Selam şekerler. Buluşmanın her bir resmine dakikalarca baktım .Maşallah kuzuların hepsi birbirinden şeker çokta harika bir görüntü olmuş. Anneleride çok güzel çıkmışlar tabikiKeşke bizimde gelebilme şansımız olsaydı çok imrendim .
Kızlarımız birbirinden güzeller maşallah da ben Dorukun tek çoraplı hallerine . Yiğit Alpin şekerliklerine ve nereye baktıklarını tam anlayamadım ama hepsi biryere dikaktli dikkatli bakıyorlar ya o resimlere bayıldım tek kelimeyle harikalar:81:
Bizde bugün dr amcamızı ziyarete gittik .Kaç gecedir ve gündüzleri ne uykumuz kaldı nede iştahımız . 15 günde 200 gr vermiş kuzum yine 7800 gr a düşmüş. Zaten zayıftı iyice eridiAkşamları ateş ,huysuzluk ,ağlamalar, uyuyamamalar aşırı dereceydi . Kaç gecedir toplam 2 saat ne o uyudu nede ben . Diş diş dedik durduk çocuğun damakları falan şişti çünkü dişimizde patlamıştı. Ama 5.dişimiz bu çıkan, diğerleri böyle olmamıştı tahmin ettiğim çıktı malesef boğazlarda da iltihap varmış. Evde ağrı kesici şurup varsa Dolven vercem 4 saat arayla dönüşümlü kullan dedi. Tabi antibiyotikte kullanacağız .Birde diş etlerindeki şişlik için bir ilaç verdi eczaneden başka bir ilaçla onu karıştırdılar .Günde 4 kez 8er damla verilecek beslenmeden önce verki ağrısını alsın dedi. Ah bir görseniz kuzumu dudaklarında uçuk bile çıktı ,diş etleri şişti ,kaç gündür aç ve uykusuz ememiyor bile .Moralim çok bozuk ama ne yapalım bunlar olacak. İnş. ilaçlar iyi gelir de rahatlar kuzum
bursalılar bizde buluşalım artık diyorummm heyeyy
3 olduk ozamanevet canım yaaa ben hazırım her zaman..
bende bilmiuorumya limonda var bursalı adı neydi onun hatırlayamadımm
evet çok hoş olur yaakızlar bu arada isteyen alacağı bebegin doğum gününde eline gececek sekilde gönderebilir. sadece doğum günlerini gecirmeyelim kuzuların geç kalmasın hediyeler.... yaptığımız şeyde amacına ulaşsın hepsi mutlu olsun....:81:
ah kuzuma geçmiş olsun yaaanca geldim...
ipeğin ateşi var sabahtan beri 2 kere uyuttum 2sindede uyandı.
şimdi tekrar yatırdım umarım biraz uyurmızır mızır ağlıyo evin içinde...
güle güle cnmmkızlar biz eşime yemek götürmeye gidiyoruz oğluşumla aksama kadar geliriz .
tubacım çok üzüldüm geçmiş olsun canm yaa
sarı kuzum sen hastamı oldun geçmiş olsun tuğbacım.İnşallah bir an önce atlatır ve sağlığına kavuşur yavrum.
Çok sağolun kızlar ilaçlarla düzelir inş.zeynep çim ipoşa geçmiş olsun dişmi geliyo acaba yine olabilirmiii
tuğba sizede geçmiş olsun olsun alır kilo çok takılma derim ben düzelicekkk
kızlar oğluma lahmacun yedirdim yedi valla :))
bide c.tesi annemlerdeydim dikkatsiliğimiz yüzünden kanepeden kafası üstü düştü çok ağladı
dünde evde yer sofrası vardı duvara dayalı ona tırmanmaya çalışırken düşmüş bi çığlık attı koştum sofra üstünde habire düşüyor bu çocukyayaramazlık peşinde koşarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?