime de selam söyle

slm, dr dan geldik biz. boğazı çok kötü iltihaplanmış mirayın. çok şaşırdım çünkü boğaz ile alakalı hiç belirti yoktu. antibiyotik kullanıcaz. 10500 gr olmuş. boyu da 75 cm. daha yeni zorla uyudu kuzucum.

tüm hastalara acil şifalar.

ayşegül, çıkıyor musunuz yola?? iyi yolculuklar. hayırlısı cnm hakkınızda.

Hülya bak aynı hiçbir belirti yok bir anda ateş ile çıkıyor ortaya.iyiki gitmişsin.sabah akşam ilacını içer düğüne ohhh mis gibi keyifli keyifli gider

geçmiş olsun.

küsermiytim ben arkadaşıma hiçç

kızlar gece kaşık maması falan vermiyomusunuz hiç ben veriyorum saat8 gibi sonrada emiyo yatmadan 9.30 10 gibi uyuyogenelde yemek suyu falan fazla vermiyorum gece
cnm ben en son 10 10:30 gibi uyutuyorum 5 ölçek mama 2 ölçek tahıl maması 4 cicibebe ezip veriyorum gece beslemiyorum artık tok tutuyo böle

ben saate pek dikkat etmiyorum ama artık bulamaç vermiyorum mamasını sabah tahıl maması ve bisküviyle veriyorum pekmez bazande ceviz katıyorum
yediriyorum çıkıyorum
arkamadan kaynanam peynirini yumurtasını veriyo görümcem aldıktan sonra ordada kahvaltı sofrasına oturuyo öğleden sonra çorba yiyo ben akşam gelince bizimle sofrada yiyio az ama sonra yoğurt yada meyve suyu veriyorum gecede yatırıken mama veriyorum işte

aa geçmiş olsun cnm ama kızlar diolardı bebeklerde boğaz enfeksiyonu salgını varmış diee

az konuşun dedim anam hepten susmuşunuz

ayşegül iyi yolculuklar bacım... kardeşin için hayırlısı neyse o olsun. Allah gonlune gore versin.
kara kuzum miraya geçmiş olsun bu bogaz hıc belırtı vermıyormu ya? duru da faranjıt teşhisi kondugunda burcu bogazlarıyla ılgılı bı belırtı yoktu diyodu. allah allah ya...
sibel kuşum ipoş durmuyor ki gireyim. anca gunde 2 kez uyuyor o zaman...
ben yemegımı ettim wallah.
ipoşuma ayakkabı aldım.
burda tanıdık bı ayakkabıcı wardı benım gelın ayakkabılarımı aldıgım yer. ordan aldım. deri,altı yumuşak ve bilekten.49 tl
bızım kızın ayakları mınnacık. 17 numaraymış. 1 numara da buyuk aldık 18 aldık. 3 aydan fazla dayanmaz dedi ayakkabıcı amca

güle güle giysin böcük..
keşke 2numara büyük alsaydın biraz giyerdi kıs...

bu arada cmt buluşma var ama cmt inanılmaz trafik oluyor maalesef.
öğleden sonraya kalmayalım derim ben. biz bu hafta sonu burdan başakşehire 3 saatte gittik. bursaya gidilir be 3 saatte. yarım saatlik yol halbuki.
zaten dönüşte allahın emri trafik çekicez bari giderken rahat gidelim diyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…