Kızlar ya ahmet bi anda 4 tane diş cıkarıyor ondan bu kadar huysuz heralde.6 .dişimizde cıkıyor.
Maşallah kuzuya valla bizimki tek dişte dünyanın eziyetini yapıyor .4 tane aynı anda kolaymı huzursuz olur tabi kıyamam . Keşke tüm dişler kolaycacık çıkabilse ama nerde . Her dişte ben yeniden 32 tane diş çıkarıyorum valla çok zor kuzucuklar ne yapsın nasıl dayansın
ay çok güldüm Tubiş ama çok doğru demişin
aayy ayy maşallah ya çok hoş benimkinde tık yok sadece dırdır ediyo anlaşılmıyoaaaa bu arada miray söyleiğim şeyleri tekrarlıyor: kirli, düştü vb şeyleri net anlayabiliyorsun söyleyince. hala inanamıyrum ama hülya diyorbikaç gündür vardı ama amin olamıyordum. az kaldı kızımla sohbet etmeye
çok geçmiş olsun ya inş. salgın enfeksiyon deildir cnmSelam kızlar nasılsınız . Biz geceyi çok kötü geçirdik Mertkan sayesinde .uyumadan önce hiçbişeyciği yoktu. Gece ağlayarak uyandı herzamanki hali olduğundan şaşırmadım tabi. Acıktı diye kalkıp bir aldım çocuk ateşten cayır cayır yanıyor . Ama malesef ne şurup içirebildim ne bişey yaptırdı. Bizim sesimize eşim kalkttı haliyle, yıkayalım dedim oda saat 3 olmaz dedipijamalarını falan çıkardık . Nemli bezle silelim dedik nerde azıcık izin verdi sürekli ağlıyordu . Bende mecburen fitil koydum birde ağlamasın diye emzirdim . 1 saate kalmadan ateşi düştü sonrasında da rahatlayıp uyudu şimdi ateşi yok ama takipteyim
Bizimde 5.dişimiz patlamış ama bu kadar ateş yaparmı çözemedim .:26: Birde üst dişlerinden birinin üzerinde dişe benzer ama yumuşak bişey çıkmış. Eşimle dün akşam kendi drumuz anlar anlamaz diye diş hastanesine götürelim dedik. Ordada anlamadılar ama eminiz diş üstüne diş çıkmıyor diyorlar . Yediği sert bişey yapmış olabilir dediler sadece karbonatlı suyla sil diyorlar . Ama içimiz rahat etmiyor kafama takıldı acaba iltihap olduda omu ateş yaptı en iyisi yarın kendi drumuza göstermek. Dra gitmek mesele değilde bizim burası küçük şehir malum özel dr çok yok . Biizm drunda hastası baya çok bazen çok bekliyoruz bugün halsizlikten gidemedim .Bu gecede bir bakayım ateşlenirse hemen yarın drdayım ne olur ne olmaz . İnş. kötü bişey çıkmaz canım sıkıldı valla
ay Ahmettemi konuşmaya başlamış maşllahslm kızlar nasılsınız ?
Mertkana cok gecmiş olsun canm?
İnşallah önemli bişey değildir.
Miray kuzum sen konusmaya mı başladın ?aferim sana
Ahmette çişş, cici , gitti , aden (ayten alt komşumuz ) , anne , baba , dede , hadi gibi bişiler söylüyor .
cnm emir kağanda üstte n 4 diş birden çıkarmaya çalışıyo huysuz ve ağlak tıKızlar ya ahmet bi anda 4 tane diş cıkarıyor ondan bu kadar huysuz heralde.6 .dişimizde cıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?