hala regl olmayan varmııı bende tık yok dramı görünsem acaba
sevilaY yazıyonuz ama bendeniz sevillltabiiki dr a gitsem adet söktürücü vercek bende kendi, gelsin istiyorum bakalım bekliyelim biraz daha
kızlar telefoncularda maket cep telefonları var.
vitrine falan koyuyolar ya bazen.
onları istesek para ile alabilirmiyiz,ne kadar eder?
ipek bizim cep tlf sarmış durumda. ama malum radyasyon saçıyo eline vermeyıncede bas bas bagırıyo. oyuncak aldık,yüzüne bakmadı. hani o maketler bizimkilerin kopyası ya,onlardan almaya karar verdim en son. ama verirler mi acep
yine kayıp telefonum. kım bılır nere soktu,bulamıyorum ewde. uyuyorda. uyansın da soylıyım allah rızası ıcın bırınız benı çaldırsın.
ben de varım ben de
bazen ödüm kopuyo ya hamile neyin olursam diye
Karnımda hareket oluyo gazdan falan anam diyo ya bebişse ve ben de Özlem gibi böyle öğrenirsem
verirler bence istersen
ev telefonun yok mu bacım evden çaldırsana
yaa kızlar ben bişi sorcaktım unutuyom hep yastık kullanmaya başladınızmı ben bizim dükkandan bi yastık aldım ortopedikmiş ama ufak geliyo benim oğlanda deli yattığı için kafasının altında durmuyo yamuluyo sürekli büyük yastık koydum oda benim içime sinmiyo boynunu ağrıtırmı acaba diye ne yapıyosunuz siz
heh burcu şimdi yandım desene
benim telefona bişeyler oldu. ben arama yapıyorum ama karşı taraf yapınca kapalı çıkıyor. avea ya gittim,hattan kaynaklı değil dediler. telefona başka hat taktım,e telefonda da sorun yok. ne oldu anlamadım. ipek vura kıra telefonun içine etti sanırım...
şimdi nasıl bulcam ben telefonumu offf kızım of :84:
üff miray hiç iyi değil(( hali yok ve sürekli ağlıyor.
randevu aldım. dr a götürüyorumm.
aynen zeynepte öyle.namaz kılar gibi uyur.rahat ediyo demekki küçük hanım.ya bide bizim Doruk dizlerinin üzerinde popo yukarı gelecek şekilde uyuyor son 15 - 20 gündür. sizde varmı bu?
AMAN 1 GÜNDE Bİ POĞAÇA ALIP YESİN BİRŞEYCİK OLMAZ.benimki ne yapsın 5.30 da kalkıp 6 da gidiyor kendine bir sallama çay yapıyor 1-2 dilimde birşeyler yiyor o kadar sonrada işte 8 de kahvaltı yapıyor.kalkamıyorum kalksamda dayanamıorum sonrasına zaten.
normalde gece uykusu öncesi 200 cc süt yada mama içine kaşık mama ekleyim koyu kıvamlı yediriyordum.ama 2 gündür saat 5 te yediği çorba yada muhallebi ile yatıyor.gecede dürekli kalkıyor mama yapıyorum ama yemiyor bu ara biraz karışık yani.
ben saçlarımı boyattım ama ortaya karışık oldu valla.önce röfle yaptırdım .sarısını hiç ama hiç beğenmedim çiçek satan çingenelere döndüm.sonra koyulaştır dedim kahveli bir gölge oldu yani.ne oldu bende anlamasıdım.ama açık kumsal istiyordum bi ara bunun rengi iyice akarsa alır kumrala boyarım.ama şimdilik beğendi herkes.
kızlar bebişler dönemsel yada dişten huysuzlanıyolar haklısınız insan evladı ne zorla emekle büyüoyr ya inş. evlatlarımız hayırlı evlat olurlarr
zeynepçin hoppala sevdi demek ipektoş aslında emir kağanda çok seviyo hoplamayı ama ben hoppala almıycam birinden olsa senin gibi bindirimde şimdi yürümeye başlıcaklar öle kalıcak köşede die istemiyorum
burcu alıntıyı silicen die bende sildimm yorumu
ayşegül hayırlı yolculuklar cnm
kızlar okudum ama aklımda kalmıyo çok uykusuzum kafam kazan gibi
Kızlar cuma gecesi Eflal'i acile götürmüştük ya dün de annem acillik oldu. Yine ishal ve kusma. Anneme amip dediler. Hülya'cığım Miray da rahatsızmış bak dikkat et. Eflal de çok halsizdi başlangıcında. Walla Adana'da acaip acaip bi salgın var. Okula geldim burdaki arkadaşlar da muzdarip. İçme suyunu hazır kullanıyoruz ama meyve sebze mecbur çeşme suyuyla yıkanıyor. Hoş Eflal'in hastalığı için doktor havadan bulaşıyor demişti.
slm canlarım hasta bebişlere geçmiş olsun
nasılsınız?
kızlar ben dün naptım
bulaşık makinasına yarım tablet vardı onu koydum bide sıvı bulaşık deterjanı bitmişti dibinde kalanıda koydum makinayı çalıştırdım baya sonra bi gittim heryer köpükbitmesine az kalmıştı kapatımyeniden başlattım yarım saat sonra tekrar köpükler çıkmaya başladı kapattım sabah kapağını aştım alt tarı köpüklü suyla dolu anacım neolucak şimdi bu makinayı bozdummu ne yaptım alık gelin :44:
35+3 şu an canım..Vakitnde gelir inşallah..Erken olmasın bende kaynaklı diye dua ediyorum..Kolik olur ne bilim sezeryana alınırım dikişler şu bu derken çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum..
Amin bacım duaların için inşallah kabul olur
ya işte bende bu yüzden sevmiyorum internetten alışverişi.şifreyi elerine teslim ediyon.ya şu yayın evinden sabiha paktuna kitabıyla ilgili aradılar beni de Hülya söylemişti
almak istedim ama telefondan kredi kartı bilgileri istiyorlar ben telefonda veremem dedim biz kaç yıllık firmayız da bilmemne dediler güvenemiyorum:26:
birazönce baktım çok hoş duruyo.kızlaaaar tchiboda "enstrüman seti" varmış. 5 parça. tef, vurmalı piyano vs. işte. bence kacırmayın. Nevzat alıyor bizim doruk a şu anda. 35 tl. imiş.
Selam kızlar nasılsınız demeye geldim . Annemlerdeyiz bizde ziyarete geldik anneannemizi .Kardeşimin bilg. dan giriyorum şuan . Nerde olursak sizden kopamıyorum işte bir bakayım dedim .Çok kalamam bugün gerçi herkes iyidir inş.
benimki akşam 8 de emiyo okadar.gecede kalkarsa emiyo.vermiyorum ben.kızlar gece kaşık maması falan vermiyomusunuz hiç ben veriyorum saat8 gibi sonrada emiyo yatmadan 9.30 10 gibi uyuyogenelde yemek suyu falan fazla vermiyorum gece
benim kızımda tatlı şeyleri çok seviyo sevilcim
sevil sen net tarafta oturuyodunn
benimki sabah kahvaltı yiyo bulamaç şeklinde saat 8.30 gibi arada emiyo canı isterse öğlen 12.1230 gibi meyve 2 3 gibi çorba akşamüstü 6 gibi falan yoğurt saat 8 gibi de kaşık maması bazen çok nadir pirinçunu yapıyorum aralarda emiyo genel olarak böyle ama şaştığıda oluyo tabi
bizde kansızlık olduğu için drumuz yumurta sarısını hergün ver dedi bende veriyorum ama bazen özellikle vermiyorum haftada iki falan koymuyorum
sabah bulamaç kahvaltı.sonra keyfine göre.meyve püresi,yogurt ve çorba sık sık emzirme.bizimiki anca bu kadar.zaten çok zaylıf.Kızlar sizin bebelerin beslenme düzeni nasıl bana yazarmısınız, ben çok mu sık veriyorum acaba?
bilmemki.valla bende yaşadım yani.Ayşegül olabilir. Ben ilk defa karşılaşıyorum böyle bi şeyle Adana'da.
Çıktım ben. Hadi görüşürüz.
az önce ek gıdaya yazdım üstüne sen sordun ,
koplaya -yapıştırrrrrrrrrrrr
kahvaltı - meyve püresi - yoğurt - çorba(yada yemek) - muhallebi -akşam bizimle az yemek ( ama bunu saymayada bilirsin tadımlık yiyor)birde gece yatmadan sütü.(yada maması)
meyve püresi yemediği zaman eline elma-armut dilimi veriyoruz kemiriyor.yediği kadar artık.
birde tüm gün elinde ekmek yada kuru kayısı ile geziyor.ama yiyor ama etrafa döküyor.
geçen haftaya kadar düzenimiz buydu bu ara pek iştahsız ama düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?