2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok eğlenmişsiniz bol curcunalı bi gün olmuş belli darısı başımıza artık bebişlerin hepsinede kocaman maşallah

canım harika karesler yakalamışsın.. ama senden rica yiğitle yalnız çektiğin bir resmimiz var lütfen kaldır onu.. öcülerin anası gibi çıkmışım.. yaa ben okadar çirkin olamaaaaaaammmmm:)

bu arada unutmadan söyleyim. yaptığımız kazı çalışmaları sonucu 1 adet alt açma siyah renkte 2 adet eflatun rengi çıtçıtlı toka 1 adet küp bulunmuştur.
sahipleri herkimse bir sonraki buluşmada taktim edilecektir.
feci halde başım ağrıyor allahtan yiğit sızdı bende sızayım..
öptüm herkesi..

kızlar sizler harikasınız, bebişler muhteşem.hepside kocaman olmuş.nasılda kaynaşmışlar.canlarım benim...
seldanın evi mis gibi bebek kokmuştur...o kadar melek bir arada olunca tabii...
seldacım kendine haksızlık etme hepiniz çok cicisiniz...

günaydın herkese valla çok kıskandım resimleri görünce ne güzel eğlenmişsiniz bebişlerde çok mutlu görünüyor

Selam kızlar ,

dün gerçekten süperdi Seldacığım güler yüzlü ve mükemmel ev sahipliğin için kocaman teşekkürler canım.

hepinizin ellerine sağlık akşam 11 e kadar hiç birşey yiğemedim.çoçuklara yediriyorum ayağına yemişimde yemişim.

hemen resimlere bakayım ben hemen yükleyemem malum bugün çok işim var çok.öpüyorum.

kızlar arkadaştayım çekiliş sonuçlarını yazın yahuuuu...
merak ediyoz yavvvvv....

kızlar ben ancak yazabiliyorum,evimde değilim Selda dan sonra teyzeme geldim kalmaya şimdi girebildim nete..
Dün ben de herkes gibi çok güzel bir gün geçirdim.9 bebekle inanın çok karışık olmadı ortam bana göre bebeklerimiz gayet uysal.tahminimden daha sakindi.Sanırım bir tek Bahar uyumadı hatta dün akşam 10 a kadar uyumadı.
Ben hepinizi tanıyordum siz beni tanımadığınız için benim için daha heyecanlıydı.
Beklediğimden çok daha güzel geçti,çünkü en başta Seldacım bizi evimizde hissettirdi çok rahattık bu çok önemliydi.Teşekkür ederim Seldacım..Aynı zamanda annelerin hepsi de bebişler kadar sıcak ve samimi geldi bana..Çok memnun oldum tanıştığıma.Önceki buluşmalarda çok şey kaçırdığımı yaşayarak daha iyi anladım.
Ayrıca tarhana ilk defa sevdi ve yedi kızım,yoğurdu da minik kavanozlara koymuş,yer yatağı da hazırlamış Selda sağolsun her türlü konforluydu yani.Emeğine sağlık canım..
Bir daha ki buluşma inşallah ben de olacak,umarım yine kalabalık oluruz çok güzel oluyor meleklerle..
Havvacım kekin tarifini de buraya yazacağım bir ara.Bebişlerin yemesi beni çok mutlu etti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…