2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum

berkin duymasınnnnnnnnn.......serap kız boşver izmirdeki oyun grubunu atla git istanbula. gelin elden gidiyor bak...

günaydın kızlar ...
ayy evet berkin duymasın

büyük gelinimizin kızkardeşinin oğlu oldu, biz bugün bebek mevlüdüne gidecez çok kalabalık olacak inş.huysuzluk yapmaz minik yaramazım.....

Günaydın kızlar buluşma resimleri bir harika ama ben ordaymışım gibi sevindim falan diyemiycem kusura bakmayın ayan beyan söylüyorum ki kudurdum burda resimleri görünce kıskançlıktan:84:

günaydınn...
naber kızlar? herkes iyidir umarım..çarşamba günü annemle babam gelecek nasipse, çok heyecanlıyım. kalacaklar baya, salmıycam hemen. nerdeyse 5 ay oldu görüşmeyeli.. dile kolay.. o kadar özledimki..Naz onlardan uzakta nasılda büyüdü..5aylıktı en son gördüklerinde.. Allah bütün gurbette olanları kavuştursun inşallah..

özlem canım selda eklemiş facede hatta yorum yaptım dorukla esra uyurken ama doruğun gözler fıldır fıldır yanında fıstık olunca uyurmu hiç

haaa o resim. kız tarafının annesi belgeledi dorukla esranın birlikte yatışını. ben bisey demiyorum artık erkek annesi olarak :) bizim oglan zaten tavşan uykusunda uyudugu icin.... aydınlık olsa harika bir foto olacakmış.

büyük gelinimizin kızkardeşinin oğlu oldu, biz bugün bebek mevlüdüne gidecez çok kalabalık olacak inş.huysuzluk yapmaz minik yaramazım.....
zeynep kuzu ya belli olmaz... cmt hiç sevdirmedi kendini anne kuzusu. kalabalığı sevmiyor sanırım selma,alışkın oldugu ortamı istiyor.
bu arada allah analı babalı buyutsun.
Günaydın kızlar buluşma resimleri bir harika ama ben ordaymışım gibi sevindim falan diyemiycem kusura bakmayın ayan beyan söylüyorum ki kudurdum burda resimleri görünce kıskançlıktan:84:
çok alemsin kız

hadi bakalım bol bol hasret giderin...
ve sitenin bu halini hiç sevmedim. çok çirkin olmuş.eskisi daha güzel değilmiydi?yada siz alışabildinizmi?
ben alıştım canım çok garipsemiyorum artık...

kızlar bu arada ben reyhanı cok merak ediyorum
avrupa donuyor resmen
-15 ler -20 lerden bahsedıyor haberler. reyhan nasıl naptılar acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…