Güle güle kullansın İpekçik
Hakkaten saat kaçta gideceğiz Selda ya
ateş çıktığında boğaz olasılığı yüksek yani... değildir demek geçmemek lazım...Güle güle giysin cimcime ayakkabılarını.
valla boğaz enfeksiyonun hiçbir belirtisi yok Zeynep.Diyorum ya herşey güzel yedi yatta saat 9 da 12 de mızırdadı bi baktım çoçuk 39.9 ateş.ne yaparsan yap iniyor sonra tekrar yükseliyor.ilaç mecburi yani.aman çok şükür atlattık.çoçuk işte ne zaman kadar atlattık oda belli değil.
yani ne diyorsun Cumartesi erken gidelim geçe kalmadan kalkalım o zaman.
Arabayla gelecekseniz temden olabilir trafik olmaz temde. Burcu nnasıl geleceksin sen
hosgeldın canım...herkese iyi akşamlar kızlar... nasılsınız? ben yeni işten geldim. bi bakayım size dedim. adım atan bıcırıklarımız varmış hepsine maşallah....
ya sizin ilk adımını atıyor dediğiniz şey desteksiz tutunmadan yürümesi di mi? ya melis daha tutunmadan ayakta bile duramıyor... normal mi acaba merak ettim.
hosgeldın canım...
ewet tutunmadan yurumesı. ama oyle cok degıl. ıpegın rekoru 6 adım daha
cok normal hacercim dert etme bunu.
kımısı 10 aylık yurur kımısı 18 aylık. zamanı gelınce,kendını hazır hıssettıgınde meliste yürüyecek elbette...
patlıcan yemegı yaptım kıymalı.ay daha yemek yapmadım. ne yapsam acaba karar veremedim. sizler ne yaptınız kızlar??
canım işte onu diyorum bende. kendını hazır hıssettıgınde once desteksız sekılde 3-5 sn kısa kısa ayakta durmaya baslicak. sonra bi cesaret adım atıcak. ama bunu illa şimdi yapması gerekmıyor. 18 aya kadar yürümemesi normalmiş bir bebegın. hepsi bir anda yapamazlar,dogasına aykırı. her biri farklı bır cocuk sonucta. melis için zamanı gelince o da ayaklanıcak.zeynepcim melis daha desteksiz ayakta duramıyor ki yürüsün. sadece bulduğu her yerden ayağa kalkıp tutunarak yürüyor...
Arabayla gelecekseniz temden olabilir trafik olmaz temde. Burcu nnasıl geleceksin sen
herkese iyi akşamlar kızlar... nasılsınız? ben yeni işten geldim. bi bakayım size dedim. adım atan bıcırıklarımız varmış hepsine maşallah....
ya sizin ilk adımını atıyor dediğiniz şey desteksiz tutunmadan yürümesi di mi? ya melis daha tutunmadan ayakta bile duramıyor... normal mi acaba merak ettim.
vakıtlıce gıdın donun dıyosun yaniiiiiiiiiikızlar bencede erken gidin erken gelin..
saat 10gibi çıkın 11de orda olsnız iyidir..
bana bakın hele sanki bende gidiyorum...
bana soran varmış gbi..
tabi bunu her zaman yapmıyor hasbam.
keyfi yerindeyse
uykusu yoksa
canı isterse 2 koltugumuz arası gayet guzel yuruyor.
canı ıstemezse hop deviriyor popoyu. çok üsteleyip sürekli zorlamıyorum bende. nasıl ısterse,ne zaman kendısını hazır hıssederse.
vakıtlıce gıdın donun dıyosun yaniiiiiiiiii
kaynana seniiiiiiiii
benım saatı oyle bı ayarlamam lazım ki ipoş yolda uyusun. yoksa o yolu bana dar eder.
genelde 10-11 arası ilk uykusuna yatar. o saatler olursa o da uyumuş olur yolda.
salçalı patates bulgur pilavı ayran..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?