2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Tuğba ya. O ne biçim diş hastanesiymiş öyle. Sert ne yenebilir ki öyle?! Saçma geldi ama.

Eflal de hadi diyordu hastalanmadan önce. Uyanınca biraz oynayıp sıkılıyor başlıyor hadi hadi demeye. Sıkılıp pozisyon değiştirmek isteyince söylüyordu. Çok tatlıydı ya. Ama unuttu sanırım hastalanınca. Şimdi ağlıyor sıkılınca hadi demiyor.

tekrar söyler canım ahmetin keyfi yerindeyse konusuyor yerinde değilse hiç sesi cıkmıyor.EFLAL inde keyfi yerine gelsin başlar canm.

sağol havvacım inş.iyileşir yakın zamandaa
ay bıcırıklar konuşuyo valla artıkk herşeyi tekrarlıyolarr

afiyet olsun kuzucuğaaa

Saol Serapcım, büyük kuzucuğu doyurdum küçüğü öglen alamıyorum maalesef(

Geçmiş olsun canım.

maşallah mirayıma, benim oğluşum hareketten konuşmaya vakit bulamıyor, ama ben bir şeyler mırıldanırken oda bana eşlik ediyor çok hoşuma gidiyor. birde baba diye aglıyor sıpa.

bugün yine sessiz bu topik dün coşuyoduk nerdesinizzzz ŞUBAT ANNİŞLERİİİ

benim olduğum günler sessizlik çöküyor buraya.

Geçmiş olsun tuğbacım, bizde diş sayesinde 38,5 ları gördük, diştendir ama yinede götür doktora bence.

3 gündür evdeydik yoruldum bizimde dişimiz geliyor 3 gündür uykusuzum bugünde çok işim var giremeiyorum bende stres yaptım benim nevada aventim vardı çok memenundum iki sene sütüm mbol bol geldi bu medelada sevmedim benimkide elektrikli elimle sıkıyorum süt var pompaya gelmiyor bir kaçsefer düşürdüm belkişde hasarlandı neyse şimdi avent siparişi verdim böyle sinirde oluyorum arakadaşın biri doğum yapuınca vermiştim ona aldı gitti ankaraya geride vermedi şimdi tekrardan aldım o masaj falanda yapıyor ya tam bebek emmesi anladımki aventten şaşma

Biz de diştendir dedik baemcikleri iltihaplanmış, diştendir dedik virüs kapmış... Bence dişe bağlamamak en iyisi.

gülşah cım kitap önerileri için teşekkür ederim havvanın önerdiği bişr set aldım birde zambak yayınlarınınkini aldım ıonlarla takviyeliyorum birde alıyorum elime imla kılavuzunu kelimeleri çıkarıp cümle oluşturuyorum inşallah yeterli oluyorumdur

Çok sağolun kızlar . banada diş gibi gelmiyorda şu hastanede anlayamadıkları dişin üzerinde şişlikten olabilir diyorum . Gülşah canım eline ekmek , kraker falan veriyoruzya onların sert kısmı kaçıp zedelemiş olabilir dişin üzerindeki yumuşak dokuyu demek istediler herhalde .Yani ben öyle anladım şişilk sert değil ama görüntüsü sanki dişin üstünden bir tane daha diş geliyor gibi. Sözde anlarlar boşuna druna gitmeyelim dedik nerde onlarda anlamadılar. Kendi drumuza götürcem yarın zaten karar verdim . İnş. boğazlarda falan bişey yoktur . En azından baktırırım içim rahat eder eşimde zaten kafayı taktı gördü göreli .Dişten olsa ateşi dicem 5.dişimiz patlayalı kaç gün oldu niye dün akşam ateş yapsınki . İlk dişleri patladığındada çok ateşlenmişti acillik olduk soğuk algını olmuş demişlerdi. Bende oyüzden dişe bağlamak istemiyorum baktıracağım heryerine

Oluyorsun tabii ki. Daha ne olsun. Çok da yorma soğumasın.

şimdi ayşe kusmuş çok üzüldüm anlamadım gitti dün gecede hiç uyumadı çocuğun bir sıkıntısı var ama anlamadım

Didem haklısın valla ben pompa dışında herşeyi Avent aldım ama pompası da pahalı anacım o kadar para vermek istemiyorum bu işimi görüyor zaten

diş yüksek ateş yapmaz diyorlar takip etmek lazım

10 ayımızı kutlayan teyzoşlarımıza teşekkür ederiz serapçım gördüm cnm nerde oturduğunu komşu sayılırız bayağı yakınız yani

Tuğma ekmek kraker mi veriyorsunuz eline? Boğazına kaçar diye korkmuyor musunuz?
Canım 4 tane dişi var ön tarafa getiriyor gayet kolaylıkla yiyebiliyor . Zaten yanında oluyorum hep bişeyler yerken asla yanlız bırakmam bir kere ısırdımı ağzındaki iyice çiğner yutar sonra tekrar ısırır çok kibarızdır Ağzını doldurmaz zaten minicik bir ağzı var

Didem haklısın valla ben pompa dışında herşeyi Avent aldım ama pompası da pahalı anacım o kadar para vermek istemiyorum bu işimi görüyor zaten

diş yüksek ateş yapmaz diyorlar takip etmek lazım
:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…