2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sözde çok iş yapacaktım ama bi yol ilerleyemedim..bi bakayım size..epey yazmışsınız.

kızlar gece kaşık maması falan vermiyomusunuz hiç ben veriyorum saat8 gibi sonrada emiyo yatmadan 9.30 10 gibi uyuyogenelde yemek suyu falan fazla vermiyorum gece

ablasına dün danino almıştk ufak meyveliler varya az önce bi tane vereyim tattırayımdedim bi taneyi yedi dahada istedi ağladı sevdi yaw vermedim tabi tatlı manyağı benimki pek hazır bişi vermiyim dedi ama nasıl atlıyo kaşığa görseniz hem vermedim hem içim açıdı yaa

hala regl olmayan varmııı bende tık yok dramı görünsem acaba

ah benimde olmadı daha sevil..

sevilaY yazıyonuz ama bendeniz sevilll tabiiki dr a gitsem adet söktürücü vercek bende kendi, gelsin istiyorum bakalım bekliyelim biraz daha

ben artık dayanamayacagım sanırım bi haftaya kadar başlayacagım edat söktürücüye.çok sıkıntı veriyo bana.

satılır belki.numunelik geliyo onlarada.ama sipariş verebilirsin sanırım.

yaa aynen bendede bazen kanrımda gurul gurul ses geliyo aceba hamilemiyim.aceba tekmemi bu diyomay allah korusun.

ben hiç kullanmıyorum.durmuyoki yerinde zaten..

he he zeynep küçükken benimde salyadan dolayı tuşları basmamıştı telef oldu telefonum.yeni almak zorunda kalmıştım ondan sonrada bi daha vermedim.çok meraklı oluyorlar.defnede aynı.

üff miray hiç iyi değil(( hali yok ve sürekli ağlıyor.
randevu aldım. dr a götürüyorumm.

ah canım geçmiş olsun.haberleri ilet bize tekrar
ya bide bizim Doruk dizlerinin üzerinde popo yukarı gelecek şekilde uyuyor son 15 - 20 gündür. sizde varmı bu?
aynen zeynepte öyle.namaz kılar gibi uyur.rahat ediyo demekki küçük hanım.

bayıldım benzetmeneçingenelere çok meraklı dimi sarı olmaya.
olsun ız koyuaştırmışsın işte.eminim yakışmıştır.

sağodl canım,

çok geçmiş olsun.yaw bende adanada bayramda acillik oldum üşütme.ishal.karın agrgsı.bagırsak iltihabı dedi doktor.aa bendemi salgından aldımki nasibini.daha yeni yeni kendime geliyodm.

slm canlarım hasta bebişlere geçmiş olsun
nasılsınız?

hoşgeldin fatoşcum.allah yardımcınız olsun.daha öncede yaçmıştım.acil şifalar.

kız bi daha deneme bari.yıkaya yıkaya gider.

allıhım zamanı gelince sağ sağlım nasip etsin.

ya işte bende bu yüzden sevmiyorum internetten alışverişi.şifreyi elerine teslim ediyon.

kızlaaaar tchiboda "enstrüman seti" varmış. 5 parça. tef, vurmalı piyano vs. işte. bence kacırmayın. Nevzat alıyor bizim doruk a şu anda. 35 tl. imiş.
birazönce baktım çok hoş duruyo.

hoşgeldinn

kızlar gece kaşık maması falan vermiyomusunuz hiç ben veriyorum saat8 gibi sonrada emiyo yatmadan 9.30 10 gibi uyuyogenelde yemek suyu falan fazla vermiyorum gece
benimki akşam 8 de emiyo okadar.gecede kalkarsa emiyo.vermiyorum ben.

Kızlar sizin bebelerin beslenme düzeni nasıl bana yazarmısınız, ben çok mu sık veriyorum acaba?

benimki sabah kahvaltı yiyo bulamaç şeklinde saat 8.30 gibi arada emiyo canı isterse öğlen 12.1230 gibi meyve 2 3 gibi çorba akşamüstü 6 gibi falan yoğurt saat 8 gibi de kaşık maması bazen çok nadir pirinçunu yapıyorum aralarda emiyo genel olarak böyle ama şaştığıda oluyo tabi

bizde kansızlık olduğu için drumuz yumurta sarısını hergün ver dedi bende veriyorum ama bazen özellikle vermiyorum haftada iki falan koymuyorum

bizde kansızlık olduğu için drumuz yumurta sarısını hergün ver dedi bende veriyorum ama bazen özellikle vermiyorum haftada iki falan koymuyorum

Hafta içi akşama kadar bakıcımız yedirip içiriyor ama ben hafta sonu saat 8:00 de bisküvili süt, 10:30 da kahvaltı karışımı(peynir, yumurta, pekmez, kaşık maması, devam sütü vb) veriyorum sonra 13:30 çorba, 17:00 meyva püresi 20:00 bizimle yemek yemezse süt, 12:00 de uyurken kaşık mamalı devam sütü(pirinçunuda yapıyorum) çok sık mı besliyorum acaba.

Saol Gülşahcım, küçükken sık beslediğimden reflü olmuştu da, aynı şeyleri yaşamayayım diye soruyorum.

az önce ek gıdaya yazdım üstüne sen sordun ,

koplaya -yapıştırrrrrrrrrrrr

kahvaltı - meyve püresi - yoğurt - çorba(yada yemek) - muhallebi -akşam bizimle az yemek ( ama bunu saymayada bilirsin tadımlık yiyor)birde gece yatmadan sütü.(yada maması)

meyve püresi yemediği zaman eline elma-armut dilimi veriyoruz kemiriyor.yediği kadar artık.

birde tüm gün elinde ekmek yada kuru kayısı ile geziyor.ama yiyor ama etrafa döküyor.

geçen haftaya kadar düzenimiz buydu bu ara pek iştahsız ama düzelir inşallah

vaal yaklaşık 2-3 saat ara ile çok yediyse 4 saat ara ile olabiliyor ve sırası diye birşey yok genelde.
bazen son öğün olarak muhallebi ile kalıyor mamayı kabul etmiyor falan yani şaşmalar ile genelde böyleydi canım.

sizinki sık değil bence.

sabah neden iki kere kahvaltı gibi veriyorsun canım merak ettim

bizimki 7 de kalkıyo emiyo
9 gibi peynir biraz ekmek yumurta ceviz falan kahvaltı yapıyo(tek tek yiyo) azcık ta süt içiyo(kandırmalık)
11:30 yoğurt yiyo
13:30 da süt içiyo
15:30 da meyve yiyo
17:30 da süt içiyo tekrar
19:30 gibi ben sebze yemeği veya çorba yediriyorum
sonra emip yatıyo
haftasonu da düzenimiz aynı biberondan süt içmek yerine taze süt içiyo

Kızlar sizin bebelerin beslenme düzeni nasıl bana yazarmısınız, ben çok mu sık veriyorum acaba?
sabah bulamaç kahvaltı.sonra keyfine göre.meyve püresi,yogurt ve çorba sık sık emzirme.bizimiki anca bu kadar.zaten çok zaylıf.

Ayşegül olabilir. Ben ilk defa karşılaşıyorum böyle bi şeyle Adana'da.
bilmemki.valla bende yaşadım yani.

Çıktım ben. Hadi görüşürüz.

by by

maşallah yesin yesin.azda olsa yiyolar işte.

benimki acayip saatlerine bağlı 15 dk bile bekletemiyorsun çarpıyor kendini üstümüzü başımızı paralıyor
saatimiz pek şaşmıyor o yüzden
miktarları hiç artırmadan aynı düzen gidiyoruz biz de125 cc yoğurt o kadar meyve yarım kase çorba veya sebze
en fazla değişikliğimiz yoğurtla meyvenin yer değiştirmesi veya hafta sonu fazladan emmesi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…