günaydın kızlarr hayırlı bol rızıklı günler olsun inş..
buluşma resimlernize baktım harika ya sanki birer kardeş gibi birbirmize nasıl bağlandık
resimlere bakarken eşim geldi aa bu istanbul buluşmasımı siz buluşmuyonuzmu bursa dan giden varmı buluşmaya dio admları bile sardı şubat bebişleri :))
günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum
günaydın kızlar,
hülya hiç sorma yigit ve doruk un hic sesi cıkmadı. gözleri bayram etti fıstıkları görünce... e bizim oğlanda biraz capkın sankiayıptır söylemesi ilk yatağa attığı kız esra oldu.... anneside bunu fotograflarla belgeledi. ilerde esrayı almak zorunda kalabiliriz...
berkin duymasınnnnnnnnn.......serap kız boşver izmirdeki oyun grubunu atla git istanbula. gelin elden gidiyor bak...
Günaydın kızlar..
zeynep kuzu ya belli olmaz... cmt hiç sevdirmedi kendini anne kuzusu. kalabalığı sevmiyor sanırım selma,alışkın oldugu ortamı istiyor.büyük gelinimizin kızkardeşinin oğlu oldu, biz bugün bebek mevlüdüne gidecez çok kalabalık olacak inş.huysuzluk yapmaz minik yaramazım.....
çok alemsin kızGünaydın kızlar buluşma resimleri bir harika ama ben ordaymışım gibi sevindim falan diyemiycem kusura bakmayın ayan beyan söylüyorum ki kudurdum burda resimleri görünce kıskançlıktan:84:
hadi bakalım bol bol hasret giderin...günaydınn...
naber kızlar? herkes iyidir umarım..çarşamba günü annemle babam gelecek nasipse, çok heyecanlıyım. kalacaklar baya, salmıycam hemen. nerdeyse 5 ay oldu görüşmeyeli.. dile kolay.. o kadar özledimki..Naz onlardan uzakta nasılda büyüdü..5aylıktı en son gördüklerinde.. Allah bütün gurbette olanları kavuştursun inşallah..
ben alıştım canım çok garipsemiyorum artık...ve sitenin bu halini hiç sevmedim. çok çirkin olmuş.eskisi daha güzel değilmiydi?yada siz alışabildinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?