2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle giysin cimcime ayakkabılarını.

valla boğaz enfeksiyonun hiçbir belirtisi yok Zeynep.Diyorum ya herşey güzel yedi yatta saat 9 da 12 de mızırdadı bi baktım çoçuk 39.9 ateş.ne yaparsan yap iniyor sonra tekrar yükseliyor.ilaç mecburi yani.aman çok şükür atlattık.çoçuk işte ne zaman kadar atlattık oda belli değil.

yani ne diyorsun Cumartesi erken gidelim geçe kalmadan kalkalım o zaman.

ateş çıktığında boğaz olasılığı yüksek yani... değildir demek geçmemek lazım...
Arabayla gelecekseniz temden olabilir trafik olmaz temde. Burcu nnasıl geleceksin sen

temde olmaz ama yol çok uzuyor öylede bizim burdan maalesef
selda için uygunsa öğleye kalmayalım derim ben.
7 de dayanalım kapısına
şaka bi yana trafikte sefil olma ihtimalimiz var ondan

herkese iyi akşamlar kızlar... nasılsınız? ben yeni işten geldim. bi bakayım size dedim. adım atan bıcırıklarımız varmış hepsine maşallah....
ya sizin ilk adımını atıyor dediğiniz şey desteksiz tutunmadan yürümesi di mi? ya melis daha tutunmadan ayakta bile duramıyor... normal mi acaba merak ettim.

hosgeldın canım...
ewet tutunmadan yurumesı. ama oyle cok degıl. ıpegın rekoru 6 adım daha

cok normal hacercim dert etme bunu.
kımısı 10 aylık yurur kımısı 18 aylık. zamanı gelınce,kendını hazır hıssettıgınde meliste yürüyecek elbette...

zeynepcim melis daha desteksiz ayakta duramıyor ki yürüsün. sadece bulduğu her yerden ayağa kalkıp tutunarak yürüyor...

Son düzenleme:
tabi bunu her zaman yapmıyor hasbam.
keyfi yerindeyse
uykusu yoksa
canı isterse 2 koltugumuz arası gayet guzel yuruyor.
canı ıstemezse hop deviriyor popoyu. çok üsteleyip sürekli zorlamıyorum bende. nasıl ısterse,ne zaman kendısını hazır hıssederse.

kızlar bencede erken gidin erken gelin..
saat 10gibi çıkın 11de orda olsnız iyidir..
bana bakın hele sanki bende gidiyorum...
bana soran varmış gbi..

ay daha yemek yapmadım. ne yapsam acaba karar veremedim. sizler ne yaptınız kızlar??
patlıcan yemegı yaptım kıymalı.
yanına da pilav yapıcam bir de ayran tamam işte.
zeynepcim melis daha desteksiz ayakta duramıyor ki yürüsün. sadece bulduğu her yerden ayağa kalkıp tutunarak yürüyor...
canım işte onu diyorum bende. kendını hazır hıssettıgınde once desteksız sekılde 3-5 sn kısa kısa ayakta durmaya baslicak. sonra bi cesaret adım atıcak. ama bunu illa şimdi yapması gerekmıyor. 18 aya kadar yürümemesi normalmiş bir bebegın. hepsi bir anda yapamazlar,dogasına aykırı. her biri farklı bır cocuk sonucta. melis için zamanı gelince o da ayaklanıcak.

Arabayla gelecekseniz temden olabilir trafik olmaz temde. Burcu nnasıl geleceksin sen

metrobüsle canım.ama onuda tam öğrenmedim galiba aktarma yapıp geleceğim avcılara kadar.

Duruda aynı tutunarak galkıyor ama ilerlemiyorda kalkıp kalkıp oturuyor.bak melis maşallah en azından ilerliyormuş.

slm kızlarr
benim oğlumda tay tay durmadı daha ama fırtına gibi koltuklara duvarlara tutunup kalkıyo sıralıyo yürüteçinin üstüne biniyo bıdı bıdı bişiyler dio
ama biberonla bişiy yedircem zaman eline veriyorum tutmaqyı beceremyio tutmuyo eline çatala betırp bişiy veriyom bilmiyo yeğenim 8 aylkken çatala karpuz batırıp verince yerdi

Son düzenleme:
kızlar bencede erken gidin erken gelin..
saat 10gibi çıkın 11de orda olsnız iyidir..
bana bakın hele sanki bende gidiyorum...
bana soran varmış gbi..
vakıtlıce gıdın donun dıyosun yaniiiiiiiiii
kaynana seniiiiiiiii

benım saatı oyle bı ayarlamam lazım ki ipoş yolda uyusun. yoksa o yolu bana dar eder.
genelde 10-11 arası ilk uykusuna yatar. o saatler olursa o da uyumuş olur yolda.

oyyy yerim ben onun keyfini.... maşallah kuzuma.... devamıda yakında gelir inşallah....

kaynana olcam ya alıştırym kendimi..
bak dediğim gibi iyi olur..10da çıkarsın yolda uyur ohh rahat edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…