2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ipektoş vr mertkan ah analarını bi rahat bırakmadılar iki laflayalımmm

Son düzenleme:
Kızlar ya ahmet bi anda 4 tane diş cıkarıyor ondan bu kadar huysuz heralde.6 .dişimizde cıkıyor.

bu çocuk reklamları cok seviyor ya reklam başlayınca taa mutfaktan buraya koşakoşa geliyor örümcekle

Maşallah kuzuya valla bizimki tek dişte dünyanın eziyetini yapıyor .4 tane aynı anda kolaymı huzursuz olur tabi kıyamam . Keşke tüm dişler kolaycacık çıkabilse ama nerde . Her dişte ben yeniden 32 tane diş çıkarıyorum valla çok zor kuzucuklar ne yapsın nasıl dayansın

ay çok güldüm Tubiş ama çok doğru demişin

zaten gece uykumuz artuk cok az 1 de zorla uyutuyorum gündüzleri rahatlıyor heralde gündüzleri uyumak istiyor sabah gec kalkıyor .
Kızlar ya benim oğlanın dişleri ilk 4 aşagıda 2 de yukarıda cıkıtı normalmi ?
Üsttekiler daha yeni cıkıyor.Hı birde cok dişi varmış gibi dişlerini gıcırdatıyor ya.

ay çok güldüm Tubiş ama çok doğru demişin

Öyle ama canım nasıl nazlı oluyor bir görsen canım . Yemek yemek istemiyor ,uyku yok ,çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor . Rejime falan gerek yok valla . Ne giysem üstümden düşüyor o kıyafetler doğumdan sonra içine sığamadığım için üzüldüğüm kıyafetlerdi . Doğum öncesi kilomdan da aşağıya düştüm . Onunla birlikte haliyle bende ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyup dinlenebiliyorum .

İpek cadısı anneciğini rahat bırakta az sohbet etsin .Hey Allahım yürümeye başladıklarında halimiz nice olacak kara kara düşünüyorum bir sn durmazlar artık:18:

Allah yardımcımız olsun valla Ben de öyleyim dolapta giyecek bi şeyim kalmadı. Alış verişe gitmeye vakit bile bulamıyorum. v<akit olsa para olmuyo.

aayy ayy maşallah ya çok hoş benimkinde tık yok sadece dırdır ediyo anlaşılmıyo

çok geçmiş olsun ya inş. salgın enfeksiyon deildir cnm

ay Ahmettemi konuşmaya başlamış maşllah

Kızlar ya ahmet bi anda 4 tane diş cıkarıyor ondan bu kadar huysuz heralde.6 .dişimizde cıkıyor.
cnm emir kağanda üstte n 4 diş birden çıkarmaya çalışıyo huysuz ve ağlak tı

bende ne giysem dar geliyo ki valla hiç oturmuyorum devamlı hareket halindeyim ben anlamadım kızlar bu işi ar bi gariplik yaa çıldırıcam yaniii

Verirsin canım dertlenme yavaş vermen daha iyi hem . Çabuk kilo verince daha kolay alınıyor öyle derler . Bende evde hareketliyim işte uyku sorunumuz var malum . Ama gün içinde iştahım yok benim ondan galiba . Yoksa çalışırken hep kilo alıyordum rahatım yerindeymiş benim daha yenice anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…