2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet açık sarı ve dün 4 kezs yapmış olmasına rağmen gecede yaptı

Bak canım doktorumuz ciddi bir salgın var dedi. Kusma ve ishal olur ve kakanın rengi de açık sarı olur dedi. Virütikmiş. Havadan bulaşıyormuş. Tedavisi yokmuş. Ağızdan takviye edeceğiz dedi. Aptamilin ishal mamasını kullandık. 30 30 verdik yarım saatte bir ki kusmasın diye. Bol su içti zaten kendi. Bir hafta 10 gün sürermiş. Şimdi iyileşti sayılır. İshali durdu. 60'lık 60'lık veriyoruz mamayı saatte bir. Kusması günde 4-5'i geçerse tekrar gelin dedi. Serum takıyorlar durdurmak için. 30'luk 30'luk beslemeye başlayınca kusmadı zaten.

çok geçmiş olsun annede de. salgın var cnm yaa. çocukların çoğu hasta, yetişkinler de alıyor nasibini tabii.
hasta olacam diye düşünme sen. garanti lavabodandır:))
çok yoruluyorsun zaten, bi de hastalık çekilmez.

çok geçmiş olsun cnm yaaa. dr un görmesi en iyisi.

Dillewnmiş valla bunlar maşallah. Artık hem konuşur hem yürürler bizi de arkalarında koşturup suyumuzu çıkarır bunlar

şimdiden çıkarıyorlar suyumuzu ya neysee. daha fazlasını düşünemiyorum ben (

sağol cnm. maşallah yaa, inanasım gelmiyor ama büyüyor bu bıcırıklar.

Biz de diştendir dedik baemcikleri iltihaplanmış, diştendir dedik virüs kapmış... Bence dişe bağlamamak en iyisi.

bence de. mirayda da ne halt olursa diştendir diyorlar. üff herşey de dişten ama ortada diş yok kii. boğaz enfeksiyonunu da dişe bağlayacaklar, ondan korkuyorum.

Bende geldim tekrar.Sıpacık izinverirse burdayım bilg. kavgası yapıyoruz şuan deli ediyor beni .

zeynepcim eskiye göre dilimi ısırayım çok iyiyiz şükür düzeldi uyansada dolaşıyo odanın içinde nereye bulursa yatıyo şimdide o var bakalım o ne zaman geçicekkk ipek nasıl pekiii

Sağol Hülyacım Mirayda mı rahatsız çok geçmiş olsun .Bu hastalıklarda geldimi topiğimizin bebişlerinde hep aynı zamana denk geliyor . Tüm hasta kuzularımıza
acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…