2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel bir buluşma olmuş gerçekten... uygun olursa bende katılmak isterim.
Keşke günlük yaşamımızda da böyle buluşmaları yapma imkanımız daha çok olabilse...
Biz de buradaki çocuklu akraba ve arkadaşlara daha sık gitmeye başladık, maşaAllah diğer çocuklarla çok güzel oynamaya başladılar...

Portakallı kekin tarifini yazıyorum kızlar...
3 yumurta
2 su bardağı şeker(normalde 1,5 bardak koyarım ama portakal tadını alıyor)
1 su bardağı sıvıyağ
2 portakal(kabuklarından biraz rendeleyin sonra soyun ve robottan geçirin komple)
2,5 su bardağı un(çok katı olmasın kıvamı)
1 paket vanilya
1,5 paket kabartma tozu

Karışımın kıvamı çok yoğun olursa kek sünger gibi olmaz,ben buna dikkat ediyorum yaparken.
Afiyet olsun hepinize..

günaydın kızlar...
evet cmt kelimelerle ifade edilemeyecek kadar güzel bir gün geçirdik
selda'ya bize evini açtığı için çok ama çok teşekkür ederiz...
ayrıca selma ve seda yı tanıdığım içinde çok memnun oldum kendi adıma
umarım bu kadroyu bozmadan sık sık tekrarlayız... sadece 20 dk uyuyan ipek ve hiç uyumayan bahar dışında bütün bebeklerimiz gayet güzel yattılar,yediler. kendi kendilerine oyalandılar. bize pek yükleri olmadı açıkçası.
dönüşte trafiğe takıldık maalesef. 7.15 falandı eve geldiğimde. cmt gecesi de ipeğe ersin baktı ben uyudum. 9 da yattım sabah 7 de kalkmışım. yorgunluktan bayılmak üzereydim
ben foto çekmedim kızlar. yeterince çeken vardı

Son düzenleme:
günaydın herkese

çok sağolun kızlar çok güzel birgündü keşke imkan olsada bütün şubat anneleri hep birlikte buluşabilsek ....
zeynepcim sağol canım, bende sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum,hepinizide çok sevdim sıcak,samimi ve çok tatlısınız gerçektende, kendimede kızıyorum neden bukadar geç kaldım diye inş.bundan sonraki buluşmalarda bende aranızda olmaya çalışacam ......

günaydın..

resimler harika ya, güzel bir gün olduğu besbelli.doruk her kıza şırnaşmış mı bana mı öyle geldi ee tabi kız sayısı çok olunca..

çekilişi çok merak ediyorum, özlemmmmm...

günaydın kızlarr hayırlı bol rızıklı günler olsun inş..
buluşma resimlernize baktım harika ya sanki birer kardeş gibi birbirmize nasıl bağlandık
resimlere bakarken eşim geldi aa bu istanbul buluşmasımı siz buluşmuyonuzmu bursa dan giden varmı buluşmaya dio admları bile sardı şubat bebişleri :))

esma eşine deseydin bursadakiler tembel bir araya gelemiyo diye benim eşimde aynısını diyor siz niye buluşmuyosunuz...
resimler cidden süper

günaydın kızlar,

hülya hiç sorma yigit ve doruk un hic sesi cıkmadı. gözleri bayram etti fıstıkları görünce... e bizim oğlanda biraz capkın sanki ayıptır söylemesi ilk yatağa attığı kız esra oldu.... anneside bunu fotograflarla belgeledi. ilerde esrayı almak zorunda kalabiliriz...

kızlar hediye cekilisini oglene kadar koymaya calısıcam.

bu arada benim koydugum albumede bakıyorsunuz dimi... 95 tane resim koydum oraya.

ay sabah sabah güldürcün özlem hee

berkin duymasınnnnnnnnn.......serap kız boşver izmirdeki oyun grubunu atla git istanbula. gelin elden gidiyor bak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…