2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özlem harika olmuş eline sağlık.. yalnız irtibatta olmak gerek diye düşünüyorum ben anneler anlaşalım öyle hediye alalım..

Arkadaslar bana müsade.Durunun sanki hafidf atesi var gibi.Burnuda akıyor.Çok mızmız.Kalkimde bir doktora götürim.DAha fazla ilerlemeden önünü alalım bari.
Sizlere iyi sohbetler .Bye

anca geldim...
ipeğin ateşi var sabahtan beri 2 kere uyuttum 2sindede uyandı.
şimdi tekrar yatırdım umarım biraz uyur mızır mızır ağlıyo evin içinde...

slm kızlar nasılsınız ?
listeyi açıklamışsınız hyırlısı olsun
Eksikleri tamamlayalım ismim ümmühan şehir manisa

Selam şekerler. Buluşmanın her bir resmine dakikalarca baktım .Maşallah kuzuların hepsi birbirinden şeker çokta harika bir görüntü olmuş. Anneleride çok güzel çıkmışlar tabiki Keşke bizimde gelebilme şansımız olsaydı çok imrendim .
Kızlarımız birbirinden güzeller maşallah da ben Dorukun tek çoraplı hallerine . Yiğit Alpin şekerliklerine ve nereye baktıklarını tam anlayamadım ama hepsi biryere dikaktli dikkatli bakıyorlar ya o resimlere bayıldım tek kelimeyle harikalar:81:
Bizde bugün dr amcamızı ziyarete gittik .Kaç gecedir ve gündüzleri ne uykumuz kaldı nede iştahımız . 15 günde 200 gr vermiş kuzum yine 7800 gr a düşmüş. Zaten zayıftı iyice eridi Akşamları ateş ,huysuzluk ,ağlamalar, uyuyamamalar aşırı dereceydi . Kaç gecedir toplam 2 saat ne o uyudu nede ben . Diş diş dedik durduk çocuğun damakları falan şişti çünkü dişimizde patlamıştı. Ama 5.dişimiz bu çıkan, diğerleri böyle olmamıştı tahmin ettiğim çıktı malesef boğazlarda da iltihap varmış. Evde ağrı kesici şurup varsa Dolven vercem 4 saat arayla dönüşümlü kullan dedi. Tabi antibiyotikte kullanacağız .Birde diş etlerindeki şişlik için bir ilaç verdi eczaneden başka bir ilaçla onu karıştırdılar .Günde 4 kez 8er damla verilecek beslenmeden önce verki ağrısını alsın dedi. Ah bir görseniz kuzumu dudaklarında uçuk bile çıktı ,diş etleri şişti ,kaç gündür aç ve uykusuz ememiyor bile .Moralim çok bozuk ama ne yapalım bunlar olacak. İnş. ilaçlar iyi gelir de rahatlar kuzum

sarı kuzum sen hastamı oldun geçmiş olsun tuğbacım.İnşallah bir an önce atlatır ve sağlığına kavuşur yavrum.

bursalılar bizde buluşalım artık diyorummm heyeyy

evet evettt

evet canım yaaa ben hazırım her zaman..
3 olduk ozaman

ya limonda var bursalı adı neydi onun hatırlayamadımm
bende bilmiuorum

evet çok hoş olur yaa

anca geldim...
ipeğin ateşi var sabahtan beri 2 kere uyuttum 2sindede uyandı.
şimdi tekrar yatırdım umarım biraz uyur mızır mızır ağlıyo evin içinde...
ah kuzuma geçmiş olsun yaa

zeynep çim ipoşa geçmiş olsun dişmi geliyo acaba yine olabilirmiii
tuğba sizede geçmiş olsun olsun alır kilo çok takılma derim ben düzelicekkk

kızlar oğluma lahmacun yedirdim yedi valla :))
bide c.tesi annemlerdeydim dikkatsiliğimiz yüzünden kanepeden kafası üstü düştü çok ağladı
dünde evde yer sofrası vardı duvara dayalı ona tırmanmaya çalışırken düşmüş bi çığlık attı koştum sofra üstünde habire düşüyor bu çocukya yaramazlık peşinde koşarken

tubacım çok üzüldüm geçmiş olsun canm yaa

sarı kuzum sen hastamı oldun geçmiş olsun tuğbacım.İnşallah bir an önce atlatır ve sağlığına kavuşur yavrum.

zeynep çim ipoşa geçmiş olsun dişmi geliyo acaba yine olabilirmiii
tuğba sizede geçmiş olsun olsun alır kilo çok takılma derim ben düzelicekkk
Çok sağolun kızlar ilaçlarla düzelir inş.

Çok geçmiş olsun canım bizde aynıyız düşmediğimiz gün yok artık. Yürüdükleri zaman ne olacak korkuyorum bu yaramazlıkla biryerlerini kırmazlar inş.:18:
Lahmacun mu yedi paşa oh afiyet olsun zaten onlar kendilerine yapılan yemekleri yemezler biz ne yersek ona meraklı oluyorlar

tugba cok gecmis olsun. baya bi helak olmuş kuzun. bogaz iltihapıda cok fena bisey bitiriyor cocugu... umarım hemencecik iyileşir eski nesesine, uykularına kavusur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…